reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...
ola** chcecie sie juz starac?? czy bedziecie dopiero po 3 miesiacach??
jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(
jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(
missiiss1301
lena mnie czasem prawy kluje... chyba z 3 dni juz.... ale sie boje ze to sie cos tam zrobilo... chyba mnie pech jakis przesladuje... wolalabm zeby to pracowanie bylo a nie torbiel czy jakies cholerstwo bo czytalam ze moze sie przyplatac po lyzeczkowaniu :-(
maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...
chcielibysmy juz ale poczekamy chyba chociaz do stycznia
missiiss1301
lena oby grzaly silniki hehe ;-)
ola** tez bym chciala juz od stycznia ale akurat moge osbie pomarzyc
ola** tez bym chciala juz od stycznia ale akurat moge osbie pomarzyc
missiiss1301
moj maz to by pol roku czekała le ja nie dam rady tyle... :-( bede w lutym go blagac na kolanach jesli bedzie trzeba i jesli doktorek choc troszke i pocichu powie ze moznaby juz bylo dzialac...
reklama
missiiss1301
ja po tabletkach anty wczesniej mialam okres pozniej dopiero za 2 miesiace pozniej znow nie bylo i wywolany byl luteina i tak w sumie w 4 miesiace mialam 2 okresy i pozniej zaszlam w ciaze po poltorej miesaica od okresu... a teraz si eboje jak moj organizm bedzie dzialal czy znow nieregularne okresy czy teraz przyjdzie chociaz po 30 dniach czy znow bede czekala dwa miesaice :-( zastanawiams ie nad tym castagnusem ale czy on aje takie skutki ze si ezachodzi i sie urodzilo komus zdrowe dziecko po tym czy tylko ktos bral i pozniej sie poronilo... bo moze ma skutek jakis ze on napedza te hormony a pozniej jak sie zajdzie i sie go nie bierze to moze cos tam sie dzieje nie tak... nie wiem sama... sory ale w nocy jak nie spie to mysle doslownie o wszystkim...