reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Daaa, na bakterie, a mycologia to raczej na grzyby.nic Kochana sama nie kombinuj

Tez już to wyczytałam ;-);-) Chyba nie będę kombinować. Jakoś wytrzymam do tej wizyty :tak:

daaa znalazlam dla ciebie cos takiego:
interpretacja posiewu-prośba o pomoc

Autor: zabaaa1984 16.06.09, 18:45

Piszę w imieniu koleżanki która podobnie jak ja jest w ciąży i odebrała dziś
wynik posiewu z pochwy. Na wyniku jest mianowicie napisane tak:
Grzybów drożdżopodobnych - nie wyhodowano
Wyizolowane drobnoustroje stanowią florę fizjologiczna nie dającą
podstaw do wykonania antybiogramu.
Organizmy:
1. LACTOBACILLUS SPECIES Nieliczne
2. STAPHYLOCOCCUS SPECIES Poj.
3. ENTEROCOCCUS SPECIES Poj.
odpowiedz
Autor: katarzynaoles 16.06.09, 21:25
Wynik posiewu jest niezły, nie ma grzybicy, bakterii niewiele, ale
nie ma też zbyt wielu pałeczek kwasu mlekowego - a im ich więcej tym
lepiej. Można brać Lactovaginal, powinien korzystnie wpłynąć na
biocenozę pochwy. Pozdrawiam :)

Dzięki kochana. :-) Kiedyś brałam Lactovaginal;-) Chyba do niego wrócę :tak:

noo Aniołki to Aniołki ;-)zobacz Daaa, jakie dobre wieści Ci przywiodły ;-)

ja Kochane zmykam spać, bo o 6 pobudka,brrr
Dobrej nocki!!
kurdę, a ciekawe jak tam Agnieszka, już na pewno Julcie do cyca przytula:)

No pewnie Juniorka już po tej stronie brzuszka :-)
Dobranoc kochana :-)

reklama
Dobranoc kochana :-) I dzięki za poprawienie humoru :-):-)
Może te bakterie są nieszkodliwe i wszystko ładnie się skończy :-D

dziewczynki przepraszam że dopiero teraz
oto wiadomość od męża AGNIESZKI

Danke euch allen für die lieben Nachrichten. Die Frauen haben es gut überstanden. * Julia Sophie / 04.01.2010 / 4020gramm / 52cm

JULKA WITAMY KOCHANIE!!!

Ostatnia edycja:
wow!!!!!!!!!!:-) ale duza dzidzia :-) kurcze gratulacje piekne za zdrowa piekna ccorcie :-)

julitka ale ja chce juz wrocic do pracy tylko mi sie nie chce :-):-p bo sobie teraz spie do ktorejc chce ale do pracy bym poszla bo mi si enudzi no i zasypiac nie umiem ale jak sie zmecze ciut w prac orzynajmniej mi bezsennosc zniknie;-)

kurcze ale sie ciesze ze mala cala i zdrowa sie urodzila!!!! i mamy kolejny zywy cud na to ze mozna miec dzidzusia po poronieniu :tak::-)
ja bym chciala zeby i nam si eszybko udalo i po 9 miesiacach bysmy urodzily slicznego synka... albo corcie achhh.... jak ja juz bym chciala byc gdzies w 30 tygodniu ciazy ... pomarzyc mozna:zawstydzona/y:

Ale super!!!! nio niunia nie taka mała! :)
Agniesia ściskam mocno, a malutką wycałuj od nas wszystkich!:)[/COLOR][/B]

Mississ jasne ze sie uda:)ja w nastepnym cyklu biore sie do roboty, bo w tym to fajny seks i tyle,ale w kluczowym momencie z moim M chyba sie nie widzialam.choc powiem wam,ze nie wiem kiedy u mnie owulka,przypuszczam,ze wtedy jak mam ochote na seksik ogromna:)

Ostatnia edycja:
Mississ urodzisz w 40 tyg zdrowego dzidziusia, a może nawet i dwa :tak::tak:

A co do Agnieszki, to rzeczywiście jest dobrym przykładem, ze może być wszystko ok. :tak::tak: Po pierwsze nie doczekała nawet pierwszej @, a po drugie nie brała nic na podtrzymanie, bo w Niemczech nie dają w pierwszym trymestrze.

Matko - jak ten czas szybko leci :-)

reklama
Do góry