reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aaaa no i powiedziałam ginowi że mam straszną zgagę, przyznałam się że jedyne co mi pomagato piwo imbirowe. Przepisał mi leki nazgagę ale powiedział że jeśli piwko pomaga to lepiej wypić go kilka łyków niż brać leki. Powiedział że w innych krajach nawet zalecają kobietom w ciąży picie troszkę piwa lub wina. U nas w Polsce nie zalecają nie dlatego że jest szkodliwe dla płodu a dlatego że Polacy maja "inną miarkę" picia alkoholu i na kilku łykach napewno by się nie skończyło. A duze ilości jużsą szkodliwe dla dzidzi.

Ja powoli znikam, jadę dziś do Bielska do "teściowej" troszkę ją powkurzać swoim brzuszkiem :))). U niej nie ma netu więc zapewne "zobaczymy" się dopiero w poniedziałek. A wiec Kochane wszystkie Was pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

Aga34 pisząc te słowa miałam na myśli tylko fakt, że Ty na pewno masz wizytę 20/01 a ja mam się stawić koło 20/01, więc nie wiem czy to będzie konkretnie 20/01 czy np. 21/01 :-) Zobaczymy jak praca pozwoli.

Co do piwa i wina - mój gin mówił mi to samo :-)

A mi praca idzie jak krew z nosa. Boli nadal głowa, oczy się same zamykają, plecy bolą, brzuch lekko ciągnie i mdli mnie trochę. Kiepskie warunki do księgowania...

aga nie wytrwalam wczoraj:sorry2: ale caly czas o tobie myslalam...:tak: i bylam pewna ze wszystko pojdzie gladko ;-) bardzoooooo sie ciesze ze dzidzia silna...wiec zycze ci samych tak przyjemnych wizyt do konca ciazy :tak: ale co sie tu wszystkie stresow najadlysmy :-pale w zamian za tak wspaniale informacje o twoim dzidziusiu-wybaczam :-)
ojj czyzby kolejne testowanko sie nam na BB szykowalo :confused: mamaAmelusi trzymam kciuki zeby bylo tak jak sobie zyczysz ;-)
kaska co u ciebie...cos ostatnio sie nie pokazujesz...wiem ze masz problemy ale napisz ze jestes...:-(ciagle wierze w twoja sile...
agu_ska mnie w ciazy tez szybciutko przybywalo :-D a jak sie okazalo ze sa dwie kruszynki to wszystko bylo jasne czemu tak "puchlam" ;-) tuz przed sama tragedia(23tc) znajoma byla przekonana ze juz 9 miesiac :zawstydzona/y: hihi i pytala za ile dni rodze...no i wykrakala...bo urodzilam za 3 dni...:-( tylko nie w 9 mc a w 23tc...

wszystkie dziewczynki pozdrawiam i caluuuuje :blink:

Aga super,ze wszystko dobrze...Z reszta inna opcja nie istnieje...

A ja doznalam wczoraj szoku...W koncu sie zwazylam i sie tyci rozczarowalam...I mam tylko -6 kg(z czego mala wazyla 4 kg).Musze jeszcze zgubic 10 kg...

reklama
Witam,
ale postów naprodukowałyście :szok:

Tylko w skrócie napiszę:

Karolcia, mi po poronieniu w szpitalu dali zwykłe zwolnienie, lekarka twierdziła, że skoro już nie ma ciąży to ciążowe nie przysługuje

LucyF, to, że czujesz ten jajnik nie musi znaczyć, że on jajeczkuje. Mnie bolał prawy, a dzidzia jest z lewego

Aga, She, dopsuje się na wizytę na 20-stego :-)

Do góry