reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martaioli, przytulam Cie i ja i zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*)

Jula not teściówkę to masz pierwsza klasa... taką z dużymi pokładami empatii i wyczucia...nie ma co.

Ja kwas foliowy też jem od wyjścia ze szpitala.

reklama
Wiecie co bylo piekne jak bylam w ciazy? cudowny spokoj ktory mnie ogarnial codziennie choc normalnie jestem nerwusicą a teraz... po prostu przed @ nerwy mnie rozsadzaja na przemian z placzliwym humorem:(

a jak powinna byc temperatura
nie ma jakiś stałych wartości dla wszystkich, to zależy jaką masz podstawową temp, ja mierzyłam temp przed zajściem, więc teraz już się orientuję jak mniej więcej mój wykres wygląda.generalnie jest tak że do owulacji jest niższa/u mnie od 36,3-36,6/a po owu wyższa i dopiero przed @spada ponownie,dlatego też cieszymy się, jak którejś z nas w dniu spodziewanej@temp nie spada i nie spada, a staranka były, bo może to oznaczać że się udało:)

Lucy, to ja tak mam od jakiś 2tyg, czy to oznacza że moja @ nie może się zdecydować;)ale wiemy, że to wstrętne hormony?

Ostatnia edycja:
Chcialbym sie starac jak tylko pojawi sie pierwsza miesiaczka ale nie wiem czy tak szybko powinnam
ie wiele wiemy o Tobie, np który tydz ciąży był, czy był zabieg czy samoistne poronienie, wiesz myśle, że bez konsultacji z lekarzem chyba lepiej sie wstrzymać;ale to co czujesz-ta niecierpliwość, to normalka u nas wszystkich.uczymy się cierpliwości

reklama
Do góry