reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny. Nie dam rady Was nadrobić. Jak się w pt odmeldowywałam byłam na str 7336. Teraz jest 7366... To ponad moje siły ;-)

Pojawiły się jakieś nowe Fasolki?

Ja dziś byłam na drugim pobraniu krwi na betę, progesteron, morfologię, grupę krwi, glukozę, choroby weneryczne i żółtaczkę. Pokłóli mnie, że aż strach. Wyglądam jak stara narkomanka. Same siniaki.

No ale warto się poświęcić. Byle wyniki były ok.

Póki co dobrze się czuję. Tylko sutki strasznie bolą i piersi nieco stały się pełniejsze. No i rano cofnęło mnie na smak pasty miętowej do zębów. Macie na to jakąś radę??

Jedyna rada - kupić pastę dla dzieci owocową,
albo ziołową

reklama
Póki co dobrze się czuję. Tylko sutki strasznie bolą i piersi nieco stały się pełniejsze. No i rano cofnęło mnie na smak pasty miętowej do zębów. Macie na to jakąś radę??

Nie mamy -męcz się:-)
a tak serio to czytałam na którymś kalendarzu ciążowym -tylko co to było.... hmmm właśnie ze mięta odrzuca... nie pamiętam:no: ale może kup taka pastę dla dzieci albo spróbuj jakiego s płynu do płukania ust -a jak nie zostanie Ci nitka dentystyczna i szorowanie "na sucho" bo może przejść ale może być naprawdę uciążliwe:tak:

Aga34 i usg połówkowe to bardzo dobry termin na poznanie płci:tak:

Też przez myśl przeszła mi pasta owowcowa dla dzieci :-)

Ja póki co na mdłości nie cierpię. Odruch cofania po paście był jedyny póki co. A od duphastonu nic mi nie jest.

W ogóle jakoś za dobrze się czuję... Gdyby nie sutki to pomyślałabym, że wcale w ciąży nie jestem...

Ja się dziś witam -jakaś strasznie zaspana:eek:

Aga34 ja tego nie miałam bo mj S bardzo chciał dziewczynkę -zawsze. Jak lekarz powiedział ze może chłopak to nieźle się zasmucił i nikomu pary z ust nie puścił -jak na połówkowym wyszła pipeczka -to zaraz całemu światu roztrąbił zresztą muszę mu taką plakietkę zgotować
"U PRAWDZIWEGO ZUCHA PIERWSZA DZIEWUCHA":-D:-D:-D:-D:-D

Kochana zajebiste powiedzonko. Muszę to mojemu P powiedzieć.
A USG połówkowego boję się, bo wtedy wychodzą rózne wady - jeśli oczywiście są.
Ja mam 34 lata i dopiero pierwsze dziecko - więc dlatego się boję.

A USG połówkowego boję się, bo wtedy wychodzą rózne wady - jeśli oczywiście są. Ja mam 34 lata i dopiero pierwsze dziecko - więc dlatego się boję.

Wady wychodzą już na prenatalnym -a połówkowe to najpiękniejsze co może być na świecie!!! tym bardziej że później już dzidzia za duża i się jej tak nie podgląda:no: zadbaj więc o porządny filmik a jak lekarz będzie sprawny jak mój to ciach bach coś tam zagada i już powie ze wszystko ok:tak: nie wiem jak oni to robią:eek:

Asia kobieto jakie Ty chcesz objawy:confused2: w normalnej Afrykańskiej wiosce byś nawet nie wiedziała ze w ciąży jesteś -więc opanuj się. A za te słowa że nic Ci nie jest od 6-7tc będziesz haftować jak kot a ja będę się nad Tobą pastwić z rozkoszą godną sadysty:tak::-)

Aga głowa do góry. Ja mam 31. Jak będę rodzić będę miała 32. Tak jak u Ciebie będzie to pierwsza Dzidzia (poza Orzeszkiem). Też stara ze mnie mama :-)

Wady wychodzą już na prenatalnym -a połówkowe to najpiękniejsze co może być na świecie!!! tym bardziej że później już dzidzia za duża i się jej tak nie podgląda:no: zadbaj więc o porządny filmik a jak lekarz będzie sprawny jak mój to ciach bach coś tam zagada i już powie ze wszystko ok:tak: nie wiem jak oni to robią:eek:

Asia kobieto jakie Ty chcesz objawy:confused2: w normalnej Afrykańskiej wiosce byś nawet nie wiedziała ze w ciąży jesteś -więc opanuj się. A za te słowa że nic Ci nie jest od 6-7tc będziesz haftować jak kot a ja będę się nad Tobą pastwić z rozkoszą godną sadysty:tak::-)

Kurcze ale u nas nie nagrywają USG , trzeba się umawiać specjalnie :-(

reklama
Do góry