Witaj julitko:-) no tak rzeczywiście dawno mnie nie było ale jakoś nie miałam czasu. Mąż był w domu przez miesiąc więc sama rozumiesz:-) A co do moich cykli zawsze miałam 30-31, ale teraz ten ostatni był 28 dniowy i mi sie wszystko rozsypało i teraz nie wiem kiedy?, gdzie? poco? na co?:-) a jak tam u Ciebie.
reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
mamaAmelusi, czas pokaże co będzie, ale na pewno będziemy tu z Tobą niecierpliwie oczekiwać.a co do odpowiedniego czasu...chyba nie ma takiego terminu jeśli chodzi o ciążę, ile tutaj nawet razy czytałam, że dziewczyny od razu zachodziły i było ok.organizm sam wie kiedy dopuścić do zapłodnienia-on jest mądrzejszy niż nam się wydaje...uszy do góry
Maruszka, ja też zalatana.wróciłam do pracy i dają mi w kość tak, że w domu padam.doczekałam 2giej @ i nie ukrywam, że poczułam rozczarowanie, ale jakoś szybko mija,bo od środy a dziś już końcówka, więc nabieram nadziei na ten cykl
a Ty jeśli ostatni miałaś 28 dniowy, to 15dc pasuje jak ulał:-)mam nadzieję, ze się uda!!!
Maruszka, ja też zalatana.wróciłam do pracy i dają mi w kość tak, że w domu padam.doczekałam 2giej @ i nie ukrywam, że poczułam rozczarowanie, ale jakoś szybko mija,bo od środy a dziś już końcówka, więc nabieram nadziei na ten cykl
julitka80
dni, których nie znamy...
no to szaleństwo u Ciebie;-)raz dziennie w czasie płodnym wskazane!!!a później to raz na dwa dni/to ponoć optymalna ilość żeby męża wojska nie wykończyć;-)/julitko dzis juz mam tylko obolaly moj lewy jajnik, a wiiec dzis dalszy ciag boboseksowbo skoro i tak nie wiadomo jak to z tym moim jajeczkowaniem to nie ma sie co doktoryzowac i trzeba sie brac do roboty;-)
:-)ostatnio zaszlam w ciaze po jednym razie:-) ale teraz trzeba pocwiczyc wiecej bo jak zajde w ciaze to pewnie celibat bedzie:-(no to szaleństwo u Ciebie;-)raz dziennie w czasie płodnym wskazane!!!a później to raz na dwa dni/to ponoć optymalna ilość żeby męża wojska nie wykończyć;-)/
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Witam Was dziewczynki i jeszcze raz dziękuję. Naprawde jestem bardzo szczęśliwa. Małe buszowało w brzuszku przezcałą noc, uspokoiło się chyba dopiero około 6 rano więc siedzę teraz w pracy jak naćpana. Pewnie będę miała tak jak u Agnieszki: po urodzeniu dzidzia będzie spać w dzień a nie w nocy
Kochana co to znaczy " jak dobrze pódzie " ??? Pójdzie dobrze na pewno i wstawimy na forum fotki z USG naszych bobasków.
Wczoraj udało mi sie porozmawiać z ginem na temat grypy i przeziębienia. A więc kochane ciężarówki pogoda jak pod psem a więc na wypadek infekcji można brać te wszystkie leki rozgrzewające typu Fervex, Teraflu, jesli jest coś groźniejszego to z antybiotyków można brać Duomox oczywiście z lekami osłonowymi.
Do 32 miesiąca ciąży można nawet brać pochodne penicyliny.
Wiecie zaczynam coraz bardziej wierzyć że wszystko będzie ok.
I naprawdę jestem mile zaskoczona że tak dlugo wczoraj czekałyście na wieści ode mnie.
Jesteście kochane, naprawdę bardzo Wam dziękuję.
Aga34 bardzo się cieszę :-) Wygląda na to, że jak dobrze pójdzie obie będziemy miały wizytę 20/01 :-)
Kochana co to znaczy " jak dobrze pódzie " ??? Pójdzie dobrze na pewno i wstawimy na forum fotki z USG naszych bobasków.
Wczoraj udało mi sie porozmawiać z ginem na temat grypy i przeziębienia. A więc kochane ciężarówki pogoda jak pod psem a więc na wypadek infekcji można brać te wszystkie leki rozgrzewające typu Fervex, Teraflu, jesli jest coś groźniejszego to z antybiotyków można brać Duomox oczywiście z lekami osłonowymi.
Do 32 miesiąca ciąży można nawet brać pochodne penicyliny.
Wiecie zaczynam coraz bardziej wierzyć że wszystko będzie ok.
I naprawdę jestem mile zaskoczona że tak dlugo wczoraj czekałyście na wieści ode mnie.
Jesteście kochane, naprawdę bardzo Wam dziękuję.
Ostatnia edycja:
reklama
agu_ska
Fanka BB :)