reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie..
gratuluje II kresek :)))
karolcia trzymaj sie....modle sie o ciebie i twoje malenstwo.....
a ja jakos tak w depreche wpadam...nic mi sie nie chce...nic mnie nie cieszy....ciezko zyc z tym wszystkim...
w srode mam wizyte u gina...zaczynam leczenie...nie wiem czy juz pisalam ze wyszly mi 3 bakterie z gr paciorkowcow...ehhh...gdzie ja sie tego nabawilam....

reklama
Karolcia trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!! Oby to był tylko fałszywy alarm...

Ja jestem po usg piersi (pisałam Wam kiedyś, ze mojego ginka z nfz coś zaniepokoiło i kazał to sprawdzić) i tak jak czułam jest wszystko ok :tak::tak:Miałam skierowanie od niego, żeby zrobić to na fundusz, ale w przychodni tak odległe terminy, że szok :baffled::baffled: A jak już jakiś był w miarę, to mi nie pasował :dry: Tak więc zrobiłam prywatnie w związku z czym 70 zł znowu poszło jako inwestycja w moje zdrowie :sorry2::sorry2:
W tym roku tak w nie inwestuję, że jakby to wszystko zliczyć, to idzie się załamać. :dry::dry:

A tak w ogóle, to prawdopodobnie staranka trzeba odłożyć do przyszłego miesiąca, bo nie wyrobię się z resztą badań (a raczej za późno dotrą do mnie ich wyniki) do owulacji :-:)-( No, ale cóż :dry::dry: W końcu to moja wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Miałam na załatwienie wszystkiego rok :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mimo wszystko czas jednak szybko płynie...

Spadam laseczki ;-) Wpadnę jutro ;-)A jeśli mi się nie uda, to trzymajcie w środę kciuki, bo mam usg podwozia - trzeba sprawdzić, czy wszystko działa :tak::tak:

Słodkich snów (Agatko żadnych koszmarów!;-))

Agatko, mam nadzieję, że to swędzenie to nic poważnego i szybko przejdzie (a te wyniki krwi to w związku z tym swędzeniem, bo z tego co pamiętam to te standardowe to przed samymi świętami robiłaś).
Koszmary, a kysz a kysz

a Sylewester u nas tez domowy, to znaczy jedziemy na ten troche dluzszy weekend tym razem do moich rodzicow (w sumie od wrzesnia u nich nie bylam, więc się stęskniłam)

Missiiss, powolutku, teraz porobisz badanka, a na kupno łóżeczka to masz jeszcze czas, spokojnie

Ilonka, postaraj się znalezc inne zajecie dla Twojej glowy niz tragizowanie, co bys sie nie stresowala a dzidziol razem z Toba :tak: moze jakies ksiazki, krzyzowki, filmy, zalegle odwiedziny?
Temu ja nie chcialam isc na poczatku na zwolnienie, bo za duzo bym miala czasu na myslenie, ale u mnie calkiem inny rodzaj pracy, wiec dalo sie tak zrobic.

Julitka, kochana nie macaj się ;-) co ma być to będzie, a tym macaniem to jeszcze większego zamieszania sobie w główce narobisz ;-)

Agnieszka0240, już niedługo. Julka nie ma wyboru w końcu będzie musiała wyruszyć na tą stronę brzuszka ;-)

Daaa, super, ze usg wyszlo ok, trzymam kciuki za pomyślny przegląd innych elementów ;-) nie smutaj sie, jak nie w tym cylku to w następnym, rok przeleciał nie wiadomo kiedy, to miesiąc jeszcze szybciej minie i najważniejsze, żeby wyniki wszystkie były ok :tak: a poki co to korzystaj z przytulanek, bo potem mogą być ograniczone ;-)

Karolcia81, modlę się, żeby wszystko u Was było ok.

karolcia kciuki zacisniete!! musi byc dobrze no!!!!

daa zeby twoje usg podwozia tez ok wyszlo :tak:

ktos tam pisal ze badan nie wolno robic jak sie jest przeziebionym... ups a j chcialam isc jutro na badania przeciwcial a jestem przeziebiona i to dosc mocno :baffled:
a ja dzisiaj ostatni tablete wzielam ... i czekam na ta malpe... i juz mnie szlak trafia ale to juz chyba wiecie :zawstydzona/y:

reklama
Do góry