reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

she bo dzisiaj jakiz taki gowniany dzien jest. ja tez nie mopge wmusic w siebie kawy od tygodnia wiec ratuje sie zielona herbata

reklama
Tak, z ciśnieniem na pewno jest coś nie halo. Masakra. Ja wypiłam pół filiżanki kawy i ją odniosłam do kuchni. Bleh... Musiałam wziąść leki, to popijając je wodą mało nie zwymiotowałam. Tragedia. Teraz siedzę i nie mam sił się ruszyć. A praca czeka... Terminy gonią... Rewelka.

CZESC KOCHANE TAK MI BRAKOWAŁO MIESZKANKA W TYM SZPITALU ŻE JAK WCZORAJ PRZYTULILAM SIE DO PODUSI I MEZUSIA TO SPAŁAM JAK NIEMOWLE:-):-).
JA DOSTAŁAM DUŻO LEKÓW NA TWARDY BRZUSZEK BO PO ZAŁOŻENIU SZEWKA MOŻE CZĘŚCIEJ TWARDNIEĆ I NA TĄ NERKE MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE POGORSZY.ZA TYDZIEŃ WIZYTA U GINKI I OKULISTY I SIĘ OKAŻĘ CZY BĘDĘ MIAŁA CESARKE MAM NADZIEJE ŻE TAK BO PO TYCH WSZYSTKICH STRESACH NIE MAM JUŻ NAPRAWDE SIŁY:no::no:. U NAS W ŁODZI ZAWIEIJA NIE ZŁA ALE NA SZCZĘŚCIE JA JESTEM POD KOŁDERKA I OGLĄDAM TELEWIZOREK:-):-).
KOCHANE ŻYCZE MIŁEGO DNIA BUZIACZKI PÓXNIEJ JESZCZE ZAJRZE DO WAS

Witam Wszystkich. I te zasypane i te, które jeszcze nie zostały zasypane. Ja należę do tych pierwszych. Jak tam u Was pogoda u mnie okropna. Az nie chcę sie z domu wychodzić.
W końcu zaczeliśmy staranka ale chyba nic z nich nie będzie bo mąz musiał wczesniej pojechac do pracy tzn. dzisiaj i nie będzie go 3 tygodnie. Nie chcę sobie robic nadziei ale wiem, że wczorajszy dzień nie był raczej tym odpowiednim to był mój 15 dc :-(

cześć dziewczynki!!
Maruszka, możesz wierzyć lub nie, ale właśnie wczoraj o Tobie myślałam,że dawno Cię nie było.co do staranek, to powinnaś może jak w lejdis do męża na owulację polecieć samolotem;-)a jak długie masz cykle, bo może 15dzień to nic straconego, podobno plemniczkii potrafią do 72 godz przetrwać
MamaAmelusi, współczuję zapachów, ale nie słyszałam, żeby ktoś przed @ miał wyczulony nos....hmm
Karola, siedź sobie pod tą kołderką, bo dziś taka pogoda, że z łóżka nie ma co wstawać, ja sama leniuchowałam do 11.
Lucy, a jak Twoje jajniki?
She, a może organizm sam daje znać, że robota nie zając;-)

Czołem , nareszcie doczytałam wszystko
Aga , ładniutka myszka ta Jula
Aga , cieszę się że dobrze wszystko u Twojej córeczki , bo to babeczka będzie i już.
mamaAmelusi , pewnie na teściku się skończy
Vjolka , przyjmij moje kondolencje
maruszka , u mnie 15 dc to by owulka była to czemu nie trafione?

julitka80 już mi nie śmierdzi. Nigdy tak nie miałam, ani w pierwszej ciąży, ani z Aniołkiem, urajam sobie chyba coś... A jak @ nie przyjdzie za tydzień to będę testować, lepiej żeby przyszła, bo to raczej nieodpowiedni moment..

Hej dziewuszki

Wrzuciłam zdjęcia na "wieści";-);-);-);-) jak obiecałam -sorry za fryz bo suszarka została 350km stąd u teściów i mały chochoł ze mnie:-)

No i chyba w przyszłym tygodniu też nie wrócę do Was bo S ma urlop a trzeba się cieszyć sobą póki jest czas...

Dziś chcemy iść do kina na Avatar, na zakupy, oddać buty do reklamacji i kupić mi telefon bo moja chora komórka padła i nie żyje:confused2:

Poza tym czuję się super tylko już mi ciężko jest ale pomaga mi współczucie S:-p chodzi i mówi jaka jestem biedna i jak musi mnie kręgosłup boleć i masuje -więc od razu mi lżej:-D;-):tak:

Jestem ciekawa co u Was no ale nie mam mocy nadrobić -pamiętam o Was i myślę
Aga świetnie ze maluch zdrowiutki -a po 20tc to już czas leci jak durny!!:szok: mi gdzieś 5 tygodni uciekło...

reklama
CZESC KOCHANE TAK MI BRAKOWAŁO MIESZKANKA W TYM SZPITALU ŻE JAK WCZORAJ PRZYTULILAM SIE DO PODUSI I MEZUSIA TO SPAŁAM JAK NIEMOWLE:-):-).
JA DOSTAŁAM DUŻO LEKÓW NA TWARDY BRZUSZEK BO PO ZAŁOŻENIU SZEWKA MOŻE CZĘŚCIEJ TWARDNIEĆ I NA TĄ NERKE MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE POGORSZY.ZA TYDZIEŃ WIZYTA U GINKI I OKULISTY I SIĘ OKAŻĘ CZY BĘDĘ MIAŁA CESARKE MAM NADZIEJE ŻE TAK BO PO TYCH WSZYSTKICH STRESACH NIE MAM JUŻ NAPRAWDE SIŁY:no::no:. U NAS W ŁODZI ZAWIEIJA NIE ZŁA ALE NA SZCZĘŚCIE JA JESTEM POD KOŁDERKA I OGLĄDAM TELEWIZOREK:-):-).
KOCHANE ŻYCZE MIŁEGO DNIA BUZIACZKI PÓXNIEJ JESZCZE ZAJRZE DO WAS
Dobrze że już w domu jesteś , teraz odpoczywaj. Cesarka wcale nie jest taka zła , ja szybciej doszłam do siebie właśnie po cesarce niż porodzie naturalnym.

Do góry