reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

;-) czesc laseczki

A no musiałam sie z samego rańca zwlec z łózka i na pobranie krwi isc, a zimno nie chciało mi sie,ale na pn mam wizyte i cóż zrobic, trza iść,bo ciekawość mnie zżera co tam u mojego maleństwa słychac, moze to bedzie dziurawiec jak pokaze co tam ma :-D to mnie cieszyło na maxa. Bo moj D. to juz takie imiona wymysla dla chłopaka co mi sie nie podobaja :wściekła/y: i wogole ja nie chce chlopaka, ma byc piekna dziewczynka - DZIURAWIEC :-D

reklama
ewela wrzuc fotke z usg 3d ktore mialas w 9tc bo chcialabym zobaczyc takie malenstwo w 3d :-) a nie wierze ze fotki nie wzielas :-) bo to bylby normalnie skandal hihi

:zawstydzona/y: taka poczwarka

Załączniki

• IMG_3426.jpg
    IMG_3426.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 59
Witam dziewczynki. Ja dziś dotarłam do pracy a stres przed wizyta trzyma mnie od rana, spać nie mogłam, wstałam o 5 rano. Brrrrrrrrrr..

Julitko80, Annas81- staram się nie denerwować no ale czasami się nie da. A do 20-tej jeszcze tyle godzin.

Agnieszko Julcia prześliczna,cudo.

Ostatnia edycja:
reklama
ewela ladna dzidzia :-)

dziewczyny powiem wam cos smiesznego, w srode bylam w kosciele i na kazaniu mlody wikary wziol pod oltarz dzieciaczki i pytal ich jakie sa ich marzenia byly odpowiedzi typu : wieksze terrarium dla mojej jaszczurki, pies, kot, krolik, poleciec w kosmosc itd a potem ksiadz pytal a o czym marza wasi rodzice i byly odpowiedzi: o tym zebysmy byli zdrowi, szczesliwi grzeczni a na koncu jeden chlopak ryknal "A MOI RODZICE MARZA O SWIETYM SPOKOJU" ja ze smiechu sie poplakalam, to bylo zajebiste i jakie trafne :-D

Do góry