reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witaj :) ja nie pamietam :( ale ty malowalas ten obraz???jesli tak to gratuluje...slicznie...
nie malowałam a wyszywałam
rok i 8 miesięcy :-D:-D:-D:-D

robisz obrazy metodą krzyżykową /czy jakoś tak się nazywa/????jest piękny, podziwiam, bo moja znajoma robi i wiem że to dużo pracy, ale efekty zwykle tym bardziej cudowne
tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxx

As jasne, ze cię pamiętam kochana :)
piękne arcydzieło!!!!
miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.:-D:-D:-D
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania :sorry::sorry::-D:-D:-D
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.:sorry::sorry:

nie malowałam a wyszywałam
rok i 8 miesięcy :-D:-D:-D:-D

tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxx

miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.:-D:-D:-D
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania :sorry::sorry::-D:-D:-D
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.:sorry::sorry:

ech, no wpadła na chwilkę i nawet nie było czasu się poznać, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja;)
sprzątaćo tej porze????:szok:

no kochane laseczki ja zmykam narazie ale moze jeszcze pozniej zajrze...gdybym nie zagladnela to zycze wszystkim cieplej i przytulnej nocki :))))

ewela myslenie o w ozku nie jest czym glupim... ja szczerze to juz bym chciala kupic lozeczko zeby stalo sobie w pokoiku ktory jest przeznaczony dla dziubaska mojego przyszlego ale maz sie nie chce zgodzic nawet jak mowie ze kupimy i nie rozlozymy . nie wiem czemu i bardzo mnie to drazni... :zawstydzona/y: ale ciuszki jakies zawsze kupie co miesiac za 50 zl cos kupie. uzo mam Antosiowych ciuszkow ktore jemu kupowalam a teraz zbieram jeszcze wiecej zebym z brzuchem juz nie musiala lazic po sklepach tylko bede sobie spokojnie wypoczywac a jak pojde na zakupy to kupie jakies drobiazgi dla dzidzi jak butelka czy cos co mi sie wtedy spodoba :)

reklama
As my sie chyba nie znamy ale wyszyc cos takiego!!! trzeba miec talent!
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl sweterek:) i nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej:)

Do góry