reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jeszcze nie próbowaliśmy :-p:-p Tzn parę razy miałam nadzieję, że może coś się przypadkiem trafiło, ale nie ma tak łatwo :dry::dry:

Daaa, pytałam kiedyś czy masz dobrego diagnostę, byłaś już na wizycie z Twoimi wynikami /przepraszam jeśli nie doczytałam/

Znalazłam dobrą ginkę. Byłam u niej już raz i widziała część moich wyników. Teraz zapisana jestem na ten pon, ale nie wiem, czy nie odwołam, bo do pon nie będę miała jeszcze wyników cytomegalii i toxo :wściekła/y:Chociaż z drugiej strony chciałabym szybko pokazać jej wynik tego posiewu...

julitka masz racje ale on pewnie od poczatku po @ nie bedzie konczyl we mnie... :-( chyba zrobie wala ze tabsy biore anty... bo mumowilam wczesniej ze lekarz mi mowil zebym sobie na wyrownanie cykli wziela... to oczywiscie tez zmysllilam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: glupek ze mnie wiem :-(

Znalazłam dobrą ginkę. Byłam u niej już raz i widziała część moich wyników. Teraz zapisana jestem na ten pon, ale nie wiem, czy nie odwołam, bo do pon nie będę miała jeszcze wyników cytomegalii i toxo :wściekła/y:Chociaż z drugiej strony chciałabym szybko pokazać jej wynik tego posiewu...
a mogę spytać o nazwisko?a może spróbujesz, do tej mojej- tak jak kiedyś pisałam-nie głaszcze swoich pacjentek nadmiernie, ale ma duże możliwości i raczej dobrze opiekuje się swoimi pacjentkami-dowodem są dwie trudne ciąże mojej siostry i śliczne dzieciaki:tak:

julitka masz racje ale on pewnie od poczatku po @ nie bedzie konczyl we mnie... :-( chyba zrobie wala ze tabsy biore anty... bo mumowilam wczesniej ze lekarz mi mowil zebym sobie na wyrownanie cykli wziela... to oczywiscie tez zmysllilam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: glupek ze mnie wiem :-(
Missiiss, żaden głupek!!!!też pewnie bym tak zrobiła jakby mój okoniem stawał.ja mam takie zdanie, że kobieta lepiej jednak wie, kiedy jest dobry moment na ciążę niż facet, który oprócz dorzucenia plemniczka już później niewiele rozumie ;-)a podejrzewam, że gdyby się udało, to by się ucieszył i tak-oni już tacy są, zwłaszcza jak chcą dziecka.dla faceta, jak kobieta zajdzie z nim w ciążę, to też swego rodzaju duma męska jest, że JEMU się udało

Ostatnia edycja:
Kurde, a dziś w kościele ksiądz na kazaniu powiedział coś takiego w skrócie, że co to za matka jak zostawia swoje dziecko w potrzebie i mówi, że czasu nie ma i ja od razu pomyślałam o mojej teściowej...aż mi sie przykro zrobiło, bo mój m głowę spuścił...
Missiiss, wracasz do pracy i teraz dopiero odczujesz, jak to jest bez BB...tak jak ja-zasiadam wieczorem i za głowę się łapie, że tyle newsów i nie nadrobie:)Lena, jak do pracy wróciła, to prawie w ogóle jej nie ma:no:zobaczysz jak czas leci-jak wariat jakiś;)
ale mnie dziś jajniki bolą-chyba idzie jakaś masakryczna @!!!już się boję!!!

Julitka wysłałam Ci wiadomość na priva ;-)Póki nie przekonam się jaka ta lekarka jest naprawdę nie chcę jej robić reklamy w internecie :tak::tak:

reklama
missiis bo jak sie chce to faceta zawsze mozna wyrolowac:-pa to jest przeciez w dobrym celu:tak:

Do góry