No tak missiiss rzeczywiście czasem jest cięzko. Teraz to może łatwo mi pisać. A jak będę w ciąży (mam taką nadzieję, że kiedyś będę) to nie wiem czy moje myślenie będzie takie pozytywne. ale przynajmniej będę sie starać. Skoro teraz mam pozytywne wibracje to mam nadzieję, że mnie nie opuszczą
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
i zycze zeby cie nie opuscily te pozytywne wibracje... ty a moze dasz mi troche co?? ;-)
ide lulac kobitki moze jeszcze zmolestuje meza zeby mnie pokizial chociaz troche gdzie niegdzie ;-) bo chyba swira dostane do tych 4 tygodni jeszcze i juz csalkiem bede pierdoly wypisywac na forum :-) milych snow kobitki
ide lulac kobitki moze jeszcze zmolestuje meza zeby mnie pokizial chociaz troche gdzie niegdzie ;-) bo chyba swira dostane do tych 4 tygodni jeszcze i juz csalkiem bede pierdoly wypisywac na forum :-) milych snow kobitki
ja to samo... jak dzisiaj czytalam jak dziewczyna po 22 tc po lyzeczkowaniu zaszla w ciaze po pierwszej @ to ja podziwialam...aleurodzila sie jej piekna corcia ale pisala ze miala strachu jak nie wiem przed kazda wizyta na usg i w ogole u lekarza... sama bardzo bym chciala tak szybko ale nei wiem czy byms ie zdecydowala chyba strach by byl silniejszy...
czyli moznaja tez znam kobiete ktora po 6tyg zaszla ciaze i zdrowe dziecko urodzila. a 20tc wiec dosc pozno. moj M stawia to za przyklad,no ale poczekam dzielnie juz prawie dwa miesiace minely to kolejny tez wytrzymam.
musimy ale czasem ciezko. oby sie juz staranka zaczely i zeby sie udawalo szybko zajsc i urodzic o czasie zdrowe dzieciatko
Uda sie juz nie wiele zostalo.mi mowila gin 3 miesiacach zrobie badania i zapytam jeszcze.ale mam nadzieje ze styczen bedzie owocny
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Olka ja tez jestem przykladem szybkiego zajcia w ciaze po poronieniu...20 marca poronilam a juz niedlugo urodzi sie Juniorka.Nie doczekalam nawet pierwszej miesiaczki...
Jak na razie ciaza przebiega ok i mam nadzieje,ze juz niedlugo bede miala sliczna i zdrowa dzidzie.
Dobranoc i buziole
Jak na razie ciaza przebiega ok i mam nadzieje,ze juz niedlugo bede miala sliczna i zdrowa dzidzie.
Dobranoc i buziole
reklama