reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry:-) Jestem pierwsza, nawet w sobotę spać nie mogę.
Aga ciesze się, że z maluszkiem wszystko dobrze, niech dalej rośnie zdrowo:)
Miłego dnia dziewuszki.

reklama
Cześć kochane....
Aga - super wieści....gratuluje....

Kasieńko, skarbie....przytulam bardzo mocno....

A ja dopiero wstałam...Z. pojechał do rodziców i mam dzień dla siebie....doprowadzę się trochę do przyzwoitego stanu, wiecie...farbowanie, depilacja....paznokcie...bo ostatnio troszkę sie zaniedbałam....a mam zamiar powoli Z. skusić na jakieś delikatne przytulanki....bo już bardzo tego potrzebuje..

a z ciekawostek...moja cera z minuty na minute się zmienia...coś niesamowitego...już kilka dni po zabiegu zniknęły wszytskie pryszcze, a teraz to już mam jak pupka niemowlaka....jak mam 29 lat...to takiej gładkiej buzi chyba nie miałam....
....zakuło mnie kilka razy w boczku....może to juz owulka...bo to prawie dwa tygodnie...ja chcę juz @....bo potem badanka.....i jakaś nadzieja na nowe staranka....

trzymajcie się cieplutko....
milusiej soboty....

Dzień dobry. Ech myślałam, że pierwsza będę, a tu jest więcej rannych ptaszków.

M dziś na służbie, a ja sobie będę tak siedzieć.
Chyba wezmę się za łopatę, bo mi wyjazd zasypało.:tak:

Coś mi organizm zwariował po ciąży, wczoraj pisałam o mlecznym śluzie w sporej ilości od półtora tyg, od 3 dni czuję dziwne zapachy, M się śmieje, że coś ze mną nie tak.
A mnie to wcale nie bawi...To 25 dzień cyklu, może to na @ teraz będę tak miała...Jaszcze 3 dni, przynajmniej kiedyś tak miałam...

Ostatnia edycja:
Aga34 bardzo się cieszę :-) Wygląda na to, że jak dobrze pójdzie obie będziemy miały wizytę 20/01 :-)

Czesc dziewczynki...
Dzisiejsza noc kompletnie zarwana...Spalam moze pol godziny...Mala teraz zjadla i spi wiec ja tez zmykam spac...
Czyli u mnie sie sprawdzilo tzn mala buszowala w brzuszku w nocy a na dniu cisza...No i teraz mam tak samo...

Postaram sie zajrzec pozniej buziaki

reklama
Jeny, Dziewczyny jak mnie głowa boli! Spacer z psem na świeżym powietrzu nie pomógł, kawa jak na złość dziś mi nie wchodzi... A ja mam stos dokumnetów w domu do pracy... Buuu...

Do góry