reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dzieweczki!
w końcu do domu dotarłam bo dziś cąły dzień w biegu.uff
Pati, jeśłi chodzi o duphaston i luteinę....można...brałam w ciąży od 12 tyg duphaston, który skończył mi się przed planowaną wizytą, a mojej gin nie było...siostra w ciąży brała z kolei luteinę dopochwowo, więc mi ją oddała.ale gin pozniej powiedziała, że bardzo dobrze, bo i to i to to progesteron, a hormonów nie powinno się tak nagle z dnia na dzień odstawiać
AsiaShe, baaardzo się cieszę, że ok i 3mam mocno kciuki za Was
Agnieszka, ja to chybabym już nie mogła się tego porodu i dzidzi doczekać :)ale będzie frajda!!!
Agatka, fajna fryzurka-sama zastanawiałam się nad rudymi, a muszę coć z fryzem zrobić przed powrotem do pracy
ANetha, uszy do góry.ustaliłyśmy że ma być wszystko w porządku, tak?
Lenka29, tak mi przykro z powodu tego, co spotkało Twoich znajomych.już było tak blisko:( zapalam światełko dla jej córeczki (*)

pozdrawiam wszystkie weekendowo!!!

reklama
ewcia nie wiedzialam, wiedzialam tylko ze 15 pazdziernika to dzien dziecka utraconego.

Też nie wiedziałam...:no:

[/QUOTE]tu mam cos dla was na swieta sie przyda Ciastka z tej strony skorzystalam z przepisu na ciastka z kleiku ryzowego i wyszly pycha :-)[/QUOTE]

Chcesz mnie zabić kobieto:szok::szok::szok: Ty nie rób tu takich rzeczy!!!!w weekend mnie nie będzie to sobie pokazuj takie przysmaki:confused2: ale nie teraz:-p

To kiedy zaczyna bic serduszko fasolki????????????Bo ja juz nic nie wiem
A powiedzcie mi dziewczyny czy macie pozdwyzszona temperature bo ja mam caly czas ok 37 37.01 czy tak powinno byc i czuje takie ddziwne ciagniecie w pachwinach po obu stronach

Tempka będzie jeszcze podwyższona choć ja już po testach ni mierzyłam -bo po co wpadać w paranoję -więc po terminie @ skończyłam przygodę z mierzeniem. Powinna być podwyższona przez kolejnych 17 dni chyba żeby bez testu powiedzieć o ciąży -a później pewnie spadnie

Co do serduszka to jest to ok 7/8 tydzień -zależy kiedy była owulka itp. Nie ma dnia konkretnego:no: ja w 7t miałam pęcherzyk z bąbelkiem dopiero po 8 tc zobaczyłam serduszko i wszystko jest ok. U mnie ten poziom bety o którym pisze Pati nie miał związku z serduszkiem -żadnego

Ciągnięcia bóle pierdoły są bo macica już zaczyna pracować i rosnąć, nabrzmiewać itp

Ostatnia edycja:
oj też bym chciała nie myśleć o tym wszystkim, ale nie wiem co by się musiało w moim życiu stać, żeby przestać myśleć, przydałby się resecik mózgu :)

To kiedy zaczyna bic serduszko fasolki????????????Bo ja juz nic nie wiem
A powiedzcie mi dziewczyny czy macie pozdwyzszona temperature bo ja mam caly czas ok 37 37.01 czy tak powinno byc i czuje takie ddziwne ciagniecie w pachwinach po obu stronach
ja miałam właśnie 36,9-37,0 mierzona w pochwie RANO oczywiście, ale te wysokości temp mogą się różnić.wszystko zależy od temp podstawowej.a w pachwinach to mnie ciągnęło bardzo długo,więc wszystko ok!!widzę Słonko, że ciągle szukasz powodu, żeby nie wierzyć do końca w pomyślność...proszę mi się tutaj pięknie cieszyć, a jeśli nie to chociaż po cichu wierzyć, że będzie dobrze

hihi agatko jeszcze masz caly wieczor przed soba wiec ciasteczka z kleiku ryzowego szybko upieczesz bo sie to bardzo szybko i latwo robi :-) a w warszawie sklepow pelno wiec i kupisz skladniki :-p
Ciasteczka z kleiku ryżowego ja sie wlasnie takimi zajadam i zaluje ze nie zrobilam wiecej wrr bo adamowi zabraknie.

a co do tej bety to mi tak kiedys slodziutka napisala wiec ja tylko przekazuje co slyszalam ale tak jak mowisz agatko to chyba za wczesnie na serduszko, ja bylam w 6 tygodniu u gina i nie bylo widac i juz pozniej nie zobaczylam bo nie zdazylam...

anetha ja mowie powaznie o tych blizniakach :-D

a myślicie, że wykaże się wielką bezmyślnością, jeśli bym chciała się seksić bez zabezpieczenia? nie znosze tego lateksu, @się kończy i jakoś mnie nosi;)zresztą im bliżej do styczniowych starań, tym mniej wierzę w to, że uda nam się szybko zajść, skoro teraz było 2 lata

hihi agatko jeszcze masz caly wieczor

anetha ja mowie powaznie o tych blizniakach :-D

Ta cały wieczór i całą szafkę słodyczy:confused2: S mnie zaopatrzył w nie pomimo surowego zakazu:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: i tabliczek "nie dokarmiać wielorybów"

A bliźniaki by się w końcu na naszym wątku przydały co????????????????

Wiem Pati że tylko przekazujesz ale nie ma się co nakręcać... każda ciąża jest inna a wiesz jak to jest -ktoś przeczyta, weźmie sobie do serca -zrobi betę, wyjdzie powyżej 9 tys. -pójdzie z nastawieniem na serduszko i histeria gotowa:no: a tego nie chcemy:no::no::no::no:

Ja czekam do wtorku na wizytę Karolci u gina i trzymam kciuki &&&&&&

Dziewczyny bez paniki bo same sobie krzywdę zrobicie tymi nerwami przed wizytami u gina...

JULITKA
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!:-D:-D ja jestem za tylko udawajcie że uważacie bardzo;-) wyskoki i te pierdy -a jak okaże się że jest fasolinka -to wtedy tu na piśmie musisz mi przysiąc że nie będziesz panikowała że za wcześnie:-D:-D:-D:-D:-D ja też nie znoszę tego czegoś

Ostatnia edycja:
masz racje agatko nie potrzebnie to pisalam... anetha wykasuj sobie to z glowy i inne dziewczyny tez :p sluchac sie agatki :-D

blizniaki byloby super :-D anetha w takim razie ja licze ze ty w trojpaku jestes hihi czy jakos tak :-p

reklama
Julitka my też planowaliśmy staranka od stycznia, ale już od 2 miesięcy w sumie coś działamy w tej kwestii, na razie u nas nic z tego nie wychodzi ale myślę że jak jesteście gotowi to do dzieła :). Trzymam kciuki

Fajnie by było jakby bliźniaki w końcu u kogoś zawitały :)

Do góry