organizm glupi nie jest jak maz bedzie w domku akurat to na pewno i owulacja w koncu mistrzem rozjezdzania sie i dziwnych cyklow organizm przynajmniej moj jest a u Ciebie pewnie bedzie tzw syndrom zony marynarza jak wraca maz to wszystko gotowe na dzidzie
reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Tylko się przywitam dziewczynki. Bo czasu nawet na czytanie zaległości brak.
Całuje i na wieści czekam do poniedziałku.
Od poniedziałku planuję małe remonty
paaaaaa
Całuje Was i Wasze dzieciaczki w brzuszkach! :****
Całuje i na wieści czekam do poniedziałku.
Od poniedziałku planuję małe remonty
paaaaaa
Całuje Was i Wasze dzieciaczki w brzuszkach! :****
daaa
Fanka BB :)
Dobry wieczór dziewczynki
Zabieram się do czytania Chociaż nie wiem, czy mi się to uda :--( Macie zawrotna produkcję Z niektórymi z Was nie zdążyłam się zapoznać ;-)Miło mi Was poznać, chociaż w tak przykrych okolicznościach...
Dobra, zabieram się do lektury
Zabieram się do czytania Chociaż nie wiem, czy mi się to uda :--( Macie zawrotna produkcję Z niektórymi z Was nie zdążyłam się zapoznać ;-)Miło mi Was poznać, chociaż w tak przykrych okolicznościach...
Dobra, zabieram się do lektury
missiiss nie martw sie nawet jesli to bedzie torbiel to dosc powszechne po lyzeczkowaniu(ja mialam) i sam sie rozszedl po @ na szczescie . nie jest to pech po prostu biologia ale ja tez juz mialam tego wszystkiego dosc i jak sie na wizycie kontrolnej dowiedzialam ze mam torbiela to sie zalamalam. tym bardziej ze moj gin choc cudowny to bez owijania w bawelne powiedzial ze sa trzy mozliwosci pozbycia sie torbiela: 1- sam zniknie 2- rozgonimy hormonami 3- laparoskopia wiec ja od razu zaczelam myslec o wersji najgorszej czyli o laparoskopii i o tym ze pozniej nie bede sie mogla starac o dzidzie. a zycie tym razem zaskoczylo mnie pozytywnie i toriel sam zniknal wiec glowa do gory szkoda czasu na zle mysli bo one zajely mi 3 tyg a wszystko sie dobrze skonczylolena mnie czasem prawy kluje... chyba z 3 dni juz.... ale sie boje ze to sie cos tam zrobilo... chyba mnie pech jakis przesladuje... wolalabm zeby to pracowanie bylo a nie torbiel czy jakies cholerstwo bo czytalam ze moze sie przyplatac po lyzeczkowaniu :-(
reklama
Dziewczyny widzę że dyskutujecie o momencie zajścia po poronieniu/urodzeniu.
W sumie od lekarza w szpitalu słyszałam najpierw 6m-cy, ordynator jak ze mną rozmawiał mówił mi że 3 m-ce. Lekarz do którego poszłam po stracie i u którego zostałam do dzisiaj mówił mi żebyśmy od stycznia zaczęli. Ale widział że jestem niecierpliwa i nie doczekam. Tak więc odczekałam 3 miesiączki, było to niecałe 3 miesiące, bo jakoś wcześniej dostałam. I znów jestem w ciąży:-):-):-)
Jestem przeszczęśliwa, bo to już prawie 10tydzień.
Tylko niestety nie jest za różowo tak jak ostatnim razem. Poprzednio żadnych objawów ciążowych nic, a teraz koszmar :mdłości... Na ostatnim USG okazało się również że mam pokaźnego krwiaka 1cmx2cm. Mam odpoczywać i mieć nadzieję że się wchłonie.
Ale teraz nie wiem czy krwiak jest, bo nawet później by był, czy jest dlatego że tak wcześnie zaszłam:--(
Strach pozostanie już do końca, ja mam nadzieję że jakimś cudem uda mi się tego krwiaka wyleżeć.....
W sumie od lekarza w szpitalu słyszałam najpierw 6m-cy, ordynator jak ze mną rozmawiał mówił mi że 3 m-ce. Lekarz do którego poszłam po stracie i u którego zostałam do dzisiaj mówił mi żebyśmy od stycznia zaczęli. Ale widział że jestem niecierpliwa i nie doczekam. Tak więc odczekałam 3 miesiączki, było to niecałe 3 miesiące, bo jakoś wcześniej dostałam. I znów jestem w ciąży:-):-):-)
Jestem przeszczęśliwa, bo to już prawie 10tydzień.
Tylko niestety nie jest za różowo tak jak ostatnim razem. Poprzednio żadnych objawów ciążowych nic, a teraz koszmar :mdłości... Na ostatnim USG okazało się również że mam pokaźnego krwiaka 1cmx2cm. Mam odpoczywać i mieć nadzieję że się wchłonie.
Ale teraz nie wiem czy krwiak jest, bo nawet później by był, czy jest dlatego że tak wcześnie zaszłam:--(
Strach pozostanie już do końca, ja mam nadzieję że jakimś cudem uda mi się tego krwiaka wyleżeć.....