reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie rezygnujmy ze swych marzeń
Kto to wie, co jeszcze czas pokaże
Kto to może wiedzieć co się stanie choćby dziś
Nasze życie będzie jak poemat
Trzeba tylko znaleźć dobry temat
Trzeba się odnaleźć w nim
Aby być

Te słowa dodawały mi siły w szpitalu. Cały czas myślałam optymistycznie. Nie przyjmowałam do wiadomości, że coś będzie nie tak- MUSIAŁO BYĆ DOBRZE!
Teraz już nie mam takiego podejścia po 7 października

Ja się tylko witam. Mam zły dzień więc nie chcę was zamęczać. Jakoś mi smutno. Szklane oczy mam i poplakuje,a na spacerze z psem szedl gosc z bliźniaczkami:( wiec odwrócilam glowę, oczy jeszcze bardziej sie zeszkliły, ale postrzymalam sie od placzu.Czy to nigdy się nie skońćzy?! :(i jeszcze wciąż spotykam blizniaczki. Miałam iść na cmentarz akurat mam czasu trochę ,ale juz sama nie wiem.dziś chyba nei jest najlepszy dzień:(

Dziewczyny ja się odmeldowuję. Przez weekend nie będę miała dojścia do netu, więc życzę spokojnego weekendu i do poniedziałku :-)

witam
ale macie dzis produkcje :-)

moj tesc idzie prywatnie na tomografie ale nie wiem kiedy, dopiero byl po skierowanie od lekarza bo musi miec zeby wiedzieli dokladnie co maja na tej tomografii ogladac... pewnie w przyszlym tygodniu sie wybierze.. trzymajcie kciuki.

she super ze wszystko dobrze u ciebie, powiedz mi czy lekarz badal cie na fotelu?? czy tylko cytologie pobral?? ja sie zbadac nie dam i pojde najwczesniej w7 tygodniu a najpozniej w 8smym... mam w domu duphaston i luteine, jakby ktoras mogla zapytac swojego gina czy np gdbybm ja brala luteine 2*1 i mi sie skonczy czy mozna potem zmienic na duphaston tez 2*1?? bo niestety mam tylko jedno nie cale opakowanie luteiny i jedno prawie cale opakowanie duphastonu i wiem ze mi lekarz ogolny nie przepisze tego... a nie jestem pewna czy aby na pewno mozna kupic luteine bez recepty...

ola ja mysle ze na wizyte na cmentarzu nigdy nie ma odpowiedniego dnia, bo bolec bedzie zawsze :-( a moze to akurat idealne miejsce zeby sie wyplakac...

ewcia nie uciekaj jak ci pomaga rozmowa z nami to nie uciekaj od tego bo bedzie tylko gorzej :-(

dziewczyny a ja ciagle mysle ze w tym miesiacu tez nam sie nie udalo z fasolka choc to dopiero 14 dzien cyklu... ale moj sluz ten co niby plodny jest chyba byl bardzo dawno temu kolo 7 dnia cyklu a wtedy przytulanek nie bylo... nie mierze tempki wiec nie jestem pewna... ale teraz mam podejrzanie sucho jak przed @ i przypuszczam ze zawita u mnie szybciej niz sie spodziewam... :-(

milego popoludnia, ide pozmywac po obiedzie a dzis mialam pstraga na obiadek ale przyrzadzilam go inaczej i moj jak zwykle on antynowosciom i starczylo ze zobaczyl i juz marudzil ze to fuuuj itd... przykro mi sie zrobilo..

pozatym to jak ja wczoraj kupilam wszystkim prezenty mojemu kupilam takie szalik cienki atlasowy z podszewka z polaru i mu pokazalam bo szwagrowi tez kupilam wiec moj sobie wybral ktory mu sie podoba. dzis polecial zatankowac i pokazuje mi paczuszke dla mnie na prezent ale nie pokazal co w niej jest... i zaniosl do tesciowej zeby nie szukala... udusze go, ja mu pokazalam a on mnie nie... musze mu jeszcze cos kupic wrrr zawsze sie smial ze szydelkuje a mu stringow nie zrobilam... wiec mu zrobie na swieta :-p hahaha majty welniane hahahaha

reklama
Do góry