reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu u mnie co słychać??? Jakoś leci. Odpuściłam sobie lekarzy na jakiś czas. Staramy się dalej. Może inaczej nie staramy a oddajemy się przyjemnościom miłości :-) :-) :-)

I prawidłowo! I przy okazji jak to ślicznie brzmi: oddawanie sie przyjemnościom miłości :-)

A może i z tych przyjemności wyjdzie jakaś mała kochana miłość :-)

Życzę Ci tego z całego serca!!! Co ja mówię: nie Tobie, a WAM :-)

A co u Ciebie??? Jak się czujecie z maleństwem???

A u mnie wszystko dobrze. Maluszek ma 14mm, a jego serduszko biło wczoraj z prędkością 174 uderzeń na minutę. Nie cierpię na większe dolegliwości ciążowe. Czasem mnie zemdli. Mam co prawda zapalenie układu moczowego, ale póki co gin leczy mnie zwykłymi lekami. Jeśli posiew moczu po nich będzie zły, to niestety przypisze mi antybiotyk. Modlę się jednak, by się bez tego obyło...

reklama
Asiu to staraj się dużo pić - co zapewne już robisz- żeby oczyścić ten wstrętny układzik :-) No i zakwaszaj mocz. Ja miałam często zapalenia układu moczowego. Teraz mu zapobiegam zakwaszając i jakos mi się udawało 8 miesięcy , teraz mnie znowu dopadł ale jest juz lepiej.
Słyszałaś bicie serduszka , to jest dopiero coś cudownego. Bardzo się cieszę że wszystko z Wami dobrze.

;-) czesc dziołchy :-)

Miałam isc do lekarza w poniedziałek,ale teraz niewiem czy wogole pojde, zapomniałam sie i nie zrobiłam badan :zawstydzona/y: a bez badan to chyba nie wypada iść. Wiec moze w pitaek zrobie,a w pn jakos je odbiore,ale niewiem jeszcze,bo u mnie na wiosce to tak jest dziwnie :baffled:

Ale u mnie mrozisko :wściekła/y: jechalam z takimi szybami zamarznietymi ,ze ledwo droge widziałam:szok: dobrze,ze psów nie było po drodze,bo mandat murowany :-p

Witam,
zrobiłam drugi test i wyszedł negatywny, czyli pozostaje mi czekać, za bardzo się pośpieszyłam, następny jak zrobię to zrobię w piątek.

____♫♥♫_____♫♥♫_____
__♫♥____♫♥♫_____♥♫__
__♫♥______♥______♥♫_
___♫♥___________♥♫__
_____♫♥_______♥♫____
_______♫♥__♥♫_______
__________♥________

hahaha gosia szaleje a za tydzien pewnie ja bo moj sowaczek maci mi w glowie :-D @ mam miec 18stego a suwaczek kaze testowac16 stego :-p

Dzień dobry ;-)

Byłam dzisiaj zrobić toxo i cytomegalię i co... Nie wiadomo kiedy będzie wynik - może za tydzień, a może i nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Prywatnie (ale w innym lab.) miałabym wynik tego samego dnia, a w tym moim "osiedlowym" lab., to nie dość, że Ci łaskę robią, że w ogóle tą krew pobiorą, to jeszcze czekaj na wynik nie wiadomo ile :no: A czekanie spowodowane jest tym, że oni to do Warszawy wiozą - a co to jest? Inny kontynent? Matko! :no::no:
W związku z tym muszę odwołać swoją poniedziałkową wizytę u gina :wściekła/y::wściekła/y:
A potem pewnie dostanę @ i znowu się wszystko przeciągnie :dry::dry:
Musze ten wynik posiewu wyjaśnić, ale szkoda mi kasy, żeby z każdą rzeczą latać osobno...:dry::dry:

Kasiu nie mogę przestać o Tobie myśleć.... Prze Tobą tyle nerwów, niepewności i decyzji.... Przytulam ....

Witaj Olu... Pamiętaj, że my tu ciągle czekamy na Twój powrót...

Aneczka gratuluję bijącego serducha... A może te plamienia, to taki Twój urok :confused::confused:
Pati mi się wydaje, ze ta dziewczyna może być po prostu zwykłym trollem, a jej posty to prowokacje... Niestety niektórzy ludzie lubią prowadzić fikcyjne życie w internecie....

Ostatnia edycja:
reklama
daa a po co odwolywac?
nawet jak ci cos wyjdzie (wypluj) to i tak z wynikami musisz isc do internisty, cytomegali sie nie leczy ale toxo tak. a do wynikow masz podane normy wiec sama je odczytasz

ja bym nie odwolywala wizyty :-)

u mnie wyniki z tego zawsze byly na drugi dzien choc robilam badania w normalnym laboratorium i wiezli to do katowic wiec tez kawal drogi... zapytaj gdzie oni dokladnie to wioza i czy mozesz tam zadzwonic i pytac o wyniki przez tel.

Do góry