reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetha mnie pobolewa po prawej stronie. Ale tak, że da się znieść. Po prostu czasem coś mnie dźgnie i tyle. Myślę, że to normalne. Bo żadnych plamień nie ma, ani innych niepokojących objawów. Macica nam rośnie. Jakoś musimy to czuć.

reklama
ja mam ochote na piwko,ale jak teraz wypije to kolacja będzie w lesie bo zasne więc poczekam z tym do ieczora może grzańca sobie zrobie:tak::-p;-) narobiłyście mi ochoty:-)

A ja się zawahałam co do tego wina. Otworzyłam szafkę, by wyciągnąć kieliszek, a on bez dotykania go wypadł i się potłukł. Dodam, że tą samą szafkę, bez dotykania kieliszków otwierałam dziś i wczoraj kilka razy i nic się nie działo. Znak, że mam nie pić?

witam i zmykam do nauki
prawo zaliczone na 3+ ale tylko dlatego ze nagadalam ze nie mialam sie z czego uczyc bo u nas zajecia prowadzilismy my sami mielismy referaty do przygotowania a potem mielismy sie nimi podzielic i 4 osoby wyslaly a reszta to olala... wiec na 11 punktow mialam 3 a zaliczone mialobyc od 5 wiec nagadalam bo mnie wkurza moja grupa i za to ze zrobilam referat dostalam ta troje i to z plusem bo ja swoj przeslalam :-D troche po hamsku ale co mialam zrobic :/ jak prosilam pisalam zeby przeslali a oni mnie wysmiali glupki...

jutro rachunkowosc wiec bedzie ciezko tym bardziej ze babka raz ksieguje tak a raz inaczej i nie da sie za nia trafic... a ja w technikum jeszcze inaczej ksiegowalam i uwazam ze to co mialam w technikum bylo o wiele trafniejsze niz to co teraz....

trzymajcie kciuki

a testuje za tydzien w pn jesli dotrwam a watpie w to

dobranoc

karolcia matki juz takie są, moja tez zachwycona nie byla i tez sie darła,ze dziecko za dzieckiem,a potem jak sie dowiedziała,ze ja zaciążona to zupelnie inne zdanie zaczęła mieć,nawet sie cieszyc zaczeła.:tak:

A mnie tak prawy sutasz swędzi :shocked2: ,że niewiem chyba sie rozciaga albo co, no nie moge wytrzymac juz :no:

reklama
she dziekuje za zaproszenie:-)Juz sie lepiej czuje teraz mnie mdlosci dopadly masakra jak nie jedno to drugie ostanio jestem bardzo przygnebiona chyba hormonki.
dzisiaj mi sie snilo ze poronilam masakra:no:

Do góry