reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

OLA PM, ja Ciebie też pozdrawiam, choć jestem raczej z tych nie znanych;)
ja w zasadzie też miała cykle regularne, wiedziałam danego dnia że jak rano wstanę to @ bedzie, ale już nie wiedziałam, co robić jak ciąża nie wychodziła i zaczęłam mierzyć temp i fajnie się z tym czułam, bo ja lubie wiedzieć co się we mnie dzieje, ale jak widziałam, jak temp skacze, to fajna była świadomość, że ooo zbliża się owul, oo już po owul, ooo nie spada i @ nie ma i II kreski:)-testów nie musiałam robić, bo jak spadała w dniu @ to wiedziałam, że nie wyszło

Ostatnia edycja:
reklama
oj, to trudną masz pracę, ja też pracuję w szpitalu-wprawdzie w administracji, ale da się zauważyć, że u nas np na niektórych oddziałach to pielęgniarki mają przerypane, ale niestety zawsze są na 2gim planie

nio Julitka ma racje.moja tesciowa ejst peilegniarka i zasuwa strasznie,a kasa wiadomo nei duza.

czesto sie slyszy ze nie powinno sie plakac za zmarlymi bo ciezko im wtedy jest wiec staram sie nie plakac bo przeciez nie moge pozwolic zeby moim dzieciom w niebie bylo ciezko ;)
z tym nie plakaniem spotkalam sie po smierci mojego taty 1,5 roku temy...odszedl tak wczenie i niesprawiedliwie i tak strasznie wtedy plakalam...i moze jest w tym jakas prawdA bo jak rozpaczalam bardzo za nim to snily mi sie koszmary z nim a jak przestalam to odweidza mnie w snach ale juz milych...

reklama
Do góry