reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ale tu cicho przez święta.ja już normalnie się stęskniłam za naszym pitu pitu;-)
Missiiss a ja dałam dziś na luz i sobie popijam piffko a co, ale z tymi tabletkami to też brałam apap tylko a tak to mleko z miodem, bo myślałam tak jak Ty:tak:kurde, mnie też należałoby kopnąć z dupsko porządnie, bo mam wrażenie, że te objawy to zaczynam sobie wmawiać jak kiedyś;-)chociaż ich nie mam.mam nadzieję, że u Ciebie jutro okaże się że wsio ok tak jak u mnie, ale po tylku tygodniaach, to już nie może być inaczej!!!bede trzymać mocno kciuki!!a te tabsy to co antykoncepcyjne, czy jakie?to kurde bez sensu, żeby wywołaywać @, na którą się czeka po to, żeby zachodzić w ciążę, tabletkami, które blokują zajście, ale wiem, że tak się robi bo sama tak miałam.
aa jak bedziesz na USG to poproś żeby Ci zmierzył grubość całkowitą endometrium, bo mi podał tylko 1ną warstwę, a słyszałam że to grubość całkowita mówi, czy można zaciążyć.ale w necie nie znalazłam zbyt wielu konkretnych info na ten temat

reklama
Witam po dłuższej nieobecności;-) niestety nie nadrobię wszystkiego bo jest tego za dużo:-D ale chce się pochwalić ze 22 grudnia wyszły mi na teście długo oczekiwane kreseczki:tak::-D:tak: bardzo się ciesze :tak:ale tez mam obawy ze znów stanie się to co bym nie chcialam,a moja doktor na urlopie:-( pozdrawiam

shyla gratulacje :)

julitka no mam wywolana @ pierwsza bo do mnie cos nie przychodzi w terminie jak powinna a jak po 6 tygodniach bylam na usg kontrolnym to mi doktor powiedzial ze jeszcze bardzo daleko do @ wiec dal mi na wywolanie... no i we wtorek koncze je i do tygodnia po odstawieniu mam dostac @. a jak nie to inne tabsy mam przepisane... choc wolalabym juz innych nie brac. ehh strasznei mam nerwa od kilku dni i sie denerwuje bez powodu albo to idzie @ albo sie wkurzam ze go nie ma i mi nerwy daja sie we znaki... mogla by juz przyjsc i juz pewnie jesli chodzi o druga @ to sie moge zalozyc o wszystko co mam ze o ile przyjdzie to za dwa miesiace albo trzeba bedzie ja znow wywolawy c to sobei nawet glowe daje uciac... glupia pipa z tej mojej @ !!!!:wściekła/y: bo tak po zabiegu to u mnie wsio dobrze jest a na usg we wtorek mialam w najgrubszym miejscu endometrium 7mm a to jest raczej zamalo zeby okres mial przyjsc dlatego gin mowil ze jeszcze hoho i troche :baffled::no: a ja juz nie mam sily na te moje okresy zasrane :-( i znow sie wku...wiam:zawstydzona/y::-(

Hej dziewczynki

Świeta święta i po świetach...heh, tak szybko minęło... prezenty te z fajne dostałam...u mnie też na Wigilii nie obyło sie bez łez, jak zaczęli mi życzyć dzidziusia...

Teraz na szczęście tydzień wolnego mam:)nie wyobrażam sobie, że jutro miałabym iśc do pracy!

Aneczka, Shyla
- gratuluje II kreseczek:)Ale miałyście super świąteczny prezent!!

Miłego wieczorku

hej laski
gratulację dwóch kreseczek i czekamy na kolejne

a u mnie ostatni dzień świętowania minął pod znakiem łez rozgoryczenia i złości
mam nadzieję że następne święta spędzę tylko z mężem i dzieciakami
na pewno nie z teściem i siostrą R zreszta R też posmutniał
dziś dowiedzieliśmy się że siostra R zamierza zagarnąć wszystko co posiadają teściowie czyli mieszkanie w którym obecnie mieszkamy i działkę a to jest córunia tatunia więc jej się uda
kiedyś teść chciał na nas przepisać mieszkanie a teraz już nie porusza tematu
zreszta sam dziś dał nam to do zrozumienia
zaraz po nowym roku ruszam do burmistrza i będę go nękać do bólu
wiecie co przykro mi się zrobiło ze względu na R zamknął się w pokoju i powiedział że chce pobyć sam wiem że to go męczy
no cóż sa ludzie którzy uważają że należy im się wszystko i nie muszą na to zapracować (siostra R i jej mąż mają dwoje zdrowych dzieci bardzo dobre pensje i piękne dwupoziomowe mieszkanie a my jedną pensję niepełnosprawne dziecko i teściów na karku i na utrzymaniu ) a nam się nie należy pomoc

normalnie siedzę i wyję ale dosyć
ostatnio ciągle jak tu wchodzę to tylko Wam marudzę więc chyba przestanę zaglądać
dobrej nocki

kaska marudz il potrzebujesz my chetnie wysluchamy... powiem ci ze tak zawsze jest ze innym to sie dostanie a ci ktorzy potrzebuja pomocy to nie maja... niestety tak na tym swiecie jest beznadziejnie i w ogole... az mnie czasem krew zalewa:no: `a dzisiaj to w ogole mam mega nerwa na wszystko a juz najbardziej na ten moj okres glupi :no::-(

cześć dziewczynki:) witam po świątecznie:)przyznam sie ze nei chcę mi sie doczytywac:)za duzo. Missiiss widzę że czekasz na okresik.
kreseczki jakeis nowe sie pojawily super!
Kaśka z tymi meiszkaniami tak bywa:( mojego M mama z siostra swoja poklocily sie o meiskzanie i kontakt zerwaly. Siostra babcie ktora neiwiele juz rozumiala wozila po notariuszach zeby przepisala mieszkanie na wnuka. oj to zycie.
ja chcialam sie pochwalic w koncu z M sami mieszkamy:) dwa dni mielismy coprawda tylko, bo ja musialam wyjechac i wroce 7-go,no ale juz sami bedziemy . swieta pod znakiem sprzatania mi minely.ale gniazdko tzreba uwic.
mialam piekny sen...szlam z córeczką taka malenko przez park:) cudowne.tylko gdzies w tle imion a moich cóeczek mi chodziły po głowie i zastanawialam sie jak nazwac małą.
świeta jak swieta palcz i cmentarz,choinka na cmentarzu.w domu brak,ale wielkie sprzatanie jak mowilam w koncu we wlasnym koncie,tzn moze nei do konca bo tez nei moje tylko taty.no ale do meiszkania

hej ola :-)

nie juniorka jeszcze nie wyszla za dobrze jej w brzuszku przynajmniej tak aga dzisiaj rano pisala :tak:

a ja wiem jak moja corcie nazwe jak bede ja miala ;-) Antosia bedzie na bank !!! :-)
u mnie ta glupia pipa @ jeszcze nie przylazla ale daje jej szanse do tego 5 stycznia a jak nie to jazabije!!! :confused:

ide spac tzn probowac spac bo dzisiaj jeszcze jedna noc na podlodze pozniej tesciowa jedzie do domku i bedziemy spali juz na swoim wyrze hurrraa!!!!:-) bo juz mnie kosci bola a jeszcze chora jestem i juz w ogole musze sie na podlodze wygrzewac a nie na lozku :eek: n o nic trudno...

buziaczki kochane ciao ;-)

reklama
To pewnie Juniorka na sylwestra zrobi mamusi prezent:)
Missiiss po prochach to w koncu @przylezie. Mi druga @ sie skonczyla jakos po 30dniach przyszla.w szoku bylam,ze tak szybko:) no ale córeczka ze snu musi poczekać bo z M raczej w dni plodne się nei zobaczę.chciałabym mieć córeczkę albo dwie:)
Mój M bardzo rozkleił sie na cmentarzu.ja za to w wigilie i tak sobie placzemy.ale ja juz jestem lepszej mysli i choc bardzo tęsknei za córeczkami i nei mogę pogodzic sie ze stratą:( myślę o kolejnej istotce w brzuszku i wierzę że ty razem będzie ok,
no i cieszę się jak dziecko,że w koncu bedziemy sami:)
dobrej nocki,jutro zajrzę i może poczytam wstecz:)

Do góry