reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
julitka ja bym tez juz wrzucila na twoim miejscu na luz, moze by to nie byly takie typowe staranka ale zwyczajnie kochanie sie bez zabezpieczenia nie tak czesto jak przy starankach, no chyba ze to u was norma hihi

anetha raczej sie nastaw ze serduszka nie zobaczysz ale tylko pecherzyk bo sie rozczarujesz ze tego serduszka jeszcze nie ma a chyba lepiej sie zaskoczyc mila wiadomoscia niz rozczarowac :-)

Frytkownica TEFAL FZ 7000 ACTIFRY (848057169) - Aukcje internetowe Allegro kurcze kcem takie cudo.. ale to drogie w cholere wrr... i musze jeszcze mikrofalowe kupic wrr.. kto mi prezent na swieta zrobi??? jest ktoras chetna :-D :-p

PATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII idę stąd:-D:-D:-D:-D:-D:-D

FRYTKO-wnica
CZEKOLADO-podobne
SOKO-wirówka
CIASTKA-rnia
iiiiiiii
PLACKI ZIEMNIACZANE

Słowa zakazane!!!! Nie po prostu spadam stąd:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A S spieprzał przede mną gdzie pieprz rośnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ma litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! później miał 3 miesiące regeneracji

reklama
no, to jakoś jeszcze będę musiała małża przekabacić-małe kizi mizi żeby przestał myśleć logicznie;)zresztą zaraz po @ i tak podobno jest szansa prawie zerowa.chciałabym się trzymać tego terminu styczniowego, bo już będę miała wyniki badań/chociaż hmm, jak wyjdzie coś nie tak.../no nic
Anetha, ja po przeżyciu Karolci to już chyba bym się bała takiego wczesnego badania, a raczej tego, że lekarz podejdzie do tego w niewłaściwy sposób i mnie nastraszy.no ale pęcherzyk już powinno być widać:)
Ilonka, i mój chyba też..zresztą wyposzczony jest ostatnio, to raczej krótka piłka;)

Do góry