reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
stracilam swoje malenstwo w 10 tyg i malam lyzeczkowanie wyniki odebralam ale niestety lekarz nie potrafi znalezc przyczyny mam juz coreczke ma trzy i pol i wszystko bylo ok

kurde, szkoda mi się z Wami rozstać, ale obowiązki ulubionej ciotki mnie wzywają:)życzę udanej sobótki.ciao:)

julitka moj tez powinien swietym zoatac bo wszystkie humory odbijaja sie na nim a do tego łzawe nastroje i zadreczanie go wizjami co bedzie w przyszlosci i dlaczego lekarz nie dal mi tysiaca badan po poronieniu i co bedzie jak nastepny raz tez tak sie skonczy. no normalnie JA juz z soba nie wytrzymuje

reklama
witam nowa aniolkowa mame.. co do staran jak mialas zabieg to musisz poczekac az sie wszystko w srodku odbuduje, porob jakies badania poczytaj o nich na watku badania po poronieniu i sie zastanow czy warto ktores zrobic....

agnieszka aj sto lat :-) ja nie pamietalam tylko kaska nam przypomniala :-) wszystkiego najlepszego kochana i duzo usmiechu

dziewczyny jak narazie to @ sie nie chce rozkrecic, troche krewki ale tyle co nic jakbym sie tam skaleczyla... troche mnie kregoslup boli i brzuch lekko cmi mam nadzieje ze to plamienie implantacyjne a nie wredna @ teraz bym miala pewnosc ze to mozna pomylic z okresem, bo jakbym nie wiedziala o plamieniach implantacyjnych to pewnie bym tak pomyslala ze to jakies shizy hormonalne itd... powycieralam tylko podloge i posprzatalam kuchnie i poukladalam w pulce na buty wiec nie szalalam z tym sprzataniem :-)

dzis robie pizze na obiad wiec za jakies 5 minut ide robic ciasto na pizze :-) smarzyc pieczarki, papryczke i szynke :-) pycha bedzie hihi :-p

Do góry