reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewela ladna dzidzia :-)

dziewczyny powiem wam cos smiesznego, w srode bylam w kosciele i na kazaniu mlody wikary wziol pod oltarz dzieciaczki i pytal ich jakie sa ich marzenia byly odpowiedzi typu : wieksze terrarium dla mojej jaszczurki, pies, kot, krolik, poleciec w kosmosc itd a potem ksiadz pytal a o czym marza wasi rodzice i byly odpowiedzi: o tym zebysmy byli zdrowi, szczesliwi grzeczni a na koncu jeden chlopak ryknal "A MOI RODZICE MARZA O SWIETYM SPOKOJU" ja ze smiechu sie poplakalam, to bylo zajebiste i jakie trafne :-D

:-D:-D:-D:-D:-D niezłe

reklama
;-)agnieszko twoja kuleczka jest przesliczna i jakie ma wloski :happy2::happy2::happy2:
porod chyba mialas latwy bo piszesz ze juz sprzatasz :-p i swietnie ze twoja Juniorka taka spokojna ze nawet masz czas na BB wpasc-co mnie occzywiscie ogromnie cieszy :tak: ucaluj przesliczna Juleczke odemnie :tak:
zdec trzymam kciuki i wierze...wierze ze bedzie dobrze...
13x13 ale zlecialo :szok: juz 7 kwadracik.gratuluje i zycze wlasnie takiej nudnej jak do tej pory ciazy do konca ...no i kolejny przyklad tego ze czas baaardzo szybko leci ;-) jeszcze troszke i ty bedziesz wklejac zdjecia dzidzi z tej strony brzuszka :blink:
ewela jaki sliczny bobo :-)
karolcia trzymam kciuki za wizyte ;-) i wyciagnij jak najwiecej slkierowan a potem zrob z draniem co chcesz :-p
kaska o tobie i twoim malenstwu ciagle mysle...modle sie i wierze w pomyslnosc dalszyszych badan...sciskam kochana....
reszte dziewczynek caluje i sciskam :-)

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

reklama
Do góry