reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Maruszka no co Ty nie masz za co przepraszac!!! a ja nawet nie wiem o jaki post chodzi:) a my z Miississ mamy taki smutny dzien po prostu.ale o sie jeszcze zdarza:(

reklama
maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...

ola** chcecie sie juz starac?? czy bedziecie dopiero po 3 miesiacach??

jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(

Cześć wieczorowo
missiiss ja krwawiłam dokładnie 2 tygodnie, to już końcóweczka wytrzymaj,
ja dziś poczułam kłucie lewego jajnika i mam nadzieję że to znak że już pracują...

lena mnie czasem prawy kluje... chyba z 3 dni juz.... ale sie boje ze to sie cos tam zrobilo... chyba mnie pech jakis przesladuje... wolalabm zeby to pracowanie bylo a nie torbiel czy jakies cholerstwo bo czytalam ze moze sie przyplatac po lyzeczkowaniu :-(

maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...

ola** chcecie sie juz starac?? czy bedziecie dopiero po 3 miesiacach??

jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(

chcielibysmy juz ale poczekamy chyba chociaz do stycznia

a ja bym chciała tak się już starać od lutego, ale najpierw badania bo jeśli coś wyjdzie to ten okres się może wydłużyć o niezbędne leczenie

moj maz to by pol roku czekała le ja nie dam rady tyle... :-( bede w lutym go blagac na kolanach jesli bedzie trzeba i jesli doktorek choc troszke i pocichu powie ze moznaby juz bylo dzialac...

reklama
ja po tabletkach anty wczesniej mialam okres pozniej dopiero za 2 miesiace pozniej znow nie bylo i wywolany byl luteina i tak w sumie w 4 miesiace mialam 2 okresy i pozniej zaszlam w ciaze po poltorej miesaica od okresu... a teraz si eboje jak moj organizm bedzie dzialal czy znow nieregularne okresy czy teraz przyjdzie chociaz po 30 dniach czy znow bede czekala dwa miesaice :-( zastanawiams ie nad tym castagnusem ale czy on aje takie skutki ze si ezachodzi i sie urodzilo komus zdrowe dziecko po tym czy tylko ktos bral i pozniej sie poronilo... bo moze ma skutek jakis ze on napedza te hormony a pozniej jak sie zajdzie i sie go nie bierze to moze cos tam sie dzieje nie tak... nie wiem sama... sory ale w nocy jak nie spie to mysle doslownie o wszystkim...

Do góry