julitka80
dni, których nie znamy...
Witam dzieweczki!
w końcu do domu dotarłam bo dziś cąły dzień w biegu.uff
Pati, jeśłi chodzi o duphaston i luteinę....można...brałam w ciąży od 12 tyg duphaston, który skończył mi się przed planowaną wizytą, a mojej gin nie było...siostra w ciąży brała z kolei luteinę dopochwowo, więc mi ją oddała.ale gin pozniej powiedziała, że bardzo dobrze, bo i to i to to progesteron, a hormonów nie powinno się tak nagle z dnia na dzień odstawiać
AsiaShe, baaardzo się cieszę, że ok i 3mam mocno kciuki za Was
Agnieszka, ja to chybabym już nie mogła się tego porodu i dzidzi doczekać
ale będzie frajda!!!
Agatka, fajna fryzurka-sama zastanawiałam się nad rudymi, a muszę coć z fryzem zrobić przed powrotem do pracy
ANetha, uszy do góry.ustaliłyśmy że ma być wszystko w porządku, tak?
Lenka29, tak mi przykro z powodu tego, co spotkało Twoich znajomych.już było tak blisko
zapalam światełko dla jej córeczki (*)
pozdrawiam wszystkie weekendowo!!!
w końcu do domu dotarłam bo dziś cąły dzień w biegu.uff
Pati, jeśłi chodzi o duphaston i luteinę....można...brałam w ciąży od 12 tyg duphaston, który skończył mi się przed planowaną wizytą, a mojej gin nie było...siostra w ciąży brała z kolei luteinę dopochwowo, więc mi ją oddała.ale gin pozniej powiedziała, że bardzo dobrze, bo i to i to to progesteron, a hormonów nie powinno się tak nagle z dnia na dzień odstawiać
AsiaShe, baaardzo się cieszę, że ok i 3mam mocno kciuki za Was
Agnieszka, ja to chybabym już nie mogła się tego porodu i dzidzi doczekać
Agatka, fajna fryzurka-sama zastanawiałam się nad rudymi, a muszę coć z fryzem zrobić przed powrotem do pracy
ANetha, uszy do góry.ustaliłyśmy że ma być wszystko w porządku, tak?
Lenka29, tak mi przykro z powodu tego, co spotkało Twoich znajomych.już było tak blisko
pozdrawiam wszystkie weekendowo!!!