reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
julitka to niezle.. ja na autobus do pracy tez ide miedzy zaspami ... a dzisiaj troch eza duzo tego masazu bo plecy bola :-p ale jak zesmy sobie usiadly na tych fotelach masujacych i zaczelysm rozmwawiac to fajnie ylo dopuki systemu nie odblokowali ...

daami owulka pewnie tez tak wypadnie... oby nam z tych owulek cos konkretnego wyszlo ;-)

wiecie co? zastanawiam sie czemu mi zyly wyszly na cyckach i coraz bardziej wychodza :confused: przeciez mam okres... a nie ciaza... a moze po ciazy na kazdy okres teraz tak bede miala?? dziwne ... no nic oby do owulki ;-)

Witam
W końcu ostatni dzień popołudniówek, spokój do przyszłego czwartku z nocnym wracaniem. Jutro wolne i jadę odwiedzić siostrę i małego prawie 2 miesięcznego Bartusia.
Po powrocie do domu zauważyłam brunatne upławy. Ciągle są dwa wyjścia:1: albo @ się rozkręca 2: albo się nie rozkręci i będzie ciąża. No a jak będzie @ to jak pisałam wcześniej jutro od razu otwieram piwo albo nawet i butelkę wina wypiję, hihi. Bądź co bądź za 2 tygodnie kolejne dni płodne. No i jak będzie @ to będę mogła wykupić globulki na moją nadżerkę - ponoć może się po tym wchłonąć - 6 globułek 50 zł - drogo, ale warto spróbować.

Agnieszka córcia śliczna.

Misisis mi też wyszły dwie takie brzydkie żyły i nie chcą się schować i szczerze mówiąc drażnią mnie.

Kasiu, kochana przytulam, wiem, że to trudne ale badź silna, może znajdzie się jakiś promyk nadziei i wszystko ułoży się dobrze.

Aneczka ty uważaj z tym odśnieżaniem i miło, że zajrzałaś.

Julitka80 to jak mamy mieć @ w tym samym czasie to potem też pewnie razem będziemy testowały :-)

Jutro napiszę jak wstanę czy to jednak mi @ przylazła.

Agnieszka Julcia jest prześliczna :tak::tak:

U mnie bez odśnieżania się nie dało, bo jak dojechałam po pracy do domu to po przejściu pługa przed wjazdem na podjazd piętrzyło się jakieś pół metra śniegu, a i na podjeździe ze 20-30cm. Zaczęłam zatem sobie pomalutku odśnieżać, ale zaraz przyjechał z pracy sąsiad i zaoferował się z pomocą ze swoją dmuchawą śnieżną. Kazał mi zatem iść do domu a sam odśnieżył mi cały podjazd i chodniki :-) Nie ma to jak dobrzy sąsiedzi :tak: (A on nawet nie wie, że jestem w ciąży).

gosialew mnie tez wkurzaja bo cholera jak dzidzia bylya to wyszlya teraz co dzidzi nie ma a wyszly na okres?? wole tak sobie tlumaczyc...

witam sie kochane i zmyklm szykowac sie do pracy bo znow sie ledwo wyrobie :-)
tak to jest jak sie wstaje 7.3 tz dzwoni budzik a ty wstajesz pol godziny pozniej :-p:-)

milego dzionka ;-)

reklama
Do góry