reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie

Sorki że dopiero teraz. Na wizycie wszystko dobrze. Jest pęcherzyk z woreczkiem w środku czy jak to się nazywa. Ludzika jeszcze nie widać ale widać ze coś tam się robi w środku. Spróbuję zaraz wrzucić zdjęcie. Pęcherzyk ma gdzieś 17mm. Więc pasuje do 6 tygodnia ciąży. Narazie wszystko wygląda dobrze. Teraz mam wizytę 29 .12 kiedy już powinno byc widać serduszko
She nie stresuj się. Ja w sumienie też nie mam objawów. Nie ma co panikować. Pani dr mi powiedziała że mam myśłeć że wszystko będzie dobrze i nie ma innego wyjścia. Powiedziała że autosugestia jest bardzo ważna. I tej wersji trzeba sie trzymać. Więc nie myśl że jest żle.Bardzo cie proszę

Karolcia - cieszę sie z twojego podejścia. Trzymam kciuki

:-):-):-):-) super :tak: juz nie długo będzie widac wiecej :-)

reklama
Cześć babeczki -jestem po pobraniu krwi grrrr ale ziąb:no::szok:

Aga34 hahaha no to podłogi umyte:-D ja czasem jeszcze teraz mam niekontrolowany zwrot obiadu;-) zdarza się

Podczytuję Was dzisiaj na bieżąco buziaki

Powiedz mi kochana czy Ty miałaś jakieś bóle podbrzusza w tym tygodniu ciąży w którym ja teraz jestem ??

She cieszę ze sie dogadaliście. Nie martw sie kochana będzie dobrze. Trzymam kciuki za twoją wizytę. Zobaczysz będzie dobrze.Ja niestety przed świetami nie dowiem sie czy jest ludek ale będzie skoro jest pęchęrzyk i jest woreczek to i będzie ludzik. U ciebie też tak będzie.
Ja dzisiaj w domku wiec mogę do was zagladać w pracy niestety nie mam jak , bo mój komputer widzi szefowa więc nie mogę wchodzić na forum:-(
Ja przyznam się wam że wczoraj chyba zjadłam wszystko co było w dmou. Miałam na coś ochotę ale nie wiedziałam co wiec jadałam wszystko. A dzisiaj mam zgagę, wiecmam za swoje:zawstydzona/y:

Powiedz mi kochana czy Ty miałaś jakieś bóle podbrzusza w tym tygodniu ciąży w którym ja teraz jestem ??

Bóle miałam -to po 20tc dopiero przeszły i stały się nieregularne -w 19tc dwa dni nie wstawałam z wyra tak mnie bolało -no ale w te 2 dni brzuchol urósł niesamowicie:szok: więc wiem od czego -nie wiem czy już nie czas żebyś zaczęła brać magnez... jeśli masz skurcze łydek albo mięśni -zgłoś to lekarzowi! hmmm ja nie pamiętam od kiedy go biorę -chyba od odstawienia duphastonu więc jakoś od 15tc:tak: zapytaj lekarza -poza tym zapisuj jakie to są bóle i zgłaszaj je na wizytach -lekarz powinien Ci wyjaśnić od czego mogą być -często są np od pęcherza i idą od pleców, mogą być w pachwinach i po bokach od rozciągania macicy, mogą być w dole brzucha od przodującego łożyska (ja takie mam ale łożysko może sie podnieść jeszcze więc luz). Generalnie na bóle -no spa i magnez no i zero super-hero mamuśki z dźwiganiem zakupów itp

Witam nowe anilkowe mamy bo widze nowe nicki wiec niestety znowu nas przybylo :-(

mama amelusi: w edytuj sygnaturke wpisujesz kod bbc z suwaczka i dajesz podglad jak jest ok to zapisujesz..

co do mojej @ to raczej to nic innego jak @ chociaz wtedy za drugim razem w ciazy to tez mialam jeden dzien normalnego krawienia ze skrzepami i bolem brzucha... testu nie robie bo mi juz szkoda kasy na kolejne testy a jakbym zrobila to znowu bym musiala kupic za miesiac...

przynajmniej sobie na snowbordzie posmigam bez nerwow, widocznie jeszcze nie czas na dzidziusia a to jest moja 6 @ po poronieniu wiec przynajmniej bede przepisowa.

wyprasowalam posciel, wiec teraz musze ubrac moja mega wielgachna koldre 220/200... ciekawe jak dlugo mi to znowu zajmnie czasu.... brzuch mnie boli wzielam dwie nospy bo mimo wszystko boje sie brac cokolwiek innego ale one sa za slabe dla mnie... mam nadzieje ze dlugo nie potrwa ta @ chce miec w swieta spokuj i seksikowe wieczorki :-p

reklama
witaj mamoAmelusi :tak: u nas jest fajnie , kiedy trzeba to poplaczemy kiedy jest radosc to sie radujemy i w ogole super :-);-):tak:

13x13no ja sie boje zebym sie nie wkurzala i nie ganialameza do karmienia w nocy jak juznie bede dawala rady sluchac placzu haha :-D rurki mi do cyckow podlaczy i jazda :-D

julitka trzymam kciuki za wizyte , jak wrocisz to o sprawozdanie prosimy ;-)

jej ale sie nabiegalam po sklepach makabra jakas, jak juz pisalam maz mis ie rozlozyl i sama biegam po zakupy i to kilka razy bo zajednym bym sie nie zabrala ale daje rade ;-) bo obiadku odpoczywam ale tez bylam w knajpie z nim bo nie mialam sily juz gotowac, zaraz bede przekladac wafla, musze zamarynowac miesko na jutrzejsza salatke i tesiowa jutro przyjezdza wiec czeka mnie ogarniecie calego mieszkania boze jak dobrze ze to tylko 40mkw a nie 150 mkw :szok::-) mniej do sprzatania ;-)

Do góry