reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolciu, mi ginka oprócz standardowego TSH dała pod kontem tarczycy skierowanie na przeciwciała związane z tarczycą, nie pamiętam jak one się dokładnie nazywały. A jak szukałam o nich informacji to wychodziło, że mogą być one nie w porządku nawet przy prawidłowym TSH.
Najlepiej by było jakby jakiś porządny lekarz się znalazł, i na podstawie całej twojej dokumentacji (hito-pat, usg, przebieg ciąży) wymyśliłby sensowny kierunek drążenia-badania.

wiem...chyba o TPO mówisz.....zasugerowali mi to w szpitalu.....
zobaczę co w piątek ten mój powie.....a jak będzie to dalej olewał to nie będę czekała tylko od razu go zmienie....
na razie jesteśmy umówieni na genetyczne.....
no i na nasionka....
jakoś to będzie....kurcze...tak trudno o dobrego specjaliste.....

reklama
można od tego dostać zawrotu głowy.....

dobry gin by się przydał, który by dobrze pokierował......

ale w takim razie wstrzymam się do piątku...a jak na coś jeszcze wpadniecie co jest ważne to proszę o rady.....

buziaki

Witam
dziewczynki
Kasiu nie wiem co powiedziec trzymaj sie kochana musi byc dobrze.
Ja tez dzisiaj przezylam obudzilam sie 4 w nocy i zauwazylam 3 krpki krwi na wkladka kropeczki wielkosci szpilki zaczelam panikowac ale nic ze mnie nie lecialo ,ale to moze od mojego hemoroida bo mam problemy ostatnioz zalatwianiem sie.dziewczyny chcialam jechac juz do szpitala ale maz i mam stwierdziliz ze opanikuje bo oni malo co widza na tej wkladce.
Ja chyba zwariuje

nawet jak bedzie kazał Ci Karola gin zrobic tylko tsh
to tamte badania tez sa wazne bo nawet jak masz dobrze tsh to moesz miec zle te inne

ja na cale szczescie mam tylko zle z tsh uffff !

alicja a jakie najlepiej mieć tsh?? Ja raz miałam 3,66, a za drugim razem 2,25...

W piątek jeszcze powtarzam.

reklama
To ja już sama nie wiem, co robić... lekarze mi mówią, ze tak jest ok :confused::confused:
Mnie skierował gin oprócz tsh jeszcze na t3 i t4 i to w porządku wyszło... Tylko te wahania tsh mnie martwią... W piatek robie jeszcze raz tsh, to zoabaczymy ile wyjdzie :confused:

A lepiej zrobic do tego FT3 i FT4, czy TG i TPO?? :confused: Czy wszystko trzeba??

Ostatnia edycja:
Do góry