reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga oby za kare ze sie nad nami tak znecalas zeby dzidzia ci sie nie pochwalila co ma miedzy nozkami :-p

ide spac dobranoc, ja tez czekalam.... masakra papa

aga oby za kare ze sie nad nami tak znecalas zeby dzidzia ci sie nie pochwalila co ma miedzy nozkami :-p

ide spac dobranoc, ja tez czekalam.... masakra papa

Kochane jesteście ale naprawde wcześniej nie mogłam. U nas straszna snieżyca a piaskarek na drogach brak. Nie wiadomo gdzie droga a gdzie pobocze. Moj P nie chciał ryzykowac i wracaliśmy bardzo powolutku

No Aga - ale kazałaś na siebie czekać - ale warto było. Super wieści - natchnęłaś mnie optymizmem na poniediząłkową wizytę. Teraz mogę spokojnie położyć się spać...Cieszę się że z maluszkiem wszytsko ok - pozdrawiam cieplutko :)

aga daj komos swoj numer kom, to nikt juz nie bedzie nie wyspany, albo umawiaj sie na poranne wizyty :-p
Jeśli któraś z Was chce mój numerek :)to proszę mi napisac a ja podam go na priva. Zdjęcia USG nie mam, musimy sie wstrzymać do 20 stycznia.
Agu_ska kochana wiem żeu Ciebie w poniedziałek bedzie równie udana wizyta. Z całego serduszka tego Ci życzę.
Ja chcę dziewczynkę a mój P nawet nie chce wiedzieć co będzie bo powiedział że wa zne że będzie a nie ważne co.
Uciekam kochane spac bo mój P domaga sie dostępu do kompa.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pamięć i kolorowych snów.

Do jutra Kochane.

Ostatnia edycja:
reklama
wpadlam na forum pozniej zasnelam i teraz znow wpadam i sie zmywam spac :sorry2: kurcze wczoraj 10,30 dzisiaj 8,30 i reka mi odpada bo kasa jedna reka obsluguje i amen... boli mnie lapa od ramienia i zmeczenie daje sie we znaki....
dobranoc kochane do jutra

Do góry