reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WItajcie kochane
Olu - witaj ,oddawajcie się tym przyjemnościom.A my tu za Was trzymamy kciuki.
Asiu - też mi sie wydaje ze do tej wody mozesz coś dodac. Ja przeważnie dodaje, bo nie lubię wody. A próbowałaś pomarańczka:)
grusia to zależy pewnie od sprzętu. Robiłaś oba w tym samym laboratorium?
Gosiu- trzymam cały czas kciuki .

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu po prostu brak mi słów... będę modliła się najmocniej jak tylko mogę o to aby wynik aminopunkcji jednak okazał się dobry... i o udaną operację
nawet nie próbuje sobie wyobrazic przez co przechodzicie... całym sercem jestem z wami... życze ci wiele siły bo w tej chwili jest ci naprawdę potrzebna

Jestem na chwilkę

Kasiu
brak mi słów brak mi sił i brak zrozumienia dla tego co się dzieje... Zauważyłam że coraz częściej myślę o tym że wolałabym żeby lekarze byli konowałami totalnymi i mylili się zawsze mówiąc tak okrutne rzeczy... Trzymam kciuki za Twojego maluszka i modlę się żeby to był tylko zły sen, omyłka, bzdura...

Pati zajrzałam do tego pustaka na profil -masakra jakaś -dziewczynom z forum na którym się udzielała napisałam

Przepraszam ze tak wtrącę się w dyskusję -nie jestem nieletnia i nie udzielam się na tym wątku ale "ten ktoś" zaczyna mnie irytować swoimi pustymi tekstami:confused2:
Podsumujmy -uważająca się za mega gwiazdę małolata, która dba o swoje życie i jest tak w dupę poukładana że dziecko przeszkadza jej w karierze... wpadła tak??? Szczyci się tym że zabiła malucha i krytykuje dziewczyny które wzięły odpowiedzialność za to co się stało... krytykuje te które są dość silne by poświęcić swoją miłość dziecku i czas na naukę podczas gdy sama nie dałaby sobie z tym rady...
Dziewczyny które są młode i są w ciąży, dziewczyny które wzięły się za bary z przeciwnościami losu -gratuluję i jestem z Was dumna!!!
A zakompleksionymi pustakami się nie przejmujcie, nie denerwujcie i nie traćcie czasu na dyskusję. Zapewne ta dziewczyna nigdy w ciąży nie była -po prostu wpada tutaj skupić na sobie trochę uwagi bo w domu nikt się jej życiem nie interesuje, zapewne bardziej potrzebuje psychologa lub psychiatry niż forum bo wymyśla historie nie z tej ziemi.

Asiu ponoć przy tętnie powyżej 160 to dziewczynka -ale u mnie się nie sprawdziło:-p:-p:-p:-p tętno zawsze było poniżej 160 a siuśka brak:-)

Jestem z Wami dziewczynki myślami, trzymam kciuki, modlę się i dalej wierzę...

kasikz - badanie robiłam w tym samym laboratorium, jedno badanie miesiąc przed ciążą, drugie ok. dwa tygodnie po zabiegu.Wiadomo, jak każdy szukałam przyczyny i myślałam, że może się zaraziłam, bo mamy kota. Wiem, że równie dobrze można się zarazić jedząc nieumyte owoce itp. Sama tak dla siebie chciałam to sprawdzić

Witam Was
Minęły dopiero dwa tygodnie od zabiegu czas nie chce przyspieszyć. Zabieg miałam w 10 tc ale moje słoneczko przestało się rozwijać w 6 tc, tak cieszyłam się tą ciążą nie myślałam nawet że coś może być nie tak myślałam że moje nieszczęścia już się wyczerpały (ciąża pozamaciczna) a tu niestety nigdy nie wiemy co jeszcze nas czeka ale może teraz już wyczerpałam wszystkie złe chwile i będzie tylko dobrze. Już troszkę dochodzę do siebie. Chociaż wiem że nigdy nie zapomnę wizyty u lekarza poźniej potwierdzenia w szpitalu. Teraz czekam na wyniki histo na @ i wizytę u lekarza i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Dla wszystkich zafasolkowanych samych szczęśliwych chwil.
Dla starających się szybkich 2 kresek.

Asiu ponoć przy tętnie powyżej 160 to dziewczynka -ale u mnie się nie sprawdziło:-p:-p:-p:-p tętno zawsze było poniżej 160 a siuśka brak:-)

Agatko daj Bóg, żeby tak było :-) Tylko nie wiem, czy tętno Maluszka nie było częściowo wynikiem mojego tętna. Idąc wczoraj na wizytę miałam 105 uderzeń na minutę, tak denerwowałam się diagnozą wyników i tym, czy serduszko będzie pikało jak należy. Pewnie więc i Maluszkowi się udzieliło. Zobaczymy co będzie następnym razem...

A kilka zdań o sobie i Małej gdzie???

Dziewczynki, Wam też się tak spać chce? ja zaraz chyba zasnę na siedząco przed kompem :baffled:

ciekawa jestem ile dzisiaj na plusie pokaze waga u ginki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

She ważne że serduszko bije będzie dobrze cieszę się że jesteś w ciąży dajesz mi nadzieję że za jakiś czas ja też będę mogła się pochwalić dwoma krechami chociaż jeszcze trochę czasu minie zanim tak będzie.

grusia wydaje mi sie że wynik jest za mały żeby oczymś świadczył. Tak jak masz napiszane ujemny. Po prostu może wtedy komuś nie chciało sie być tak dokładnym i wpisał poportu ujemny. Ale jeśłi dalej nie jesteś pewna to powtórz wynik za jakiś tydzień dwa - tylko to miano które sie zmieniło

reklama
Do góry