reklama
No ja myślę, że będę robiła tego sikańca (to określenie rozbawiło mnie do łez). Ale u mnie na kupowanie testów jest jeszcze za wcześnie - niestety. Ale mój gin powiedział, że od stycznia chyba bedę mogła działac. Także pocieszam się tym, że jeszcze tylko kilka tygodni:-)
czarna76
Fanka BB :)
Ja miałam torbiel jajnika i zaszłam w ciąże , test pozytywny wyszedł mi po terminie @Witam dziewczyny czy przy torbieli jajnika test moze wyjsc pozytywny ciazowy
chyba karola322 tak miala, ze test pozytywny byl przez torbiel a lekarze ja wystraszyli ze to poronienie a sie okazalo ze to byla torbiel i dostala normalny @ wiec anetha poczekaj spokojnie do terminu @ haha ja to mowie... ta ktora testuje od24 dc co dwa dni... w poniedzialek chyba powtorka z sikancem albo w niedziele... musze sie namyslec hahaha
kurde jak ja se pomysle ze juz kolo 60zl poszlo mi na testy to mnie szlak trafia.... ostatni raz taki numer odpalam, nastepnym razem to czekam do @ i robie bete a nie testy bo mnie one cygania caly czas (mam nadzieje)
dobranoc dziewczyny, ja juz dzis nie zajrze... bo dopiero jakies 60 slowek umie a gdzie tam reszta... i jeszcze gramatyka... i jeszcze matma... masakra caly czas sie zastanawiam po co mi sie zachcialo studiowac...
kurde jak ja se pomysle ze juz kolo 60zl poszlo mi na testy to mnie szlak trafia.... ostatni raz taki numer odpalam, nastepnym razem to czekam do @ i robie bete a nie testy bo mnie one cygania caly czas (mam nadzieje)
dobranoc dziewczyny, ja juz dzis nie zajrze... bo dopiero jakies 60 slowek umie a gdzie tam reszta... i jeszcze gramatyka... i jeszcze matma... masakra caly czas sie zastanawiam po co mi sie zachcialo studiowac...
Ostatnia edycja:
"WIEM ZE JESTES TAM"
Wiem, że jesteś sam
Wiem, że masz na głowie tyle ważnych spraw
Nie pamiętasz już co znaczy dobry sen
Nie masz czasu na niepewność ani lęk
Wiem, że jesteś sam
Nic nie musisz mówić
Wiem, że jesteś sam
Pewnie teraz nie najlepszy na to czas
Ale dzisiaj potrzebuje twoich rad
Dzisiaj proszę cie
ten jeden raz zatrzymaj się
ten jeden raz stań tuż obok mnie
dziś czuje, że brak mi sił
ten jeden raz bądź blisko mnie
poczuć mi daj, że to wszystko ma sens
dziś wiem, że brak mi sił
Wiem, że jesteś tam
Nie widuję cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie
Dzisiaj proszę cie
Dziś wiem, że brak mi sił
Ten jeden raz
Ten jeden raz
Dziś czuję, że brak mi sił
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mkrGBe8YhUI&feature=related"]YouTube- Ania Wyszkoni-wiem że jesteś tam[/ame]
TO NA DOBRANOC DLA WAS :-) BUZIAKI
Wiem, że jesteś sam
Wiem, że masz na głowie tyle ważnych spraw
Nie pamiętasz już co znaczy dobry sen
Nie masz czasu na niepewność ani lęk
Wiem, że jesteś sam
Nic nie musisz mówić
Wiem, że jesteś sam
Pewnie teraz nie najlepszy na to czas
Ale dzisiaj potrzebuje twoich rad
Dzisiaj proszę cie
dziś wiem, że brak mi sił
Wiem, że jesteś tam
Nie widuję cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie
Dzisiaj proszę cie
Dziś wiem, że brak mi sił
Ten jeden raz
Ten jeden raz
Dziś czuję, że brak mi sił
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mkrGBe8YhUI&feature=related"]YouTube- Ania Wyszkoni-wiem że jesteś tam[/ame]
TO NA DOBRANOC DLA WAS :-) BUZIAKI
julitka80
dni, których nie znamy...
cześć dziewczynki!dużo się dzieje u Was z tego co zdąrzyłam przeczytać.
Anetha, ja tam Ci już po cichu gratuluję, widzę tą Twoją drugą krechę, mi taka słabizna wyszła o ile pamiętam dopiero w 7mym dniu po spodziewanej@, więc może i u Ciebie Pati jeszcze nic straconego.3mam kciuki.
czytałam też Wasz rozważania o istnieniu Boga.ja nie jestem jakąś skrajną katoliczką, ale zgadzam się z Pati-Kościół to nie księża, z którymi też nie zawsze się zgadzam i nie te przysłowiowe dewotki, które idą po to żeby obsmarować sąsiadkę.jeśli idę do Kościoła, to w nadziei, że On tam na mnie czeka.czasem nie mogę się skupić na formułach mszalnych, ale rozmawiam z Nim po swojemu i wierzę, że ta modlitwa też do Niego dociera.U mnie też z aktywną wiarą było różnie, ale nie miałam śmiałości po tym co mnie spotkało mieć pretensji do Boga, bo skoro świadomie nie szukałam z nim wcześniej kontaktu to niby jakim prawem?dlatego przykro kiedy się słyszy, że ktoś mówi, że nie wierzy, a jednocześnie ma żal.chciałoby się powiedzieć, to dlaczego nie np do Buddy, albo Allaha?powiem Wam jeszcze, że jak się modliłam w czasie ciąży, to zawsze modliłam się o to,żeby moja dzidzia była zdrowa i tak sobie myślę, że może jednak/proszę!nie zrozumcie mnie źle/Bóg wysłuchał właśnie mojej modlitwy i może dlatego zabrał moją córcię do siebie, bo gdyby się urodziła to byłaby chora..On nam daje różne znaki swojej obecności, których my często nie potrafimy zrozumieć/tak zresztą powiedział ksiądz w czasie pochówku/.wierzcie mi, że sporo czasu zajęło mi zrozumienie tego..
a w ogóle, to jest mi STRASZLIWIE SMUTNO I PRZYKRO, bo dziś mój małż mi oznajmił, że on chyba na razie po tych wszystkich przejściach nie będzie chciał się starać
Pati, piękna ta piosenka, dzięki!
Anetha, ja tam Ci już po cichu gratuluję, widzę tą Twoją drugą krechę, mi taka słabizna wyszła o ile pamiętam dopiero w 7mym dniu po spodziewanej@, więc może i u Ciebie Pati jeszcze nic straconego.3mam kciuki.
czytałam też Wasz rozważania o istnieniu Boga.ja nie jestem jakąś skrajną katoliczką, ale zgadzam się z Pati-Kościół to nie księża, z którymi też nie zawsze się zgadzam i nie te przysłowiowe dewotki, które idą po to żeby obsmarować sąsiadkę.jeśli idę do Kościoła, to w nadziei, że On tam na mnie czeka.czasem nie mogę się skupić na formułach mszalnych, ale rozmawiam z Nim po swojemu i wierzę, że ta modlitwa też do Niego dociera.U mnie też z aktywną wiarą było różnie, ale nie miałam śmiałości po tym co mnie spotkało mieć pretensji do Boga, bo skoro świadomie nie szukałam z nim wcześniej kontaktu to niby jakim prawem?dlatego przykro kiedy się słyszy, że ktoś mówi, że nie wierzy, a jednocześnie ma żal.chciałoby się powiedzieć, to dlaczego nie np do Buddy, albo Allaha?powiem Wam jeszcze, że jak się modliłam w czasie ciąży, to zawsze modliłam się o to,żeby moja dzidzia była zdrowa i tak sobie myślę, że może jednak/proszę!nie zrozumcie mnie źle/Bóg wysłuchał właśnie mojej modlitwy i może dlatego zabrał moją córcię do siebie, bo gdyby się urodziła to byłaby chora..On nam daje różne znaki swojej obecności, których my często nie potrafimy zrozumieć/tak zresztą powiedział ksiądz w czasie pochówku/.wierzcie mi, że sporo czasu zajęło mi zrozumienie tego..
a w ogóle, to jest mi STRASZLIWIE SMUTNO I PRZYKRO, bo dziś mój małż mi oznajmił, że on chyba na razie po tych wszystkich przejściach nie będzie chciał się starać
Pati, piękna ta piosenka, dzięki!
Ostatnia edycja:
reklama
julitka trzeba zrozumieć facetów bo oni tez to przezywają tak samo jak my. Mój mąż po tym wszystkim zupełnie przestał ze mną rozmawiać o dzieciach. Ale z biegiem czasu jest juz inaczej. I jak mu powiedziałm, że mój gin powiedziałm, że od stycznia znowu możemy sie strać o dzidzie to widziałam te jego błyszczące oczka i malujący się na twarzy uśmiech. Także napewno i Twój mężczyzna za jakiś czas będzie o tym wszystkim myślała inaczej.