reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No tak missiiss rzeczywiście czasem jest cięzko. Teraz to może łatwo mi pisać. A jak będę w ciąży (mam taką nadzieję, że kiedyś będę) to nie wiem czy moje myślenie będzie takie pozytywne. ale przynajmniej będę sie starać. Skoro teraz mam pozytywne wibracje to mam nadzieję, że mnie nie opuszczą:rofl2:

reklama
i zycze zeby cie nie opuscily te pozytywne wibracje... ty a moze dasz mi troche co?? ;-)

ide lulac kobitki moze jeszcze zmolestuje meza zeby mnie pokizial chociaz troche gdzie niegdzie ;-) bo chyba swira dostane do tych 4 tygodni jeszcze i juz csalkiem bede pierdoly wypisywac na forum :-) milych snow kobitki:tak:

ja to samo... jak dzisiaj czytalam jak dziewczyna po 22 tc po lyzeczkowaniu zaszla w ciaze po pierwszej @ to ja podziwialam...aleurodzila sie jej piekna corcia ale pisala ze miala strachu jak nie wiem przed kazda wizyta na usg i w ogole u lekarza... sama bardzo bym chciala tak szybko ale nei wiem czy byms ie zdecydowala chyba strach by byl silniejszy...

czyli mozna:)ja tez znam kobiete ktora po 6tyg zaszla ciaze i zdrowe dziecko urodzila. a 20tc wiec dosc pozno. moj M stawia to za przyklad,no ale poczekam dzielnie juz prawie dwa miesiace minely to kolejny tez wytrzymam.

Olka ja tez jestem przykladem szybkiego zajcia w ciaze po poronieniu...20 marca poronilam a juz niedlugo urodzi sie Juniorka.Nie doczekalam nawet pierwszej miesiaczki...
Jak na razie ciaza przebiega ok i mam nadzieje,ze juz niedlugo bede miala sliczna i zdrowa dzidzie.
Dobranoc i buziole

Wiecie co chyba po prostu nie ma reguły. Masz organizm sam będzie wiedział kiedy jest gotowy na ciąże. Agnieszko do dobrze że udało ci sie tak szybko i bez problemów zajśc w ciąże. I oby tak dalej było dobrze. Tego Ci zycze

Jasne,ze bedziesz miala:) i wszystkie bedziemy sie z tego cieszyc:)Agnieszka a aniołka w ktorym tc stracilas.bo ja juz sie gubie:(sorry ze tak wciaz pytam

A jesli chodzi o ponowne zajście w ciąże to u mnie może byc duży problemem bo nie ma męża w domu. A sama niestety nie pocznę:-):-):-):-):-). Więc pewnie długo bedziemy musieli czekac żaby trafic w te dni i strzelic gola:szok:

reklama
a co do gotowosci Maruszka to ja juz sie czuje gotowa,ale strach podpowiada,ze lepiej sie nie spieszyc i chociaz te 3miesiace poczekac.

Do góry