reklama
Dzięki Pati, właśnie najgorzej to czekanie do usg i na pierwszą małpę mam nadzieję ze wszystko szybko i ładnie się zagoi po operacji jak miałam ciążę pozamaciczną to lekarz był zdziwiony że tak szybko wszystko się zagoilo to mam nadzieję że teraz też. Tylko miałam problemy z zajściem w ciąże ale może teraz już organizm zaskoczył i będzie szybciej, a tobie też życzę 2 kresek.
I smacznego
I smacznego
Tak to już jest że my oddałybyśmy wszystko za dzidziusia a inne nie potrafią tego docenić, ja zawsze jak słyszę jak matki wyrzucają dzieci albo robią jakąś krzywdę to się wściekam, a jak widzę dzieci z domów dziecka to ryczę jak bóbr.
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
A dla mnie to jedyna zupka no i rosołek, którą mogę jeść, po której nie mam zgagi i wymiotów.Aga oddam zupe pomidorowa wczoraj zrobiłam ale ja nie mogę na nią patrzeć, a mój M nie lubi:-)
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Tak to już jest że my oddałybyśmy wszystko za dzidziusia a inne nie potrafią tego docenić, ja zawsze jak słyszę jak matki wyrzucają dzieci albo robią jakąś krzywdę to się wściekam, a jak widzę dzieci z domów dziecka to ryczę jak bóbr.
Kiedyś usłyszałam od jednego pana który uważał się za mądrego że złym ludziom lepiej się układa i dużej żyją bo Pan Bóg w taki sposób daje im szanse na poprawę
PATI- nie będę z idiotką na PRIVIE dyskutować i się denerwowac. A na profilu to każdy zobaczy co jest napisane ). Zemsta jest slodka ))
Ostatnia edycja:
haha mam 1200 postow napisanych w niecaly rok odkad jestem na forum :-)
świetny wynik, ja mam aż....... 10 postów
karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć.....
a ja też mam pomidorową....taką gęściutką jak mama zawsze robiła....mniam.....
u mnie spokojnie.....jeszcze troszkę plamie, ale nie jest to bardzo uciązliwe....właściwie niewiele mnie tym razem bolało....może dwa dni, głównie nocą....ale spoko....
w piątek do starego gina z awanturą i po l-4....no i oczywiście wysępić jak najwięcej skierowań....a potem zmieniam lekarza...mam już nawet jednego na oku.
dziewczyny....jak to jest...bo wiem, że zupełnie inne badania się robi jak jest strata tak wczesnej ciązy a inne jak dziedziątko umiera w zaawansowanej....wiecie coś na ten temat....bo nie będę robiła setek badań jak może nie ma takiej potrzeby...wiem, że tarczycowe i progesteron powinnam zrobić...no i genetyczne oczywiście...a te co to mają sprawdzić czy mój organizm nie odrzuca płodu to jak się nazywają?
a ja też mam pomidorową....taką gęściutką jak mama zawsze robiła....mniam.....
u mnie spokojnie.....jeszcze troszkę plamie, ale nie jest to bardzo uciązliwe....właściwie niewiele mnie tym razem bolało....może dwa dni, głównie nocą....ale spoko....
w piątek do starego gina z awanturą i po l-4....no i oczywiście wysępić jak najwięcej skierowań....a potem zmieniam lekarza...mam już nawet jednego na oku.
dziewczyny....jak to jest...bo wiem, że zupełnie inne badania się robi jak jest strata tak wczesnej ciązy a inne jak dziedziątko umiera w zaawansowanej....wiecie coś na ten temat....bo nie będę robiła setek badań jak może nie ma takiej potrzeby...wiem, że tarczycowe i progesteron powinnam zrobić...no i genetyczne oczywiście...a te co to mają sprawdzić czy mój organizm nie odrzuca płodu to jak się nazywają?
reklama
Karolciu, mi ginka oprócz standardowego TSH dała pod kontem tarczycy skierowanie na przeciwciała związane z tarczycą, nie pamiętam jak one się dokładnie nazywały. A jak szukałam o nich informacji to wychodziło, że mogą być one nie w porządku nawet przy prawidłowym TSH.
Najlepiej by było jakby jakiś porządny lekarz się znalazł, i na podstawie całej twojej dokumentacji (hito-pat, usg, przebieg ciąży) wymyśliłby sensowny kierunek drążenia-badania.
Najlepiej by było jakby jakiś porządny lekarz się znalazł, i na podstawie całej twojej dokumentacji (hito-pat, usg, przebieg ciąży) wymyśliłby sensowny kierunek drążenia-badania.