reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie
1_jupi.gif
1_jupi.gif

wyszlam dzis ze szpitala z malutka....
biggrin.gif

ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki...
biggrin.gif

reklama
dobrze że już w domu jesteś , teraz odpoczywaj. Cesarka wcale nie jest taka zła , ja szybciej doszłam do siebie właśnie po cesarce niż porodzie naturalnym.
niunia ja chce cesarke i będę się starała zebym ją miala za dużo starań nie musze uczynic bo mam problemy z oczami i teraz z nerką więc jest duża szansa

witajcie
1_jupi.gif
1_jupi.gif

biggrin.gif

ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki...
biggrin.gif

malga GRATULACJE :-):-):-) oby sie zdrowo chowało i waga szybko Tobie spadała do tej co mialas przed. Buziory dla was :*

Ja wlasnie wrocilam z zajęć - dostałam 4 z masazu twarzy :tak:,ale kompletnie byłam nieprzygotowana i oczywiscie pierwsza zaliczalam,co wiazało sie z tym,ze nie moglam sie wczesniej przygotowac:baffled: Wogole te laski w mojej grupy to takie zdziry (za przeproszeniem :zawstydzona/y: ),ale inaczej nie moge tego ująć,żadna nic nie pomogła - wszystkie siedziały cicho jak truśki :wściekła/y: - no szok, pierwszy raz jestem w takiej grupie nie zgranej :no: szkoda słow.

Aaaa bym zapomniała wczoraj w nocy :-D poczułam tak lekko jak masowalam sobie brzuch po zastrzyku ruchy takie delikatne :-D:-D:-D czy to mogła byc moja perełka? bo potem sie juz nie ruszala wiec niewiem :sorry2: zgłupiałam już ...

Witajcie kochane:-)

witajcie
1_jupi.gif
1_jupi.gif
biggrin.gif

Ogromne gratulacje:-)

agnieszka0240 ta Twoja Julcia to jest taka słodziuchna, że aż normalnie łezka się w oczku kręci:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D w piątek 15 stycznia mamy wizytę:-) jak dotąd lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i jest nawet bardzo zadowolony:-D ja nie mam jakiś większych dolegliwości oprócz bólu kręgosłupa, ale to normalne:-p

Odezwę się niebawem:-D

Malga i Aga gorące gratulacje!!Bardzo sie ciesze dziewczyny.
Nadrobiłam połowe bo więcej mi sie nie chce dziś już po pracy tylko musiałam lecieć piechotką a mam 40 minut drogi niestety i ten wiatr i zawieja autobus mi nie pasuje w autku natomiast nawala alarm i odcina zapłon z nienacka , i teraz bede piła gorącą kawkę dotarłam do domku po 15 bo jeszcze zakupy robiłam po drodze i dopiero rozmarzłam po ciepłej zupce:tak:
Karola wykorzystaj tego gina do badanek i zwolnienia ,a potem zmień lekarza :tak::-)
Aga super ,że wszystko dobrze:tak:
Pati kiedy testujesz?
oj jak ja sie za wami stęskniłam to był pierwszy tydzień pracy i po pracy wkuwałam kody z kasy co na co nabijać, miałam manko dlatego pilnie sie przyuczałam i was zaniedbałam:-:)zawstydzona/y: ,ale już mam obcykane wszystko i będzie po staremu:tak:;-):-).Pierwsze manko mi darowali:tak::zawstydzona/y:.
Kasiu jestem z tobą myślami i cały czas trzymam kciuki, wierze z całych sił ,że wszystko dobrze się skończy , nie wiem co więcej moge napisać pamiętaj ,że co wieczór modle się za ciebie i twoją kruszynke.
Gosia lew no to możesz poszaleć z piwkiem przed wami kolejny upojny cykl;-)

Witam was wszystkie dziewczynki i ściskam kciuki za was.
Strasznie mi zimno to robie przerwe w pisaniu na kawke ktoś się przylączy?:-)

Ewela ja ci nie pomoge bo nigdy nie dane mi było poczuć , moje siostry mówią ,że jak sie to czuje to sie wie od razu,że to dzidzia:tak:.

reklama
Trochę się dziś wkurzyłam...bo gadałam z mamą na temat kolejnych staranek...i powiedziałam, że jak wyniki będą ok...to chcę się zacząć starać od czerwca....myślałam, że mnie poprze, że taka rozsądna jestem....a ona trochę na mnie naskoczyła, że dziecko dzieckiem, ale mam mysleć o sobie, że moje zdrowie jest najważniejsze, i że mam się tak nie spieszyć....wiem, że to z troski mówiła...bardzo się teraz o mnie bali....ale kurcze....tak mi się przykro zrobiło...wiem, że to moje życie i moja sprawa, ale mam walczyć z ginem i rodzinką o ewentualne wcześniejsze staranka....( oczywiście nie wcześniej niż za pół roku)....bllllleeeee....szkoda, że nie ma jeszcze Z. bo bym mu się trochę pożaliła....a tak Wy musicie mnie wysłuchac.....:wściekła/y:

Marta, a jak Twoje staranka....czekasz na mnie.....;-)?

Do góry