reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

temp 36,7 trzy dni po owul miałam 37, a wczoraj spadła, więc nie liczę na cud...i mi przykro i jestem wściekła na tą wredną krowę!!!na cyckach mimo że nie bolą, to mi się te wredne żyły pojawiły!!!a tak bym bym chciała!!!ale może razem z Tobą w styczniu będę liczyć na cud;)
dobrej nocki Lucy!!!słodkich snooff!!!

Ostatnia edycja:
reklama
julitka ja w ciazy taka tempke mialam... i juz nie rozumiem spadla ponizej 36 i 7 ?? tak czy na tyle sie trzyma ?? bo ja mialam wlasnie taka 36,7 i 36,75 jak w ciaze zaszlam... nie chce zbednej nadziei robic ale jeszcze jakm owisz o zylkach na cycorkach to moze akurat :-) a dzisiaj 6 to moze testa zrobisz?? jak juz tro planowa masz albo jutro jak nie przylezie :)

Missiiss, nie. z temp 37 spadła do 36,7.zrobię jutro test raz jeszcze jak ta koza nie przylezie, ale raczej się nie łudzę.znów trochę białego śluzu mam więc pewnie rano się zabarwi na brązowo i siup:) no cóż to by było zbyt piękne żeby nie przylazła tak od razu
Alicja, jeśli chodzi o tarczyce to ja najpier robiłam samo TSH, bo to jest jakby wyznacznik i gin powiedziała, że jak tu będą odchyły to dopiero t3 i t4, ale mi wyszło akurat na środeczku, więc już nie inwestowałam w resztę

Ostatnia edycja:
Słonka, ja zmykam, bo mój fiś chce jeszcze dziś przelewy porobić.buziole i do jutra!postaram się wpaść!!!Missiiss, udanego bhp;)

Dziękuję dziewczynki za odpowiedź. Ja właśnie czuję łaskotanie i lekkie szturchnięcia tak 3 palce poniżej pempka.To dobry znak że z dzidzią wszystko ok. W piątek wizyta a 20.01 USG u jeszcze innego lekarza. Wiierzę że będzie wszystko dobrze.
Dobranoc dzieczynki

Ja z wiadomosc od Malgosi....:

"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata... wazy cale 3550 g i meirzy 56cm I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."

dumny tatus

reklama
Do góry