reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
Kochane
ja też się żegnam ze smutkiem z Wami, ale napiłam się tego winka i już mnie głowa zaczyna bolećmój organizm odzwyczaił się od alkoholu i nawet po niewielkiej ilości szwankuje
macham Wam szeroko i przesyłam fluidki z jakimiś fajowskimi snami co która lubi
ja też się żegnam ze smutkiem z Wami, ale napiłam się tego winka i już mnie głowa zaczyna bolećmój organizm odzwyczaił się od alkoholu i nawet po niewielkiej ilości szwankuje
macham Wam szeroko i przesyłam fluidki z jakimiś fajowskimi snami co która lubi
kochana ja dopiero teraz w domu zaczynam dzieńech, no wpadła na chwilkę i nawet nie było czasu się poznać, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja
sprzątaćo tej porze????
Ilonka jak umrę to w trumnie się odpoczywam za wszystkie czasy.As ty się nam zajedziesz, kiedy ty odpoczniesz??
A tak na serio
Sama nie wiem,kiedy mi się to uda.
Nie miała baba kłopotu to znalazła sobie zajęcie
Mój dzień ostatnimi czasy wygląda tak:
Rano z małym do szkoły
w drodze powrotnej zakupy
szykowanie obiadu lub z konikami w przedszkolu (zależy od dnia tygodnia)
potem po małego
obiad
zajęcia Kuby (karate lub SI)
jak młody ma SI to ja na ogół w tym czasie prowadzę dogoterapię
młody wraca ja zostaję w "Jadze" z psem i dalej pracujemy
powrót ok.19
z małym lekcje
rehabilitacja
mały do łózka a ja sobie mogę nad obrazem posiedzieć albo coś posprzątać.
W weekendy znów szkoła a od poniedziałku znów to samo.
no nie nudzę wcale.
As ty mi tu o trumnach nie pisz!!! Masz tyle siły kochana, ze zazdroszczę ci jej, bo ja od zabiegu więcej śpię niż cokolwiek robię. A w sumie robię tylko to co muszę jakaś mała deprecha
w pracy i szkole na szczęscie zapominam o tym wszystkim, gorzej w domu, ale co tam
skoro wy znikacie
w takim razie i ja znikam
spokojnej nocki i do juterka
w pracy i szkole na szczęscie zapominam o tym wszystkim, gorzej w domu, ale co tam
skoro wy znikacie
w takim razie i ja znikam
spokojnej nocki i do juterka
no nie znamy się.As my sie chyba nie znamy ale wyszyc cos takiego!!! trzeba miec talent!
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl sweterek i nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej
Dla tych dziewczyn co chcą mnie trochę bliżej poznać mam propozycję.
Zajrzyjcie na bloga moich skarbów.
Adres jest w podpisie.
pozdrawiam
małego zbója czas kłaść do łózka,bo za bardzo po "suficie chodzi"
As zajrze na pewno,narazie zmykam do wanny. wiecie co mieszalam wieczorną plukanke do pochwy i przypomnial mi sie odglos z KTG.a w szpitalu dwa razy dziennie serduszek sluchalamno nic dosyc smutków,Aniolki zabronila plakac
reklama
jestem jeszcze na chwilke
ola** tak zabronilam a jesli bedzies zmiala juz oczka pelne lez powiedz sobie:nie moge plakac,lzy to ciezar dla moich dzieci a ja jestem ich mamusia i nie moge sprawiac im smutkow ;-)
wiadomo ze sa ciezkie chwile ja tez je jeszcze miewam...a najbardziej kiedy jedziemy do rodzicow M...tam jest siostra M ktora jest w 5 miesiacu...mialam rodzic w styczniu a ona ma termin na kwiecien...nie moge jeszcze sie cieszyc "na glos" jej szczesciem...ale musze sie przemoc...
ola** tak zabronilam a jesli bedzies zmiala juz oczka pelne lez powiedz sobie:nie moge plakac,lzy to ciezar dla moich dzieci a ja jestem ich mamusia i nie moge sprawiac im smutkow ;-)
wiadomo ze sa ciezkie chwile ja tez je jeszcze miewam...a najbardziej kiedy jedziemy do rodzicow M...tam jest siostra M ktora jest w 5 miesiacu...mialam rodzic w styczniu a ona ma termin na kwiecien...nie moge jeszcze sie cieszyc "na glos" jej szczesciem...ale musze sie przemoc...