Alicja1985
Fanka BB :)
przy niedoczynnosci tarczycy trzeba brac jod
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądałam. I bardzo się wzruszyłam. House zresztą też ;-)
E, tam odkurzysz jutro ;-)Kopnijcie mnie w d... Czas leci a odkurzacz nadal w szafie... Brzuch mi tak ciąży od nadmiaru wody, że ledwo się ruszam.
też tak myślę, że oszaleli400zł za samo nazwisko? Rety... Oszaleli...
Po 3 wizytach stwierdziłam, że nie będę się stresować i przestałam liczyćChyba sobie założę kosztorys ciąży normalnie...![]()
pierwsze usg robiła u dr Roszkowskiego (o ile dobrze pamiętam, na forach ma opinie, że och i ach, co powie to święte), a potem powtarzała u dr Hameli w poradni przy ul. Agatowej (to to samo miejsce gdzie Agatka usg połówkowe robiła, tylko nie wiem czy lekarz ten sam).JUST a u kogo robiła to usg koleżanka?
No to pojutrze ;-) Rodzice zrozumieją :-)Just79 nie mogę jutro, bo po pracy jadę z Rodzicami na zakupy, które oni pomogą mi wtachać na IVp. Więc powinnam dziś odkurzyć. Buuu...
Kasiu przytulam cię mocno i życzę Ci siły i wiary że wszystko dobrze się skończy.hej dziewczynki
nawet nie wiem jak to wszystko napisac byście mnie zrozumialy
może po prostu tak
niestety jest źle bardzo źle
pęcherz niestety się powiększył co oznacza poważną wadę
przezierność 3.1 co wskazuje na zespół Downa
w srodę za tydzień mam amiopunkcję
jeśli nie ma zespołu - to w 16 tc będą operować (oni nazywaja to zabiegiem na płodzie) moje malenstwo ale ryzyko jest ogromne że mogę je stracić podczas tej operacji
jesli jest zespół - operacji nie będzie i wtedy jeśli podejmę decyzję o aborcji to zostanie on wykonany w świetle prawa
jeśli zdecyduję się czekać mogę w każdej chwili stracić dziecko albo umrze zaraz po urodzeniu
co bym nie zrobila będzie źle i do dupy...
przepraszam was ale nie jestem w stanie w tej chwili myslec wszystko mnie przerosło
boję się
lekarz starał się powiedzieć mi o każdej mozliwości jaką mam o każdej sytuacji jaka może mieć miejsce
w tej chwili jestem w zawieszeniu
i co ja powiem werci jak ja jej to wszystko wytłumacze
TO NIESPRAWIEDLIWE