reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Fasolka mi dzieczyny pisaly zebym brala kwas foliowy wiec biore:)choc u lekarza po pierwszej @ jeszcze nie bylam,ale czekam az bede mogla zrobic zlecone badania.musze minac dwa meisiace iec niedlugo pojde
missiiss tak to jest ze wszystko robi sie zeby bylo dobrze i tak barzo wierzy. Antos dostal szanse bo go ratowali moje dziewczynki nie.ale juz wyt;umaczylam sobie ze to moze lepiej bo pewnie bylyby chore albo by nie przezyly.tzn wmawiam sobie,ze to rozumiem.dzisiaj idziemy z M na cmentarz.ziezko to znosimy wciaz:(
LucyF ale Ci faceci nie maja taktu!!!

reklama
Czytam dziewczynki te wasze posty o rodzinie:)
no coz na rodzine meza to nie mozna chyba liczyc... jak poronilam to moj szwagier zapytal mojego meza czy poronilam dlatego ze jestem juz stara. to jest dopiero takt i wyczucie:)[/QUO
no w czapę powinien dostać od męża, chociaż na głupotę nie mam rady-przepraszam, ale jakiś prostak

LucyF no z tą starością to przegiął co za brak taktu , no jak moja teściówka dosłownie gada , ma jakieś swoje wymysły stale także wiem jak to jest kochana.
Martaioli witaj zapalam świtełko (*)bardzo mi przykro trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe zafasolkowanie ze szczęśliwym finałem po 9 miesiącach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martaioli, przytulam Cie Kochanie i bardzo współczuję:( (*)ja też czekam na @ i minął już mieciąc od porodu i nic, ale dziewczyny piszą, że to nawet do 6tyg, więc czekam...mierzę temp, ale skaczą jak zające, więc nawet nie wiem na którym etapie cyklu jestem
Kobietka, do mojej teściowej zadzwoniłam ja dzień "po", bo ona się bardzo denerwowała/???/później już tylko raz do mnie zadzwoniła i jeszcze na dokładkę jak wyjechała z tekstem, że mnie rozumie, to myślałam, że utłukę...a teraz zadzwoniła, czy przyjedziemy do nich na andrzejki bo nie wie na kiedy gości umawiać/w ubiegły czwartek pochowaliśmy nasze dziecko, a ona w poniedziałek z takim telefonem/.jak ona sobie to wyobrażała, że siądziemy przy stole i będziemy się bawić jakby nigdy nic??do dziwne, bo ona przecież też jest matką...
aha, Fasolka, ja np zaczęłam brać kwas zaraz po wyjściu ze szpitala, bo to już po prostu normalny cykl się zaczyna, więc nie ma przeciwwskazań

Ostatnia edycja:
Hej jestem tutaj jeszcze nowa ja jestem miesiac po zabiegu moje malenstwo odeszlo 29,10,2009 teraz z niecierpliwoscia czekam na pierwsza miesiaczke

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry