reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonka, pomyśl sobie tak : w czasie ciąży krok po kroku, komórka po komórce powstaje nowe życie-nowy człowiek.panika i nadmierny stres jest destrukcyjny a nie konstruktywny, wiec na pewno nie pomaga młodemu i słabemu organizmowi w przetrwaniu.Ty sama,całkiem duża dama mówisz, że Cie ten strach wykańcza, to pomyśl co dzieje się z tym małym człowieczkiem w Twoim brzuch-dzielisz się z nim nie tylko witaminkami przecież, ale też wszystkim innym co znajduje się w Twoim organizmie-przecież chcesz dla Twojego dziecka jak najlepiej.nie myśl jak go nie stracić, ale jak mu pomóc przetrwać, dorosnąć i pojawić się śliczniutkim i różowiutkim w Twoich ramionach:) /a przynajmniej się postaraj:tak:żebyś podczas nieprzespanych nocy po urodzeniu nie myślała, że to przez Ciebie, bo cały czas byłaś w nerwach i teraz dzidzia się odgrywa:)/

reklama
Witam i pozdrawiam po Świętach :) Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u swojego lekarza - powiedział mi, że wszystko jest w porządku, żadnych stanów zapalnych, pozostałości, wszystko się ładnie pogoiło:) Cieszę się z tego powodu.. Mam nadzieje, że następnym razem się uda, że Nam się wszystkim uda urodzić zdrowe i piękne dzieciątka, musimy w to wierzyć bo inaczej człowiek zwariuje.. Teraz czekam na @ i myślę do dzieła:)

czesc wszystkim :))
U mnie troszke lepiej , swieta byly fatalnie depresyjne. Dzisiaj bylam na wizycie kontrolnej po zabiegu (lyzeczkowaniu - 18.12) i wszystko jest w porzadku :))) lekarz mowil zeby odczekac 2 cykle , ale ja chce na wlasna reke zrobic jakiej badania. Jezeli ktoras z Was moze mi polecic dobrego ginekologa z moich okolic: Wrocław,Swidnica,Wałbrzych - taki ktory by mi zlecil jakies badania: szczegolnie mnie interesuje badania genetyczne i immunologiczne, nie moge znaleźc gdzie robi sie takie badania i ile kosztuja - jak macie jakieś informacje to dajcie znać , z góry dziekuję :)) , gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych !!!!!!!!!, duża buźka, moj ginekolog mnie dzisiaj pocieszał że ponad 85% ciąż po poronieniu kończy się sukcesem, a gość ma już swoje lata więc chyba wie co mowi :)))))) ja sie tylko boje ze moj maz ze mna nie wytrzyma bo jestem okropna ostatnio ......buziaczki dla wszystkich super fajnie ze jestescie i jest z kim porozmawiac....

monisiowata- ja ide do zimmera -wroclaw ponoc ekstra i kazda kobiete ktora ma problem z zajsciem czy donoszeniem wyprowadza na prosta. moja mama po 4 stratach urodzila mnie w koncu jak byla pod jego opieka i dopiero go znalazla przed zajsciem ze mna w ciaze i tak jej pomogl :tak: a wczesniej nikt jej pomoc nie umial wiec go polecam :tak:

Witajcie dziewczynki,

Monisiowata miałaś sprawdzane TSH, FT3 i FT4 przy guzkach ? Pewnie tak ... Bo doczytałam, że masz guzki tarczycy. Ja też mam guzek, znaleziony kilka tyg temu i jest do wycięcia prewencyjnie po porodzie. Hormony mam ok. Złe wyniki hormonów tarczycy mogą być przyczyną straty.

pozdrawiam wszystkie bardzoooo :-)

Witam po Świętach.

...tez jestem cięższa o pare kilo... ale nie z tego powodu z którego bym chciała... :baffled::baffled::baffled:

Nowe Fasolki - GRATULACJE !!!

Co tam słychać u wcześniej zafasolkowanych??? jak się czują???
Ja trochę popłakałam w te święta, wszystko jest jeszcze takie świeże... i bardzo boli, bo na święta miało być tak radośnie, ja już z brzuszkiem miałam być... a tu tylko łzy...
na dodatek teraz trochę się zaziębiłam i muszę przełożyć badania które planowałam między świętami a nowym rokiem, bo babeczka w laboratorium powiedziała mi że może to zafałszować wynik i szkoda kasy, bo badanie jest drogie...
wszystko do bani, dobrze że ten rok się kończy...

buziole

DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE
WITAM SERDECZNIE

bardzo proszę pomódlcie się za KAROLCIE81 i jej fasolkę jest w szpitalu zaczęła plamić jutro sądny dzień
mam nadzieję że jednak nic strasznego się nie dzieje chociaż bardzo się o nią boję
kochane jeszcze raz prosze Was o modlitwę
jeśli się jutro odezwie to dam Wam znać od razu

reklama
Do góry