hej jaj juz powykladach jeszcze okienko nastepne mialysmy i poszlysmy na piwka dwa... troche sie wstawilam ale pozniej znow po piwe wrocilismy na wyklad ostatni
myslalysmy ze sie go uda przekabacic o wpisy o indeksu bo ze 135 osob bylo nas tylko 15
i na nastepny zjazd zaliczenie wiec myslelismy ze nam odpusci ale nie chcial dziad ... jakbym wiedziala to bym juz na zajecia nie wrocila
just nie urazilas mnie
;-)wiesz tylko ja nie potrafie o niczym innym myslec niz o tym ze jeszcze tylko dwa i pol miesaica i beda staranka... tzn niezaleznie co lekarz powie... tzn jesli lekarz powie ze wsio ok tam jest ale lepiej zebysmy poczekali jeszcze 3 miesiace to nie poczekamy
i moze uznacie to za gowniarskie zachowanie ale wydaje mi sie ze 3 miesiace jak czytalam to starcza na regeneracje a kolejne trzy daja na psychike. ciekawa tylko jestem wlasnie tej opini od lekarza w styczniu ... bo ponoc jest dobry i on z pewnoscia poprowadzi moja kolejna ciaze . wiesz we mnie od poczatku ciazy rosl instynkt macierzynski i teraz dopiero on daje o sobie znac i nie potrafie tego tak o odlozyc i zajac sie czyms innym bo on powraca czy w nocy kiedy spac nie moge czy nawet w dzzien jak siedze przed tv i cokolwiek innego robie. a co do strachu jeszcze to wydaje mis ie ze mniej bym sie teraz bala jakbym zaszla niz jakby to odstawiala niewiadomo ile.. tak czuje. dlatego nie chce tego odstawiac na za rok czy wiecej... maz sie zgodzil i tylko niech wyniki dobre beda choc przyznam ze ciezko mi bylo jakies wyniki wynegocjowac i z 3 lekarzy tylko 1 sie zgodzil na te co mu napisalam na kartce zeby mi powiedzial co moge zrobic a tak to mowili ze zobaczymy jak kolejna ciaza sie potoczy idioci normalnie. wiec narazie dam jakos rade oby tylko przeczekac ten grudzien , pozniej styczen szybko przeleci bo do pracy ide po urlopie od 11 stycznia wiec zleci jeszcze szybciej i w walentynki zaczynamy staranka
postanowione i kropka !!:-) wydaje mis ie ze szybko nie wyjdzie bo mialam problemy z okresem dosc duze i i tak lekarz stwierdzilz e cudem mi sie udalo... wiec cos czuje ze znow te okresy beda takie chwiejnei znow bedzie trzeba dlugo czekac... pewnie na pierwszy okres bede w ch,.... dlugo czekala i skonczy sie na wywolywaniu luteina... to sobie daje glowe uciac