reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

Witajcie dziewczynki
Karola leż sobie grzecznie i jak mi to kidyś pow.pani ginekolog -zachowuj się jak przeorysza w klasztorze :) a pracuj tylko dwoma palcami (wskazującymi):tak: - trzymałam się tych rad i mam Leona rozrabiakę.Trzymam kciuki!!!

reklama
Witam,
Aga - widzę że cała w nerwach - trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę i czekam na super wieści :tak:
Karolcia - daj mu popalić - należy mu się
Karola - witaj z powrotem- super że wszystko ok:-)

Witam,
Aga - widzę że cała w nerwach - trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę i czekam na super wieści :tak:
Karolcia - daj mu popalić - należy mu się
Karola - witaj z powrotem- super że wszystko ok:-)

Agu_ska mówię Ci - jestem kłębkiem nerwów. Nie wiem co zrobić, chyba sobie połknę coś na sen i obudzę się przed sama wizytą. Nic mi nie wychodzi, wszystko ciągnie mi się w żółwim tempie : czas, praca, wszystko...:-(

Dziewczyny,a wy znacie jakies strony, gdzie wysyłaja gratisy dla przyszłych mam?

Wiem,ze w holandii tak jest, wlasnie mi kolezanka rozne paczki załatwia,a moze w polsce tez,w co watpie,ale moze cos wiecie?

Dziewczyny,a wy znacie jakies strony, gdzie wysyłaja gratisy dla przyszłych mam?

Wiem,ze w holandii tak jest, wlasnie mi kolezanka rozne paczki załatwia,a moze w polsce tez,w co watpie,ale moze cos wiecie?

W Polsce chcesz gratisy ?? Chyba nie ma takiej opcji. Ja wiele stronek przejrzałam i nie było na nich żadnej wzmianki o czymś za free.

reklama
Do góry