reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

lena powiem ci ze jak rodzilam jak szlam rodzic i jak urodzilam mialam chwile zwatpienia ze bedzie dobrze ale to sekundy byly ja wierzylam naiwnie i wiedzialam naiwnie z ebedzie dobrze... bo musialo byc wtedy dla mnie dobrze. pasmo moich niepowodzen musialo sie skonczyc... ja jestem chora... i nie wiem czy sie wylecze i chorobe moja widac... wiec nie jest tak ze jest super cale moje zycie... urodzilam sie 13 w piatek i na to zganiam jak cos mi sie w zyciu nie uda i moj synek zmarł 13 w piatek :-( jedyne co mi sie w zyciu udalo a moze az tyle to rodzina i wspanialy kochajacy mąż z ktorym tez mialam przejscia nie do wyobrarzenia...

ola*chcialabym zeby mi tez po 3 miesiacach pozwolil tzn nawet od marca po tych 3 i pol ... zeby powiedzial ze smialo pani moze bo doszlo wszystko do siebie i zeby maz sie nie bal i nie mial skrupulow...

maruszka jesli moge sie zapytac w ktorym tc stracilas dzidzie i czy mialas lyzeczkowanie...?? poprostu juz nie pamietam wszystkich wpisow:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczynki mam pytanie wiem ,że powinnam go może zadań na innych forum ale tu jest większy ruch więc może....
Wczoraj dzwoniłam do laboratorium aby zapytać czy wykonują wymazy. Pani powiedziała, że tak. Ja chciałam zrobić w kierunku chlamydia i urekoplazma. A Pani powiedziała, że oni robią tylko ogólny i jak bedę cos miała to i tak mi wykaże.
No ale ogólny a w kierunku określonym to chyba nie to samo próbowałam jej to wytłumaczyć. Ale teraz już sama nie wiem i mam z tym duży problem

z tym zaplodnieniem to ja chyba jeszcze nie powinnam. a co psychologa Ewela to wy mi go zastepujecie doskonale:)
Martaioli masz racje z glowa do gory,ale czasem to takie trudne.
w szpitalu bedac codziennie cos pisalam.taki dziennik .teraz jak mam gorsze chwile tez pisze.balam sie ze nie bede wstanie tam zajrzec bo byl nadzieja i wiara przepelniony,ale M kazal mi dokonczyc co zaczelam i chyba mial racje
ja wiem ze jest ciezko bo mam tak samo mina miesiac a ja jeszcze placze za moim malenstwem tak tesknie za nim

maruszkawlasnie a kiedy mialas zabieg?? hehe nie ja nic nie uwazam ja poprostu szukam kogos kto mial podobna sytuacje do mojej i mu lekaz pozwolil jaknajszybciej hehe moze to smieszne ale fajnie by bylo jakby byly takie opinie lekarzy ze mozna szybko a nie po 5-6 miesiacach... ja mam problem z ta szyjka a moze to to przeziebienie mialo wtedy taki skutek ?? sam anie wiem ... i wolalabym nie czekac dlugo ale jesli by trzebabyo to poczekam... chocja to juz bym chciala wypelnic pustke brzuszkową moim dzieciątkiem kolejnym...

maruszkawlasnie a kiedy mialas zabieg?? hehe nie ja nic nie uwazam ja poprostu szukam kogos kto mial podobna sytuacje do mojej i mu lekaz pozwolil jaknajszybciej hehe moze to smieszne ale fajnie by bylo jakby byly takie opinie lekarzy ze mozna szybko a nie po 5-6 miesiacach... ja mam problem z ta szyjka a moze to to przeziebienie mialo wtedy taki skutek ?? sam anie wiem ... i wolalabym nie czekac dlugo ale jesli by trzebabyo to poczekam... chocja to juz bym chciala wypelnic pustke brzuszkową moim dzieciątkiem kolejnym...
Ja bylam na kontroli i lekarz powiedzial ze wszystko sie zagoilo i nie widzi problemu zeby zaczac probowac;-)

reklama
nam dziewczynom ktore urodzily w tych 20 tych tygodniach to chyba bardziej wszystko wymaga czasu bo jednak bylo w srodku bardziej rozrosniete niz w tych 5-10 tygdniach ciazy... wiec pewnie dlatego nam kaza dluzej czekac.... a szkoda :-(

Do góry