reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Teraz to nie wiem, zapytaj Agnieszki, dwa lata temu dostałam dwa pudełka, były dwie pieluchy, mleko następne, jakaś kaszka, próbki kremów, płynu do kąpieli szamponu oliwki, dwie próbki proszku do prania, jelp i lovella i cała sterta papierów, nie mówię, że takich bezużytecznych, ale niektore z marszu poszły do kosza

w swoim profilu napisala idiotka ze aborcja w polsce jest legalna

weszlam z ciekawosci sprawdzic czy ta laska jeszcze istnieje na forum i mi galy wyszly na wierzch...
jakby teraz stala obok to bym jej takiego policzka dala ze by sie jej glowa obrocila o 180 stopni...

ide sie uczyc choc nie wiem czy mi sie teraz uda cokolwiek nauczyc...

jak tu sie nie denerwowac ja laska uwaza sie za najmadrzejsza na swiecie i na forum mlodych nastoletnich mam pisze im ze mozna usunac ciaze bo sama to zrobila i to byla dobra decyzja bo byla odpowiedzialana a one nie sa odpowiedzialne bo wychowuja swoje szkraby....

w swoim profilu napisala idiotka ze aborcja w polsce jest legalna

weszlam z ciekawosci sprawdzic czy ta laska jeszcze istnieje na forum i mi galy wyszly na wierzch...
jakby teraz stala obok to bym jej takiego policzka dala ze by sie jej glowa obrocila o 180 stopni...

ide sie uczyc choc nie wiem czy mi sie teraz uda cokolwiek nauczyc...

Nie wkurzaj się też jej odpisałam...

reklama
widze :-)

dobra ide sie uczyc, ciekawe komu ta laska przesyla prywatna wiadomosc :/ pewnie znowu jakies nieletniej sie madrzy... a moze ten jej facet to ginekolog ktory usowa ciaze i razem haftuja?

dobra w kazdym badz razie dobrze ze nie stoi obok mnie, kocurem bym ja poszczula :-p

Do góry