She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Kasikz dobrze, dobrze, że je mam, tylko dlaczego muszą być tak złośliwe, że pojawiają się tuż przed wyjściem z pracy? ;-) Nie mogą w domu, a nie w momencie, gdy muszę łazić? Złośliwe bestie :-) A co do zapachów - to poza tym razem, gdy mnie odrzuciło jak sąsiedzi smażyli kiełbasę - nic mi nie jest. Ani jedzenie, ani perfumy, ani inne aromaty mnie nie odrzucają. Z tego akurat się cieszę, bo trudno o środowisko bezzapachowe :-)
Just79 to czekam na wieści z wizyty :-)
Agnieszka cudownie, że się odezwałaś. Pocałuj Malutką ode mnie :-)
Pati gin mi mówił, że teraz serduszko powoli zacznie zwalniać. No ale dziś to Maluszek dał popis pikania. Byłam z niego dumna! I jak tak patrzyłam na niego to widziałam już tylko punkcik pikający, a 2tyg temu to miałam wrażenie, że całe 6mm Maluszka pika ;-) A z czego masz zaliczenia?
Annas81 a nie powiedzieli Ci skąd to opóźnienie z wynikami?
Kasiu gdzie relacja z wizyty? Jeszcze nie wróciłaś? :-(
A ja się Dziewczyny czuję jak cysterna albo Smok Wawelski przez to picie. Mam nadzieję, że nie skończę jak on ;-)
Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie mojego Maluszka (mój M nazwał go dziś Glucikiem
). Napiszcie mi kiedy pojawią się wyraźniejsze kształty, z których będzie można rozpoznać, że to prawdziwy "ludź"?
;-)
Just79 to czekam na wieści z wizyty :-)
Agnieszka cudownie, że się odezwałaś. Pocałuj Malutką ode mnie :-)
Pati gin mi mówił, że teraz serduszko powoli zacznie zwalniać. No ale dziś to Maluszek dał popis pikania. Byłam z niego dumna! I jak tak patrzyłam na niego to widziałam już tylko punkcik pikający, a 2tyg temu to miałam wrażenie, że całe 6mm Maluszka pika ;-) A z czego masz zaliczenia?
Annas81 a nie powiedzieli Ci skąd to opóźnienie z wynikami?
Kasiu gdzie relacja z wizyty? Jeszcze nie wróciłaś? :-(
A ja się Dziewczyny czuję jak cysterna albo Smok Wawelski przez to picie. Mam nadzieję, że nie skończę jak on ;-)
Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie mojego Maluszka (mój M nazwał go dziś Glucikiem
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)