reklama
K
kobietka22
Gość
Martaioli , a co powiedział lekarz na temat tego kiedy możecie się znowu starać?
julitka80
dni, których nie znamy...
no to masakra jest!!!mój mąż chyba do nieba pójdzie bez pytania, za te udręki które mu serwujęjulitka no to Ci wspolczuje bo ja juz tez mam dosc tych wahan nastroju............ byle do @
julitka moj tez powinien swietym zoatac bo wszystkie humory odbijaja sie na nim a do tego łzawe nastroje i zadreczanie go wizjami co bedzie w przyszlosci i dlaczego lekarz nie dal mi tysiaca badan po poronieniu i co bedzie jak nastepny raz tez tak sie skonczy. no normalnie JA juz z soba nie wytrzymuje
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
AGNIESZKA AJ 100 lat KOCHANA
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Witam dziewczynki
reklama
witam nowa aniolkowa mame.. co do staran jak mialas zabieg to musisz poczekac az sie wszystko w srodku odbuduje, porob jakies badania poczytaj o nich na watku badania po poronieniu i sie zastanow czy warto ktores zrobic....
agnieszka aj sto lat :-) ja nie pamietalam tylko kaska nam przypomniala :-) wszystkiego najlepszego kochana i duzo usmiechu
dziewczyny jak narazie to @ sie nie chce rozkrecic, troche krewki ale tyle co nic jakbym sie tam skaleczyla... troche mnie kregoslup boli i brzuch lekko cmi mam nadzieje ze to plamienie implantacyjne a nie wredna @ teraz bym miala pewnosc ze to mozna pomylic z okresem, bo jakbym nie wiedziala o plamieniach implantacyjnych to pewnie bym tak pomyslala ze to jakies shizy hormonalne itd... powycieralam tylko podloge i posprzatalam kuchnie i poukladalam w pulce na buty wiec nie szalalam z tym sprzataniem :-)
dzis robie pizze na obiad wiec za jakies 5 minut ide robic ciasto na pizze :-) smarzyc pieczarki, papryczke i szynke :-) pycha bedzie hihi![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
agnieszka aj sto lat :-) ja nie pamietalam tylko kaska nam przypomniala :-) wszystkiego najlepszego kochana i duzo usmiechu
dziewczyny jak narazie to @ sie nie chce rozkrecic, troche krewki ale tyle co nic jakbym sie tam skaleczyla... troche mnie kregoslup boli i brzuch lekko cmi mam nadzieje ze to plamienie implantacyjne a nie wredna @ teraz bym miala pewnosc ze to mozna pomylic z okresem, bo jakbym nie wiedziala o plamieniach implantacyjnych to pewnie bym tak pomyslala ze to jakies shizy hormonalne itd... powycieralam tylko podloge i posprzatalam kuchnie i poukladalam w pulce na buty wiec nie szalalam z tym sprzataniem :-)
dzis robie pizze na obiad wiec za jakies 5 minut ide robic ciasto na pizze :-) smarzyc pieczarki, papryczke i szynke :-) pycha bedzie hihi
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)