reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko ja się nie martwię brakiem objawów. Ja tylko stwierdziłam fakt, że dobrze się czuję :-)

No dobra -wybrnęłaś:-p:-p:-p:-p

Kurcze ale u nas nie nagrywają USG , trzeba się umawiać specjalnie :-(

Kochana ja byłam umówiona z bardzo dobrą panią doktor -na usg połówkowym jak babka zobaczyła do kogo cichłam iść (ta pani też mi prenatalne robiła) to powiedziała -świetny fachowiec, możemy więc mieć pewność że maluch zdrowy bo już w 12tc był przebadany wzorowo:tak: -ale dlatego że nie miała nagrywary -umówiłam się gdzie indziej i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!! S co chwilę ogląda ten filmik a jest nagrane jak mała ziewa, przeciąga się, uśmiecha... coś pięknego.
Poradnia USG Agatowa
Tutaj masz opisane co powinni zbadać na takim usg i poszukaj:tak: u nas to 250zł

No dobra -wybrnęłaś:-p:-p:-p:-p

Kochana ja byłam umówiona z bardzo dobrą panią doktor -na usg połówkowym jak babka zobaczyła do kogo cichłam iść (ta pani też mi prenatalne robiła) to powiedziała -świetny fachowiec, możemy więc mieć pewność że maluch zdrowy bo już w 12tc był przebadany wzorowo:tak: -ale dlatego że nie miała nagrywary -umówiłam się gdzie indziej i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!! S co chwilę ogląda ten filmik a jest nagrane jak mała ziewa, przeciąga się, uśmiecha... coś pięknego.
Poradnia USG Agatowa
Tutaj masz opisane co powinni zbadać na takim usg i poszukaj:tak: u nas to 250zł

Mnie mój gin też skierował do innego lekarza. Tak jak wcześniej pisałam będę miała 2 badania połówkowe u swojego gina i u drugiego do którego skierował mnie ten mój. Ale nie wiem czy ten drugi nagrywa czy nie. Muszę do niego zadzwonić i popytać. Też chciałabym taką pamiątkę.

:-) No ja w marcu bede miec 29 latek juz :szok: to stara dupa tez juz jestem powoli,ale zmarszczek jeszcze nie mam :-D

Jednak dziewczeta kochane dzisiaj sie umówilam na wizytę, wole wiedziec czy na swieta ogłaszac nowine czy nie,same wiecie ze lepiej sie upewnic,wiec na 17:50 mnie zapisal i znowu 100zyka pojdzie :wściekła/y: , to juz spłukana bede do świąt :shocked2:

Ewela ja od piątku na wizytę, leki i badania wydałam 504zł...

A teraz chciałam dowiedzieć się o wyniki z piątku (mimo, że wiem, że bez porównania z wynikami z dziś nie będę miała dokładnego obrazu) i najpierw był zajęty, potem długo wolny, a teraz słyszę: "Linia abonencka uszkodzona".

REWELACJA...

Ewela to u Was w Rodzinie jeszcze nikt nie wie? :-)

dzień dobry, dzień dobry!
widzę, ze od rana ostro działacie.
Edytko, bardzo mi Kochanie przykro!bardzo mocno przytulam Ciebie i całą Twoją rodzinkę.Mamy już nie ma z Wami, ale na pewno każdego dnia będzie nad Wami czuwać i się opiekować z Nieba.Trzymaj się Słonko!
[*]
Agatka, cieszę się, że lepiej się czujesz, a jaka książka tak poprawia samopoczucie?
Anetha, nie świruj moja Droga, bo czeka Cię jeszcze parę emocjonujących miesięcy, a dziecko lepiej żeby miało zrównoważoną psychicznie mamusię!!
Aga, katar minął?

co do wieku, skoro tu sobie wypominamy;P mi w lipcu 30stka stuknie i też się martwię, że czas tak szybko ucieka, a ja mam w planie przynajmniej dwójeczkę.i trochę się przeraziłam, jak małż oznajmił, że on na razie chyba nie chce się znów starać, ale-dam radę-wezmę go podstęnie;), bo nawet gdzie diabeł nie może tam babę pośle...

i w ogóle pozdrawiam wszystkie Miłe Panie!

ja już po wizycie w laboratorium i trochę się rozczarowałam, bo okazało się, że na wyniki cytomegalii też się czeka ok 2 tyg:( i też się zastanawiam, bo gin napisała na skierowaniu, że przeciwciała antyfosfolipidowe, a w laborat zrobili antykariolipinowe...czy to to samo, bo już głupieję?
a jutro do pracy...już mnie brzuch boli i nie spałam zbyt dobrze, to co będzie dzisiaj?trzęsę portkami:no:
a teraz niestety muszę znikać, bo gości mam mieć.wpadnę wieczorkiem-wczesnym, bo też wcześniej spać muszę się położyć:(
miłego popołudnia.

ps KArolcia coś ostatnio się nie odzywa, ale mam nadzieję, że ma się dobrze i że jutro przyniesie nam piękne wiadomości.też myślę o niej codziennie i mam nadzieję, ze lekarz się pomylił

Ostatnia edycja:
Ewela ja od piątku na wizytę, leki i badania wydałam 504zł...

A teraz chciałam dowiedzieć się o wyniki z piątku (mimo, że wiem, że bez porównania z wynikami z dziś nie będę miała dokładnego obrazu) i najpierw był zajęty, potem długo wolny, a teraz słyszę: "Linia abonencka uszkodzona".

REWELACJA...

Ewela to u Was w Rodzinie jeszcze nikt nie wie? :-)

Wiedza tylko moi rodzice i nikt poza tym,nie chcialam zapeszac.

500zł:szok::szok::szok::szok: szok!

reklama
Matko Asiu Julitka gdzie Wy robicie te badania??? ja na kasę mam wyniki w ten sam dzień, jedynie na hiv i glukozę nie wyrobili się od rana do popołudnia:no:

Ewela28
a my wczoraj z S dyskutowaliśmy o NK że właściwie dlaczego żadnego zdjęcia z brzuszkiem nie mamy na profilu.... i człowiek taki głupi -że niby się nie boi a jednak ma blokadę...

Do góry