reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati ja jak bylam po wyopisanie recept u mojej zwyklej lekarki bo do ginka nie mialam jak isc to ona powiedziala ze luteina jets bez recepty a ja na to ze z recepta kosztuje 5 zl a nnie 28 i mi wypisala

to bezsensu wszystko, bo ja bym kupila bez recepty bo do gina puki co sie nie wybieram a chcialabym miec w domu gdyby progesteron byl za niski... po prostu nie chce zbyt wczesnie do gina isc bo mnie bedzie chcial wymacac...

a aptekach internetowych tez pisza wszedzie ze to lek na recepte, juz nic nie rozumie.

a nie mozesz isc do swojego lekarza rodzinnego zeby Ci wypisal ja tak zrobilam poprosilam moja lekarke powiedzialam ze konczy mi sie luteina i jod i hormony i mi wszystko wypisala

jod? a po co bierzesz jod?

nie wiem czy isc do przychodni, tam te babska mnie znowu grypa zaraza... pomysle, mam w domu jeszcze troche tego i dopiero po badaniu progesteronu pojde w razie czego po recepte

reklama
Kasiu trzeba wierzyc że będzie dobrze. Moja koleżanka miała w Austrii operacje na płodzie - operowano serduszko maluszka. Tylko dwie kliniki na świecie przeprowadzają takie operacje. Operacja się udała o tyle że wada przestała sie powiększać, teraz jest przed porodem i wierzy że będzie dobrze. Choc nic nie wiadomo. Ja wierzę że skoro już tyle przeszli to będzie dobrze. Kasiu proszę nie poddawaj się . Musisz wierzyć

Do góry