reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hehe "dorzucenia plemniczka " tylko czy sie nie zorientuje jak mu powiem ze biore tabsy a wczesniej np mu o tym nie powiedzialam... no nic moze si euda... mam tylko nadzieje ze na forum nie zagladnie bo chyba by mnie zabil :p a najgorsze bedzie jak owu przyjdzi epozniej a @ nie bedzie po tych 21 tabletkach :-D a moze juz wtedy bedzie za pozno ??oby :-);-) bo jak ne to bede musiala wymyslac jakies dziwne anomalia mojego organizmu :-p

reklama
Witam dziewczynki. Wpadłam się tylko pożegnać ale przy okazji mam pytanie. Czy pierwsze ruchy czuć powyżej czy poniżej pempka. ?? Bo ja od 2 stycznia szczególnie wieczorami gdy leżę na plecach mam taką rewolucję w podbrzuszu że hoho.

hehe "dorzucenia plemniczka " tylko czy sie nie zorientuje jak mu powiem ze biore tabsy a wczesniej np mu o tym nie powiedzialam... no nic moze si euda... mam tylko nadzieje ze na forum nie zagladnie bo chyba by mnie zabil :p a najgorsze bedzie jak owu przyjdzi epozniej a @ nie bedzie po tych 21 tabletkach :-D a moze juz wtedy bedzie za pozno ??oby :-);-) bo jak ne to bede musiala wymyslac jakies dziwne anomalia mojego organizmu :-p
ale anomalie zawsze moga sie zdarzyc przeciez:-)

Missiiss, ja to mojemu po pierwszej @ za pierwszym razem powiedziałam : no coś Ty, chyba jeszcze nie jest jak wcześniej, bo śluzu płodnego brak-suchość wręcz-i smutną minkę zrobiłam;)
Aga, ja to kopniaków konkretnych nie doczekałam, ale na początku czułam, jakby mi sie w brzuchu w kiszkach przelewało i moja koleżanka, która teraz jest w ciąży, to też opowiadała jak jej "bulgotało", ale sama poznasz czy to kiszki czy dzidzia:tak:
Daaa, odpisałam, tylko daj znać czy doszło, bo mi coś czasem szwankuje i nie otrzymuję potwierdzenia.

lucyf julitka macie racje a co ja sie bede szczypac z moim mezulkiem :-p a jak nie bedzie na poczatku chcial konczyc we mnie to nic nie bede go przekonywac z emoze bo biore tabsy zeby czasem nic nie odgadl i w koncu moze sam sie przekona a co tam przeciez bierze tabletki bo od nastepnego cyklu dopiero zaczynamy :-p jej moze sie uda... ja wiem ze bys ie ucieszyl bardzo by sie ucieszyl... nawet przed @ mowil ze no nie ma jej i nie ma a jak my cos zwojowalismy ?? a ja na to mu : a jak z tego zwojowania urodzilabym ci zdrowego dziubdziaska to tez byss tak mowil i zalowal a on sie usmiechnal i powiedzial z eoczywiscie ze nie :-) ze wtedy bylby bardzo szczesliwy :-) no wiec kurcze obys ie udalo zajsc oby ta owu byla ale mysele z emoze po duphastonie przyjdzie normalnie obym sie nie mylila i bedzie jazda :-) i oby wyszlo i jak tylko zobacze dwie krechy na tescie to smigam na bete i potem na druga i do gina bo przed beta dwoch wynikow on raczej jak nie bedzie widzial pecherzykato nie bedzie wierzyl ze mam dzidziusia.... dziwny troche ale w sumie wiem na co mam sie przygotowac a jak w tym czasie cos by mi sie dzialo typu bol brzucha czy lekkie plamienia jak ostatnio to mam troche duphastonu to bym brala i do niego zaraz poszla jakby rprzyjmowal :-) nie bedzie zle mam nadzieje oby sie tylko udalo... mierzyc tempke bede starannie co ranek a mezowi powiem ze cos tam jak zagladnie i zobaczy ze owu byla to ze owu jest przy tabsach tylko ze jajeczko nie wpuszcza wtedy plemika i ze sluz nzabija je mysle ze lyknie :-D jezu ale ze mnie wiedzma:no::-D:-D:-) oby tylko uwierzyl w te tabsy i nie zaczal mi kazac lykac je przy nim bbrrr ;-) boze ale kobieta to si emusi nameczyc ....

Missiiss!!!i tak trzymać!!!mój np w śluz uwierzył, a później jak mu powiedziałam, że gin na USG powiedział, że nie widzi przeciwwskazań, to już sam się miził do mnie;)u nich to tylko aby zacząć!!!
ja już dziś miałam kupić na zaś buciki albo coś, żeby mojemu prezent zrobić, ale dziś tak podbrzusze naparza, że czuję że jutro @ przyjdzie i będzie o 100 razy gorsza niż ta pierwsza po:-(trochę mi smutno, że pęcherzyk nie zaskoczył, ale ponoć pół roku to norma:-(

Witam dziewczynki. Wpadłam się tylko pożegnać ale przy okazji mam pytanie. Czy pierwsze ruchy czuć powyżej czy poniżej pempka. ?? Bo ja od 2 stycznia szczególnie wieczorami gdy leżę na plecach mam taką rewolucję w podbrzuszu że hoho.

poniżej :tak:;-) ja też na początku czułam leżąc na plecach, a jak podrapałam ciut pod pepkiem to od razu była odpowiedź :-)

reklama
Do góry