reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Maruszka no co Ty nie masz za co przepraszac!!! a ja nawet nie wiem o jaki post chodzi:) a my z Miississ mamy taki smutny dzien po prostu.ale o sie jeszcze zdarza:(

reklama
maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...

ola** chcecie sie juz starac?? czy bedziecie dopiero po 3 miesiacach??

jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(

Cześć wieczorowo
missiiss ja krwawiłam dokładnie 2 tygodnie, to już końcóweczka wytrzymaj,
ja dziś poczułam kłucie lewego jajnika i mam nadzieję że to znak że już pracują...

lena mnie czasem prawy kluje... chyba z 3 dni juz.... ale sie boje ze to sie cos tam zrobilo... chyba mnie pech jakis przesladuje... wolalabm zeby to pracowanie bylo a nie torbiel czy jakies cholerstwo bo czytalam ze moze sie przyplatac po lyzeczkowaniu :-(

maruszka nic sie nie stalo... ciezko zalapac co sie dzialo u kazdej bo tyle nas tutaj jest... ja sama zadawalam wiele razy te same pytania tym samym osobom... kazdy nas przeszedl swoja tragedie bardzo mocno...

ola** chcecie sie juz starac?? czy bedziecie dopiero po 3 miesiacach??

jej juz wczoraj krwi nie mialam a dzisiaj znow pozniej przyszlo troche plamek czerwonych... czy to nie za dlugo ??15 dni?? zaczynam sie juz martwic i mam juz dosc tego... chce normalnie funkcjonowac, kochac sie, miec @ ...a nie to krwawienie po porodzie i zabiegu tym strasznym bez znieczulenia :-(

chcielibysmy juz ale poczekamy chyba chociaz do stycznia

a ja bym chciała tak się już starać od lutego, ale najpierw badania bo jeśli coś wyjdzie to ten okres się może wydłużyć o niezbędne leczenie

moj maz to by pol roku czekała le ja nie dam rady tyle... :-( bede w lutym go blagac na kolanach jesli bedzie trzeba i jesli doktorek choc troszke i pocichu powie ze moznaby juz bylo dzialac...

reklama
ja po tabletkach anty wczesniej mialam okres pozniej dopiero za 2 miesiace pozniej znow nie bylo i wywolany byl luteina i tak w sumie w 4 miesiace mialam 2 okresy i pozniej zaszlam w ciaze po poltorej miesaica od okresu... a teraz si eboje jak moj organizm bedzie dzialal czy znow nieregularne okresy czy teraz przyjdzie chociaz po 30 dniach czy znow bede czekala dwa miesaice :-( zastanawiams ie nad tym castagnusem ale czy on aje takie skutki ze si ezachodzi i sie urodzilo komus zdrowe dziecko po tym czy tylko ktos bral i pozniej sie poronilo... bo moze ma skutek jakis ze on napedza te hormony a pozniej jak sie zajdzie i sie go nie bierze to moze cos tam sie dzieje nie tak... nie wiem sama... sory ale w nocy jak nie spie to mysle doslownie o wszystkim...

Do góry