reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
lena obys miala racje , ale wiem jak on to przezył wszystko... i wiem ze sie bardzo boi znow ciazy... i teraz mnie prosil zeby od opini lekarza dodac miesaic zeby byc pewniejszym...:confused2:

ja wiem że trzeba myśleć do przodu - ale nie tak negatywnie
... i ja to pisze, ta która pyta codziennie męża czy wierzy że będziemy mieli jeszcze kiedyś dzidzie...

lena bo ja pesymistka jestem... i wole sie zdziwic na plus niz byc nieprzygotowana na najgorsze... z reszta wiele w zyciu przeszlam nie mowie ze big wiele ale wiele i to mnie czegos nauczylo

Dziewczynki piszecie o kolejnych starankach tzn chęci staranaek. mój gin powiedział mi że od stycznia/lutego mogę zacząc sie starać. Jeśli wszystko będzie dobrze. Wiecie co jak jechałam do lekarza to miałam nadzieję, że pozwoli mi zajśc w ciąże w przeciągu kilkunastu tygodni a jak mi oznajmił, że w styczniu mogę to troche się przestraszyłam. Pomyślałam już tak szybko.... Nie wiem jak to będzie czekam na ten styczeń ale jak on rzeczywiście przyjdzie to nie wiem.... Głupia jest chyba nie?

Missiiss ja też jestem pesymistką i też zawsze mówiłąm że wole być czymś miło zaskoczona - ale to moje pesymistyczne i ostrożne nastawienie nie pomniejszyło zaskoczenia obumarłą ciążą i nie zmniejszyło bólu po stracie, w istocie takie nastawienie pomniejsza radość z dnia codziennego

reklama
Do góry