reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

julitka no ja tez sie tak wslu****e ale jak dziewczyny mi mowia ze po deuphastonie nie moge zajsc w ciaze jak @ nie bylo bo kiedy owu byla czy w ogole byla wiec sie za bardzo nie ludze... ze teraz cos wyszlo ale wczoraj np mnie podpbrzusze pobolewalo jakis czas i w nocy do kibla poszlam co mis ie nie zdarza i tez troche rzeczy sobie wkrecam. oby u ciebie byla fasolka jesli chcesz :tak: ale u mnie pewnie nie bedzie :confused2: ciekawe czy @
przyjdzie w ciagu tego tygodnia po odstawieniu duphastonu.... jesli nie mam inne tabletki podchodzace pod antykoncepty ale znow jesli nie przyjdzie bede sie bala ze w ciazy jestem i nie bede chciala ich brac w ogole mam mentlik jak stad do wroclawia... bbrrr

oby 2010 byl lepszy!!!!!

reklama
witam was po swietach :-) bylam u mamy pare dni i powiem wam ze mi sie chyba z 5 kilo przytylo hihi
aneczko gratulacje dwoch kreseczek :-)

a u nas sa bardzo mile wieczorki i porandki :-D mam nadzieje ze tak bedzie zawsze i nie bede miala celibatu....

dostalam na swieta plyte ani wyszkoni i broszke roze z bursztynami jest sliczna :-) a od mamci kasiorke na narzute na lozko... no i mam wszystkie szafki pelne slodyczy, zamrazarke pelna rybek i lodowke pekajaca w szwach, nie wiem kiedy my to zjemy....

milej niedzieli :-)

pati to dobrze ze sixik rano iw ieczorem bo jak to mowia: kto rano pieprzy ten ma dzien lepszy !!! :-D:-D;-)

ja dzisiaj mojego tez zmolestuje :-) o ile nie wykituje bo to chorobsko mnie wzielo okropne... a no i wlasnie co do ciazy to w poprzedniej tez mialam oslabienie organizmu i zachorowalam na poczatku :-p ale to wkrety pewnie bo raczej mao mozliwe ;-)

Szczerzę współczuję wszystkim kobietą, poronienie to zawsze ogromne przeżycie, które zostawia ślad w psychice. Ja też przez to przeszłam i u mnie nie obyło się bez pomocy psychologa. Może zabrzmi to jak reklama, ale jesteś z woj. łódzkiego to serdecznie polecam poradnię psychologiczną Popsfera.Więcej informacji można przeczytać na ich stronie www.popsfera.pl

Cześć Dziewczynki!
ja tu widzę, że się prezentami chwalimy;-)to u mnie różnie-3 trafione, 2 na siłę, bo mówiłam grzecznie, że nie chce /bo mi się pomysł nie podobał/, ale i tak dostałam :crazy: a ostatni-ładny ciuszek, tylko że nie na moją figurę-wyglądam jak szafa i w szafie pewnie przeleży....
Pati, to jak tak ostro działacie, to może tym razem...a ja chyba po Tobie po@uje i też wkleje monitoring cyklu:)
Agnieszka, jak po KTG, a może juz przez parę dni sie nie pojawisz :tak:a póżniej to już nie sama
Missiiss, ja to już przestałam się jednak łudzić-cycki wcale nie bolą, tempka skacze jak chce-przed wczoraj 36,9, dziś 36,7.sucho mam jak na pustyni, a to że jajnik czasem ukłuje, to taka jego uroda.myślałam, że się wstrzelimy w ten pęcherzyk, ale może on wcale nie pękł.raczej cykl też bezowocny i już jestm zła.a cycki, to chociaż na @ powinny boleć, a tu nic.pewnie jednak nie będzie tak łatwo jak myślałam...
właśnie to wkręcanie jest najgorsze, ale tak to jest jak się czego bardzo pragnie.a Ty masz już jakieś małpowe objawy?

Ostatnia edycja:
No i po wizycie...Wyglada na to,ze Juniorce sie nie spieszy...
Mialam tez usg i wazy juz 4 kg!!!!Jak jeszcze dluzej posiedzi to ciekawe do jakiej wagi dobije maly klopsik...
Nastepna szpitalna wizyta we wtorek...Oni tam daja jeszcze 10 dni po terminie czyli jak do 6 stycznia nie wyjdzie sama wywoluja porod.Moglabym powiedziec,ze chce od razu te tabletki na wywolanie,ale oni twierdza ze lepiej jest jak samo ''wyjdzie''bez zadnych srodkow...
Milego popoludnia:-)

cwana ta Twoja Julcia-jeszcze się nie urodziła, a już testuje cierpliwość mamy i BBciotek, ale nic-powiedz jej, że czekamy i nie odpuścimy:-)

julitka ja np jak zaszlam w ciaze moja tempka sie wahala raz 36,70 raz 36,85 to najwyzsza ale nie spadala ponizej 36,7.... nie mialam nawet 37 a dzidzia byla az ze mno do 24 tc wiec moz enie wszystko stracone a i sluz mialam sucho przez jakis czas jak na pustyni wlasnie dopiero pozniej mialam zalanie sluzem bialawym :tak: a u mnie nie wiem mysallam ze moze dostane dzisiaj albo moze jutro @ bo tak jakos dziwnie mnie brzuch ciagnie tak wlasnie okresowo bo na dzidziusia to za lekko :-) tzn wczesniej bolalo mnie na dzidziusia tydzien po owulce a teraz czekam na ten okres i zobaczymy czy bedzie jeszcze do wtorku biore duphaston pozniej w ciagu tygodnia ma @ przyjsc i zobaczymy czy przyjdzie... czy bede musiala brac te inne tablety a moze ... haha :-D fajnie by bylo jakby juzprzylazla i bym miala z glowy :tak:

ehh, no z tą Twoją @ to się mamy ;)ale mówiłam Ci już że pewnie na Sylwka wpadnie:)tak sobie myślę, że jednak przed ponowną ciążą to dobrze by było żebyś choć 1 @miała, chociaż słyszałam że różnie to bywa.a ze mną...myślę, że jednak stracone,zwłaszcza że ta moja choroba paskudna do dziś mnie męczy i obawiam się, że mój organizm za wiele stresu przeżył.szkoda by było, ale cóż-takie życie.wprawdzie dziś po 3 łykach piwa mi się w głowie zakręciło /ostatnio też tak miałam/, ale to chyba raczej przez osłabiony organizm.jutro może sobie zrobię badanie progesteronu, bo to wypada 7 dzień po owul, bo nie jestem przyzwyczajona, że w 2giej połowie cyklu cyce nie bolą;-)ale przed 1szą @ też nie bolały, więc może mój organizm zwariował.ale okropne jest wyglądanie oznak, nie?to się nawet nie da tak wyłączyć myślenia o tym :)

reklama
no dokladnie, szkoda ze sie nie da wylaczyc :tak: w ogole ja juz zglupialam czy mnieboli brzuch z przejedzenia od slodkiego bo nadrabialam od mojego postanowienia :-p czy to rzeczywiscie na @ ... chcialabym zeby przyszedl od razu po duphastonie bo nie chce brac jeszcze tych tabsow innych ... nawet moze przychodzic w sylwestra i tak sie nigdzie nie wybieramy bo maz pracuje ale ja juz tak za nia tesknie ze masakra:eek: kurde ale to dziwnie brzmi :-D ja tez chora i powiem ci jak biore aspiryne czy ibuprofen na goraczke to mnie telepie i od razu sobie mysle a jak dzidzius jest?? i sie boje ... no ale musze wyzdrowiec... no nic ide jutro do gina no moze cos powie co tam u mnie sie dzieje czy blona urosla i czy @ przychodzi.. zastanawiam sie czy jajniki juz si epowiekszaja w ciazy od zagniezdzenia od pierwszych dni... hmmm i czy na @ tez ie powiekszaja czy tylko na ciaze... no nic zobacze co jutro uslysze... wiesz z tym ze 1 chociaz @ musi byc to w sumie wiem bo musialoby sie jeszcze wszystko wyczyscic z lyzeczkowania ale wiadomo jak to rozum i chec posiadania dziecka sie kloca ;-)

Do góry