reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki.

Kasiu - jestem z Wami i mocno kibicuję. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

She - cieszę się że z dzidzią wszystko ok. i że serdusio bije. Ja osobiście chyba do końca życia będę wspominać pierwszy odgłos bicia serduszka u mojego maleństwa. To chyba jest najpiękniejszy dźwięk.

Pati - skąd Ty wytrzasnąłaś tego linka. Też napisałam do tej zapatrzonej w siebie idiotki. Skąd się biorą tacy ludzie. Takie kobiety - jeśli można ją nazwać kobietą.Gdzie jest sprawiedliwość, powinni wymierzyć jej jakąś karę , ale nie więzienia. Tylko chłosta w środku miasta ....dla przykładu dla innych które popełniaja morderstwo na swoich dzieciach.
Zapewne kretynka napisze nam coś przykrego na naszych profilach.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny tak sobie lazilam po forum i napotkalam na tekst " ta sonia znowu napisala na watku slub nieletniej.... nie wie ze ma spadac" cos w tym stylu przeczytalam i poszukalam z ciekawosci co to za sonia no i oczy mi wyszly na wierzch a cisnienie skoczylo do 200 jak poczytalam co to za laska i za kogo sie uwaza, aga jak moge wiedziec co jej napisalas??

dziewczyny tak sobie lazilam po forum i napotkalam na tekst " ta sonia znowu napisala na watku slub nieletniej.... nie wie ze ma spadac" cos w tym stylu przeczytalam i poszukalam z ciekawosci co to za sonia no i oczy mi wyszly na wierzch a cisnienie skoczylo do 200 jak poczytalam co to za laska i za kogo sie uwaza, aga jak moge wiedziec co jej napisalas??
Pati ja jej napisałam tak :
"Przyłączam się do dziewczyn. Zapalam dla Aniołka (*). Mam nadzieję że będzie nad Tobą czuwał i nie pozwoli żebyś kiedykolwiek znowu zniszczyła taki dar jakim jest dziecko.Kobieto "podwiąż się" i nie niszcz więcej żadnego życia." - koniec cytatu

Agatka też się dołączyła.

niucha ja cie pociesze bo nasza agatka to jedna z najszybszych dziewczyn tzn ona i agnieszka ktora juz urodzila :-) agnieszka nie doczekala @ i zaszla w ciaze tyle ze ona miala samoistne poronienie po ktorym organizm szybciej dochodzi do siebie, a agatka 13x13 zaciazyla po 2 @... mamy tu dziewczyne ze stanow aneczka77 (nie wiem czy dokladnie nick napisalam) i w stanach uwaza sie ze organizm sam wie kiedy najlepiej zajsc w ciaze (ja tez tak uwazam) i jak czujesz sie gotowa psychicznie to odczekaj az organizm sie odbuduje (sprawdz na usg u gina na badaniu kontrolnym) i do dziela :-) u nas lekarze mowia ze 3-6 misiecy trzeba czekac ale to chyba glownie chodzi o nich, boja sie rozhisteryzowanych pacjentek ktore nie doszly do siebie po poronieniu a sa juz ponownie w ciazy i znowu sie boja i co chwile do nich wydzwaniaja i lataja na wizyty co pare dni :-).... zobaczysz jak ci szybko minie czas, on nie stoi w miejscu niestety :/ choc czasem moze to i lepiej... a wiec glowa do gory bedzie lepiej zobaczysz i bedziemy oblewac wkrotce twoje dwie krechy ( mam nadzieje ze moje tez hihi)

uciekam na obiadek, dzis mam ryz z wazywami w sosie smietanowo pomidorowym, i zupke pomidorowa mniam mniam :-)

Nie chce mi się szukać co ta laska, o której piszecie, wypisuje, ale jak to są jakieś totalne bzdury to może warto to zgłosić administratorowi lub moderatorowi danego wątku. Wiem, że na czerwcówkach był jakaś laska- troll, która twierdziła, że jest w ciąży, wręcz zdjęcia z usg wklejała itp.
Jest ileś ludzi na tym świecie, którzy niepokolei w głowie mają poukładane, ale nie ma co się nakręcać i denerwować, i podsycać jeszcze bardziej dyskusji z nimi - bo o to tak naprawdę im chodzi.

Pati ja jej napisałam tak :
"Przyłączam się do dziewczyn. Zapalam dla Aniołka (*). Mam nadzieję że będzie nad Tobą czuwał i nie pozwoli żebyś kiedykolwiek znowu zniszczyła taki dar jakim jest dziecko.Kobieto "podwiąż się" i nie niszcz więcej żadnego życia." - koniec cytatu

Agatka też się dołączyła.

juz zauwazylam u niej w profilu, ja myslalam ze napisalas jej priva :baffled: laska jest w moim wieku a sie zachowuje jakby byla o sto lat do tylu, ciekawe w ktorym tyogdniu usunela i czy widziala usg dziecka :-( i czy w ogole wie jakie teraz moze miec problemy z ciaza bo wkoncu miala zabieg lyzeczkowania a same widziecie ile z nas ile z zaciazonych ma teraz problemy z szyjka :no: oby ona nigdy nie miala dzieci bo taka matka zawsze bedzie patrzec na siebie i dla siebie bedzie sama najwazniejsza a dziecko wysle do zlobka potem do przedszkola, podrzuci niania itd.... dobra nie mowie juz na ten temat bo sie wkrzam, ostatnio tez przeczytalam artykul na onecie o kobiecie ktora 3 razy dokonala aborcji "bo to nie byl czas na dziecko i nie ten facet" i teraz ma rodzine i jej facet nie wie o aborcjach :wściekła/y: idiotki to sa i tyle karierowiczki pop....ne

reklama
Do góry