reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
dziewczyny mnie cos boli podbrzusze dziwnie sie czuje mam pytanie mnie zalecil lekarz brac 3 razy dziennie duphaston i 3 razy dziennie folik czy nie za duzo twgo foliku

reklama
Witam
dziewczyny mnie cos boli podbrzusze dziwnie sie czuje mam pytanie mnie zalecil lekarz brac 3 razy dziennie duphaston i 3 razy dziennie folik czy nie za duzo twgo foliku

Nie za dużo jeśli nie bierzesz witamin które go zawierają (np feminal) -jeśli folik 0,4 to ok -w sumie kwasu foliowego nie da się przedawkować ale najważniejszy on jest w pierwszych 4 tygodniach ciąży -więc pobierz tak jeszcze 2-3 tygodnie -później spokojnie możesz brać dawkę 0,8 a nie 1,2.

she ciesze sie ze wszzystko dobrze ja ide do lekarza 15 grudnia to bedzie 5 tydzien i 4 dzien pewnie tez jeszcze widac nic nie bedzie moze chciaz zarodek zobaczymy.
Ale martwie sie strasznie :no:

Ilonka26
ja Ci przypominam że Ty nie kciuki masz trzymać jak na fasolkę czekasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
od dwóch miesięcy idziemy na żywioł, ale niestety póki co nie wychodzi, niestety nie zawsze jest tak że jak się chce i się stara to akurat wychodzi, samo życie, widać to jeszcze nie mój czas. W mojej rodzinie dzieci zazwyczaj rodzą się koło lutego, marca
więc pewnie i ja zajdę w ciążę dopiero koło kwietnia, maja

She, słonko gratulacje!! Spokojnych 9 miesięcy :)

od dwóch miesięcy idziemy na żywioł, ale niestety póki co nie wychodzi,

Nie ma na to reguły... chciałabym znać dobrą metodę żeby podzielić się nią z Wami... u mnie to był totalny luz... czyli praca, siłka, angielski -nie miałam czasu myśleć, nie miałam siły się kochać, nie miałam siły na nic...
Zostaje mi tylko trzymać kciuki żebyś Ty się zajęła trzymaniem czegoś innego:tak:

ewcia nie wiedzialam, wiedzialam tylko ze 15 pazdziernika to dzien dziecka utraconego.

tu mam cos dla was na swieta sie przyda Ciastka z tej strony skorzystalam z przepisu na ciastka z kleiku ryzowego i wyszly pycha :-)

To kiedy zaczyna bic serduszko fasolki????????????Bo ja juz nic nie wiem
A powiedzcie mi dziewczyny czy macie pozdwyzszona temperature bo ja mam caly czas ok 37 37.01 czy tak powinno byc i czuje takie ddziwne ciagniecie w pachwinach po obu stronach

reklama
anetha w ciazy zawsze jest podwyzszona temperatura, jesli ci skoczy do 38 to dopiero wtedy to jest goraczka i jest to niebezpieczne.
a co do serduszka, to ponoc bije jak beta jest okolo 9 tysiecy, nie pamietam ile mialas ostatnio ale mysle ze moze juz ci skoczylo do tego poziomu bo z tego co pamietam to dosyc ci szybko beta rosla... chyba ze to blizniaki :-D

Do góry