reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ej kochane
ola** i maruszka owocnego stycznia!! :-) ja bede musiala poczekac na marzec jednak to bedzie 3 miesiace i 17 dni mysle i mam nadzieje ze wszystkow rocil do normy bi cholera jak krwawienie mis ie juz konczylo tak od wczoraj wieczora mnie zalewa znow krew ...
zdec podziwiam ze po tak niedawnej stracie juz jestes w kolejnej ciazy ... w 29tc... musialas duzo przejsc... strasznie duzo... a mialas lyzeczkowanie?? jesli moge spytac, oczywiscie nie chce urazic... jej ja tez chce tak szybko zajsc w ciaze jak ty ja urodzilam synka w 23 tc i narazie musze sie pozbyc krwawienia po zabiegu i pozniej @ i do marca moze wytrzymam...
ola** i maruszka owocnego stycznia!! :-) ja bede musiala poczekac na marzec jednak to bedzie 3 miesiace i 17 dni mysle i mam nadzieje ze wszystkow rocil do normy bi cholera jak krwawienie mis ie juz konczylo tak od wczoraj wieczora mnie zalewa znow krew ...
zdec podziwiam ze po tak niedawnej stracie juz jestes w kolejnej ciazy ... w 29tc... musialas duzo przejsc... strasznie duzo... a mialas lyzeczkowanie?? jesli moge spytac, oczywiscie nie chce urazic... jej ja tez chce tak szybko zajsc w ciaze jak ty ja urodzilam synka w 23 tc i narazie musze sie pozbyc krwawienia po zabiegu i pozniej @ i do marca moze wytrzymam...
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witam niedzielnie.Weszlam sie tylko przywitac.
Ps.Olu to byl jakis 7-8 tydz.
Buziaki do pozniej:-)
Ps.Olu to byl jakis 7-8 tydz.
Buziaki do pozniej:-)
Nie, rodziłam naturalnie i urodziłam łożysko w całości, więc nie musieli nic czyścić
julitka80
dni, których nie znamy...
cześć Kobitki!jaką mamy pikną słoneczną niedzielęteż staram się nadrobić, ale nie ma chyba takiej opcji
Agatka, śliczna dzidzia-pewnie do mamusi podobna
Anetha i Pati, ja z przyjemnością zabiorę od Was tą @, której tak się obawiacie;nie bądźcie takie i ODDAWAĆ-Wyście już miały swoje 5min ja już nie mogę się jej doczekać-nawet dziś mi się śniło, że przyszłachyba to już obsesja...
dziewczyny, a te nasze napady smutków, to chyba normalka.mi się wydawało, że im więcej czasu upłynie, tym będzie lżej, ale wygląda na to, że jest odwrotnie
i na dodatek, im bliżej terminu wizyty i badań, tym bardziej się boję, że to może nie koniec moich kłopotów, ale staram się odganiać te parszywe strachy...
a w ogóle, to chciałam Was zapytać, czy któraś na wyregulowanie cykli brała tabl anty?bo ja już myślę, czy mi ginka nie zechce przepisać, a wiem, że takie działanie ma też duphaston i nie blokuje dodatkowo ewentualności zajścia..
Agatka, śliczna dzidzia-pewnie do mamusi podobna
Anetha i Pati, ja z przyjemnością zabiorę od Was tą @, której tak się obawiacie;nie bądźcie takie i ODDAWAĆ-Wyście już miały swoje 5min ja już nie mogę się jej doczekać-nawet dziś mi się śniło, że przyszłachyba to już obsesja...
dziewczyny, a te nasze napady smutków, to chyba normalka.mi się wydawało, że im więcej czasu upłynie, tym będzie lżej, ale wygląda na to, że jest odwrotnie
i na dodatek, im bliżej terminu wizyty i badań, tym bardziej się boję, że to może nie koniec moich kłopotów, ale staram się odganiać te parszywe strachy...
a w ogóle, to chciałam Was zapytać, czy któraś na wyregulowanie cykli brała tabl anty?bo ja już myślę, czy mi ginka nie zechce przepisać, a wiem, że takie działanie ma też duphaston i nie blokuje dodatkowo ewentualności zajścia..
Ostatnia edycja:
julitka80
ja tam nie chcę Cie nakręcać, ale skoro test pokazuje 2 kreski...wybierasz się jutro na betę?chociaż z tego co pamiętam, to u Ciebie jeszcze termin @ nie minął..czy mi sie pokręciło?
a teraz szybciutko @jakoś zapakuj i kurierem do mnie-poniosę nawet koszty przesyłki
a teraz szybciutko @jakoś zapakuj i kurierem do mnie-poniosę nawet koszty przesyłki
No u mnie jeszcze termin nie nadszedl a z tym moim terminem to roznie ,ostatnio mialam cyk 24 a wczesniej 30 dni wiec narazie czekam co bedzie dalej czuje sie jakbym zaraz mial dostac wiec rano w poniedzialek wysle ci kurierem na moj kosztDzisiaj mam 25 dc
reklama
julitka80
no i kolejny trening cierpliwości!!!!ja nie wiem jak to jest,może to efekt po przejściu jednej straty, że ten sceptycyzm dominuje niestety, ale przy moim teście w tej ciąży, jak tylko zobaczyłam słabiutką 2gą kreskę, to nawet przez myśl mi nie przeszło, że @jeszcze może przyjść, chociaż jak już mówiłam byłam tydzień po terminie, ale też 2 ostatnie cykle miałam zaburzone.ehh dziewczonki, to ja będę za Was optymistką-w swoim przypadku jakoś nie do końca mogę, ale przynajmniej za Was będę myśleć pozytywnieNo u mnie jeszcze termin nie nadszedl a z tym moim terminem to roznie ,ostatnio mialam cyk 24 a wczesniej 30 dni wiec narazie czekam co bedzie dalej czuje sie jakbym zaraz mial dostac wiec rano w poniedzialek wysle ci kurierem na moj kosztDzisiaj mam 25 dc