reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

missiiss zabieg miałam 2 miesiące temu.
Boże teraz to ja nie wiem może powinnam poczekac dłużej. W szpitalu ginekolog który mnie przyjmował powiedział żebym poczekała około 6 miesięcy ale jak byłam teraz u gina (innego) na początku listopada to powiedział, że jeśli wszystko będzie dobrze to mogę zacząć staranka w styczniu. To ja juz chyba zgłupiałam

reklama
nam dziewczynom ktore urodzily w tych 20 tych tygodniach to chyba bardziej wszystko wymaga czasu bo jednak bylo w srodku bardziej rozrosniete niz w tych 5-10 tygdniach ciazy... wiec pewnie dlatego nam kaza dluzej czekac.... a szkoda :-(
moz edlatego musicie czekac jak tylko bede mogla zaczne sie starc i mam nadzieje ze pochwale sie dwoma kreskami

ciezko tak samemu zadecydowac jak sie ma dwie opinie dwoch lekarzy.. niby by sie chcialo jak najszybciej ale z drugiej strony strach zeby sie nic nie powtorzylo co nas wczesniej spotkalo robi swoje

ja to samo... jak dzisiaj czytalam jak dziewczyna po 22 tc po lyzeczkowaniu zaszla w ciaze po pierwszej @ to ja podziwialam...aleurodzila sie jej piekna corcia ale pisala ze miala strachu jak nie wiem przed kazda wizyta na usg i w ogole u lekarza... sama bardzo bym chciala tak szybko ale nei wiem czy byms ie zdecydowala chyba strach by byl silniejszy...

czesc dziewczyny:-)

widze że rozmawiacie na temat staran.. mnie moja gin (prowadząca ciąze) powiedziała że można zacząc po 3 @ ale ona zaleca po pół roku...dlaczego tak...nie powiedziała...
drugi gin (zajeb****) powiedział że spokojnie po 3 @ można się starac:tak: po zabiegu brałam tabletki żeby miec pewnoc ze przez te 3 m-ce (które mi zleciła moja gin) nie zajsc w ciąże... i tez bałam sie próbowac od azu po odstawieniu tacletek... ale nowy gin wspaniale mi wszystko wyjasnił i powiedział że naj;epiej sie starac własnie po odstawieniu tabletek.. nam nie wyszło... i dobrze...

wiem co czujecie... wiem jak bardzo ja chciałam już móc się starac... trzymajcie się Kochane i pamiętajcie... że dla nas też w końcu zaświeci słoneczko !!!

ja to samo... jak dzisiaj czytalam jak dziewczyna po 22 tc po lyzeczkowaniu zaszla w ciaze po pierwszej @ to ja podziwialam...aleurodzila sie jej piekna corcia ale pisala ze miala strachu jak nie wiem przed kazda wizyta na usg i w ogole u lekarza... sama bardzo bym chciala tak szybko ale nei wiem czy byms ie zdecydowala chyba strach by byl silniejszy...
odezwe sie jutro musz moja corcie polozyc spac

strach w nas pozostanie zawsze... tego uniknac sie nie da... ale moje dziewczynki musimy wierzyc ze I NAM SIĘ UDA !!! musi do chol*** !!!! więc głowa do góry !!!

reklama
Tzn. mój gin tez powiedział, że zaleca sie co najmniej 6 miesięcy przerwy.
Ale powiedziała, że wie że im póxniej ty gorzej. Więc jeżeli u mnie na kolejnej wizycie (w poniedziałek zadzwonię i sie umówię) kiedy pokarze jej moje wyniki badań wszystko będzie dobrze to od stycznia/lutego moge działać.
Powiedział mi też, że mój organizm bardzo szybko doszedł do siebie czego dowodem może byc chociażby moja @ na którą nie musiałam długo czekac po zabiegu.
No zobaczymy co mi powie jak pojade na wyzytę.

Do góry