reklama
ostatnimi czasy do południa jestem sama, a później dochodzi koleżanka :-(dwie????no to przesada, a jedna nie wystarczy???
nie malowałam a wyszywałamwitaj ja nie pamietam ale ty malowalas ten obraz???jesli tak to gratuluje...slicznie...
rok i 8 miesięcy
tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxxrobisz obrazy metodą krzyżykową /czy jakoś tak się nazywa/????jest piękny, podziwiam, bo moja znajoma robi i wiem że to dużo pracy, ale efekty zwykle tym bardziej cudowne
miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.As jasne, ze cię pamiętam kochana
piękne arcydzieło!!!!
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.
julitka80
dni, których nie znamy...
nie malowałam a wyszywałam
rok i 8 miesięcy
tak to wyszywanie krzyżykami czyli xxx
miło,że mnie ktoś pamięta jeszcze.
Dzięki dziewczyny za pochwały.
Mój c\as na dziś się skończył,wracam do sprzątania
a rano do szkoły śmigam.
pozdrawiam.
Może jeszcze na chwilkę potem zajrzę.
ech, no wpadła na chwilkę i nawet nie było czasu się poznać, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja
sprzątaćo tej porze????
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ewela myslenie o w ozku nie jest czym glupim... ja szczerze to juz bym chciala kupic lozeczko zeby stalo sobie w pokoiku ktory jest przeznaczony dla dziubaska mojego przyszlego ale maz sie nie chce zgodzic nawet jak mowie ze kupimy i nie rozlozymy . nie wiem czemu i bardzo mnie to drazni... ale ciuszki jakies zawsze kupie co miesiac za 50 zl cos kupie. uzo mam Antosiowych ciuszkow ktore jemu kupowalam a teraz zbieram jeszcze wiecej zebym z brzuchem juz nie musiala lazic po sklepach tylko bede sobie spokojnie wypoczywac a jak pojde na zakupy to kupie jakies drobiazgi dla dzidzi jak butelka czy cos co mi sie wtedy spodoba
reklama
As my sie chyba nie znamy ale wyszyc cos takiego!!! trzeba miec talent!
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl sweterek i nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl sweterek i nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej